AcasăȘTIRI EXTERNERefugiații ucraineni, evacuați din hotelurile bulgărești! Imaginile disperării în stațiunile preferate ale...

Refugiații ucraineni, evacuați din hotelurile bulgărești! Imaginile disperării în stațiunile preferate ale românilor – VIDEO

bulgariaRefugiații ucraineni, evacuați din hotelurile bulgărești! Imaginile disperării în stațiunile preferate ale românilor - VIDEO

De câţiva ani, Sunny Beach, din Bulgaria, a devenit una dintre cele mai preferate staţiuni ale turiştilor din România și nu numai. Este locul unde poți mânca bine și cheltui puțini bani, spun reprezentanții hotelurilor.

Din păcate, hotelierii vin cu vești proaste pentru cei care și-au propus să-și petreacă vacanța în perioada următoare.

Stațiunea Sunny Beach, plină de refugiați ucraineni

Începutul sezonului estival 2022 în Bulgaria ar putea fi întrerupt deoarece hotelurile din Sunny Beach sunt pline cu refugiați ucraineni! Lor li s-au dat camere care deja erau rezervate pe numele unor turiști străini, inclusiv de români.

Hotelierii sunt disperați de situație. Aceștia le-au transmis mai multe solicitări, prin care le cer să elibereze camerele. Până în prezent, nu există detalii clare despre momentul evacuării ucrainenilor.

Refugiații ucraineni, evacuați!

Totuși, sâmbătă, 28 mai, a început procesul de relocare a refugiaților. Primele 80 de persoane au fost duse la un centru de recreere din orașul Primorsko, aflat în sud-estul Bulgariei, potrivit mailbd.net.

Radioul Național Bulgar transmite că evacuarea este efectuată de Agenția de Stat pentru Refugiați. Primul grup trimis include cetățeni în vârstă și femei cu copii.

author avatar
Andreea Vlad
3.754 afisari

10 COMENTARII

  1. De ce nu au făcut repartizarea în acele centre până acum, doar știau că au rezervări turistice?!

    • Crezi că bulgarul cu ceafa groasă, Nea Tă-Tă, ar fi mai deștept decât mioriticu?

    • LUATI AMINTE CUM A DISTRUS UN SINGUR OM O TARA DE 40 de MILIOANE DE SUFLETE , SI A DUS-O LA RUINA TOTALA
      UN SINGUR OM A PUS PE BUTUCI SI INDATORAT ROMANIA PENTRU SECOLE
      NU VA LASATI LA MANA UNUI NETREBNIC

  2. Se vede încă odată că refugiații ucraineni sunt mai mult în concediu sau scop turistic pe banii altora. Uitați-vă numai în București, unde parcurile sunt pline, mall-urile de asemenea, dar nici unul la muncă pentru a merita pâinea ce le este asigurată, undeva și pe cheltuiala românilor. Și nu vă vine a crede, dar sunt mulți bărbați apți de luptă, care ar trebui să fie pe front, să bată armata rusă.

  3. Daca NU cunoasteti ,trebuia sa stiti ca TOTI refugiatii ucraineni din Romania au CAZAREA GRATIS, MASA GRATIS,TRANSPORT GRATIS , BANI ( 2.000 lei de persoana) ,totul asigurat de Guvernul Romaniei pe cheltuială sa (a NOASTRA).

  4. Acasa cu ei! La lupta, nu la intins mana! Legea martiala ii asteapta la inroarcerea in Ucraina.

  5. OBRAZNICIA ,TUPEUL REFUGIATILOR UCRAINIENI INCEPE SA DEA” ROADE „,SI BULGARII S-AU SATURAT SA-I TINA MOACA .
    VEZI INTERDICTIA JAPONEZILOR PENTRU UCRAINIENCELE CARE DUPA CE AU PRIMIT VIZA AU IESIT LA PRODUS IN JAPONIA !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger