AcasăȘTIRI EXTERNERegele Charles al III-lea face primele concedieri! Zeci de angajați rămân fără...

Regele Charles al III-lea face primele concedieri! Zeci de angajați rămân fără joburi

charlesRegele Charles al III-lea face primele concedieri! Zeci de angajați rămân fără joburi

Mai mulți angajați ai casei regale Clarence House din Londra au fost concediați pe motiv că birourile Regelui Charles și ale Reginei Consoarte se mută la Palatul Buckingham.

Până la 100 de angajați de la fosta reședință oficială a regelui, inclusiv unii care au lucrat acolo de zeci de ani, au fost notificați că și-ar putea pierde slujba exact în timp ce lucrau non-stop la accederea lui Charles la tron, potrivit People.

Peste 100 de angajați în pericol să-și piardă locurile de muncă

Printre persoanele concediate se află secretari, angajați de la biroul de finanțe, de la echipa de comunicare și personalul casnic. Ei au primit vestea chiar în timpul slujbei de la Catedrala St Giles din Edinburgh.

Mulți angajați au presupus că vor fi luați și amestecați în noua gospodărie a regelui, susținând că nu li s-a dat nicio indicație cu privire la ceea ce urma până la sosirea scrisorii lui Sir Clive Alderton, principalul consilier al regelui. O sursă a spus: „Toți sunt absolut livizi, inclusiv secretarele personale …. Tot personalul a lucrat până târziu în fiecare noapte începând de joi, pentru a fi întâmpinați cu asta. Oamenii au fost vizibil zguduiți de asta.”

Regele Charles al III-lea se mută la Palatul Buckingham

În scrisoarea sa, văzută de The Guardian, Alderton a scris: „Schimbarea rolului directorilor noștri va însemna și schimbare pentru gospodăria noastră… Portofoliul de muncă întreprins anterior în această gospodărie în folosul intereselor personale, activităților fostului Prinț de Wales, operațiunile nu vor mai fi efectuate, iar gospodăria… de la Clarence House va fi închisă. Prin urmare, este de așteptat ca nevoia de posturi bazate în principal la Clarence House, a căror activitate susține aceste zone să nu mai fie necesară.”

Secretarul privat al Regelui a adăugat: „Apreciez că aceasta este o știre neliniștitoare și am vrut să vă anunț despre sprijinul disponibil în acest moment”.

author avatar
Andreea Vlad
1.275 afisari

5 COMENTARII

  1. Va salut ! Sa le asigure si lor un loc de munca….. Cine ii mai angajeaza duoa zeci de ani lucrati acolo cu devotament ? Nu e corect…. Asta nu e o masura care se cuvine cand iti incepi domnia….. Sa soeram ca revin asupra deciziei deoarece Casa Regala are destule resurse in acest sens…. Zi perfecta tuturor !

    • Prima mare greseala.
      Sa vezi acum, informatii, „pe surse”, din interiorul casei regale.

  2. bietii oameni…ei pesemne se asteaptau la o prima pentru toata munca depusa in ultimul timp…bine ar fi ca celor care au lucrat de zeci de ani.din veniturile proprii-ca ,slava domnului,are!- sa LE FACA O RENTA VIAGERA..altfel impresia multora va fi ca s-a suit CAROL in copac

  3. Cheltuielile casei regale costa scump contribuabilii.Acestia sunt primii care se vor bucura, atunci când măsurile de diminuare a bugetelor alocate membrilor familiei regelui vor fi puse în aplicare.Cred că personalul va fi recompensat conform legii,in urma restrângerii activităților.Regele Charles III, putea să aloce Clare ce House ,conform tradiției,casa sa din oraș, fiului mai mic,adică Henry.Refuzand să se cheltuie bani inutili ptr întreținere și personal in standby.Doar ptr vizite ocazionale ale acestuia la Londra.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger