AcasăȘTIRI EXTERNERegina Angliei, fotografie de colecție! S-a întâmplat după 73 de ani -...

Regina Angliei, fotografie de colecție! S-a întâmplat după 73 de ani – VIDEO

reginaRegina Elisabeta va rata unul dintre evenimentele ei favorite! Ce probleme de sănătate are suverana

O nouă fotografie de colecție făcută publică din direcția Palatului Buckingham marchează un eveniment aparte din rândul Familiei Regale britanice: 73 de ani de la căsătoria Reginei Elisabeta a II-a cu Ducele de Edinburgh.

Într-o perioadă deloc ușoară pentru națiunea britanică și pentru lumea întreagă, dată fiind situația generată de noul coronavirus, Regina Elisabeta a II-a și soțul său, Philip, Ducele de Edinburgh, au fost surprinși într-un cadru cu totul special. Zâmbesc privind o felicitare primită de la strănepoții lor, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, copiii Ducilor de Cambridge, William si Catherine, cu ocazia aniversării.

După cum anunță oficialii Palatului Buckingham, Regina și soțul său au primit și alte felicitări şi scrisori de la persoane care au vrut să îi felicite cu ocazia împlinirii a 73 de ani de la momentul în care și-au unit destinele. De altfel, pe măsuța din încăperea de la Palatul Windsor unde a fost făcută fotografia semnată Chris Jackson – Getty images se pot vedea și alte felicitări.


Ar mai fi de spus că și pe pagina oficială de Twitter a Ducilor de Cambridge a fost postat, vineri, un mesaj de felicitare pentru Regina Elisabeta și Ducele de Edinburgh, cu ocazia aniversării căsătoriei acestora.

Slujba de căsătorie a viitoarei regine Elisabeta cu viitorul Prinț Philip, Duce de Edinburgh a fost oficiată pe 20 noiembrie 947, la Westminster Abbey, în Londra.