AcasăȘTIRI EXTERNERegele Charles al III-lea are cancer

Regele Charles al III-lea are cancer

Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunțat, luni seară, Palatul Buckingham.

Casa Regală britanică a precizat că nu este vorba de cancer la prostată, dar că boala a fost descoperită în timpul tratamentului recent pentru prostată mărită.

Palatul Buckingham nu a dezvăluit tipul de cancer de care suferă monarhul britanic, însă conform comunicatului, regele a început „tratamentele regulate” de luni.

Regele „este pozitiv pe deplin cu privire la tratamentul său și abia așteaptă să revină la îndatoririle sale publice”. Regele urmează să-și amâne toate angajamentele și este de așteptat ca membrii de rang înalt ai Casei Regale să preia o parte dintre îndatoriri. Nu au fost dezvăluite alte informații despre boală sau despre stadiul acesteia. Deși își va suspenda angajamentele în perioada în care trece prin tratament, Charles al III-lea rămâne, constituțional șef de stat și suveran al regatului britanic.

author avatar
Andrei Coman
608 afisari

8 COMENTARII

 1. Abia acum incepe decontul pentru crima facuta de canceros si de ma-sa, contra Dianei !!!
  Numai ca Diana a murit, a fost lasata sa moara, iar cancerelul astuia pare parfum de flori !!!
  Dumnezeu nu doarme !

 2. Exact cum i sa prezis ca domnia ai va fi de scurta durata…Si fara realizari…Cica sa nu crezi in horoscop..N-am dat crezare initial ,dar acum vazand stirea treaba e clara.

 3. Prezicerea a fost facuta in legatura cu ziua incoronarii..din punct de vedere astrologic, vedeti evz.horoscop in ziua incoronarii sau de a II a zi.

  • In timp ce il incornorau pe Kingul eugenist-globalist, pe hol trecea agale Moartea cu coasa sub privirile oripilate ale asistentei si sub obiectivele camerelor de transmisie live. Este absolut real ceea ce spun aici.

 4. Incoronarea dupa eclipsa si Mercur retrograd plus patru quadraturi ce nu prevesteau nimic bun..Dovada ca astrologia e stiința!

 5. Acest mascarici reptilizat a abdicat acum doua saptamani si este arestat ( internat ) diagnosticat, adica va fi executat (a murit in spital).
  Aceasta este traducerea informatiilor oficiale.

  Cu aceste minciuni oficiale nu sunteti familiarizati pentru ca nu aveti acces la informatiile serviciilor secrete occidentale, asa ca nu puteti citi printre randuri.

  Ocupati-va in continuare de gainarii de pe Dambovita ca si pana acum, pentru ca aceste lucruri va depasesc.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri