AcasăȘTIRI EXTERNERegele horrorului, victima prankerilor ruși. Incredibil ce a pățit Stephen King -...

Regele horrorului, victima prankerilor ruși. Incredibil ce a pățit Stephen King – VIDEO

stephen kingRegele horrorului, victima prankerilor ruși. Incredibil ce a pățit Stephen King - VIDEO

Cunocuții vloggeri ruși Vovan și Lexus au mai făcut o victimă. Alexei Stolyarov şi Vladimir Kuznetsov, cunoscuţi pe YouTube pentru farsele lor, l-au păcălit de această dată pe celebrul Stephen King.

Cei doi farsori l-au făcut pe binecunoscutul autor american de romane horror să creadă că poartă o discuție cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Stephen King a crezut că vorbește cu președintele Ucrainei

Stephen King n-a bănuit nicio clipă că totul este o înscenare și a căzut în plasa a doi comendianți ruși.

„Mi-e jenă. Dar se pare că nu am fost singurul”, a scris King pe Twitter joi seară, după o pretinsă convorbire video cu preşedintele Ucrainei.

Printre victimele farsei s-au mai numărat creatoarea seriei „Harry Potter”, J.K. Rowling, prinţul Harry şi prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau.

În timpul conversaţiei, King a fost întrebat, printre altele, despre liderul mişcării naţionaliste ucrainene Stepan Bandera, care a condus un grup responsabil de epurări etnice şi de masacrarea a zeci de mii de polonezi şi evrei în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Autorul n-a bănuit nimic

King a spus că, în opinia sa, Bandera este un „bărbat deosebit”, crezând că Bandera era unul dintre generalii sau consilierii lui Zelenski, a mai precizat scriitorul.

„În realitate, se pare că AM FOST victima unei farse. Nu aveam nici cea mai vagă idee cine era tipul ăsta, Bandera”, a scris el pe Twitter.

author avatar
Andreea Vlad