AcasăȘTIRI EXTERNERecomandare incredibilă, pentru reducerea consumului de energie: dușuri în doi!

Recomandare incredibilă, pentru reducerea consumului de energie: dușuri în doi!

energiePSD susţine că are salvarea pentru românii cu mai multe locuri de consum: eliminarea declarațiilor pentru plafonare!

Ministrul energiei din Elveția a recomandat populației să facă dușuri la comun, ca măsură de economisire a energiei, o propunere pe cât de amuzant sună, pe atât de serioasă.

Simonetta Sommaruga, care este și fost președinte al Elveției, le cere persoanelor fizice și companiilor să folosească resursele cu moderație în timpul crizei energetice.

Recomandarea oficialului elvețian, considerată o glumă

Iar printre recomandări se află și dușurile în doi. „Știu că dușul pentru doi nu mai este confortabil pentru toată lumea după o anumită vârstă”, a recunoscut Sommaruga, într-un interviu pentru Tages Anzeiger.

Mulți s-au amuzat după propunerea de a economisi energie prin dușurile în doi, însă ministrul a subliniat că „propunerea este cât se poate de serioasă” și că ea însăși și-a schimbat deja comportamentul.

„Aici, în Palatul Federal de Nord, stingem toate luminile când terminăm lucrul. Se pot deconecta toate dispozitivele de la rețea printr-o apăsare de buton”, a mai explicat ea.

Elveția raționalizează energia

Sommaruga respinge criticile conform cărora campania de economisire a energiei lansată de minister a venit prea târziu: „A venit exact la momentul potrivit. Oamenii s-au întors din vacanță. Și în curând va începe sezonul rece”.

„Situația este gravă”, a spus Sommaruga, încă de luna trecută, adăugând și un apel din partea comisiei de electricitate din Elveția pentru ca gospodăriile să se aprovizioneze cu lumânări în cazul unor pene de curent.

author avatar
Andreea Vlad
3.127 afisari

19 COMENTARII

  1. Dus? Eu cu sotia care-i general in rezerva si retragere facem baie in cada amandoi cu spuma, hidromasaj dupa care mergem in sauna 10 minute . Asta dintotdeauna. Nu ma invata politrucii cum sa procedez. Sunt Comandor in rezerva si retragere. Dus fac plebeii.

    • ha ha ha
      „sotia care-i general in rezerva” ?
      si napoleon? si avram iancu ? si restul colegilor de salon ce fac gherghisane ?
      vrem pacienti curati la spitalul 8+1 ….

      • Gherghisan Sofia General Maior in rezerva si retragere. Promotia 1979 , Arma Securitate. Multumit?

        • du -te bah in ma ta cu ” nevasta ” cu tot !
          Gherghisan Vasilica colonel arma intendenta .
          Multumit?
          du-te la un psihiatru, nu mai bantui pe aici cu povesti nemuritoare !

          • Gherghisan Ion nu Vasilica. Prietenii imi spun Nelu. Eu am muncit 50 de ani, tu? Tot pietar?

  2. O tampenie nu e igienic nu vrea sa-i imprumut hartia igienica sa ne stergem 2 la cur cu acelasi petic in speranta ca salvam codru si deci iata oxigen. Eu iau o bucata considerabila sa nu-mi intre degetele in cur si atunci mai ramane bucati curate, zic uite ma ce risipa imi face curu. Ma gandesc in acelasi spirit. 2 in 1.

    • Olin , nu prea ai sa ai motiv sa folosesti hartia igienica. Plebea va cheltui toti banii pe taxe , impozite si facturi.

  3. Boc ordin pui frunze de castan la weceurile de lux din Cluji la barbati ca sunt mai dure si mai rezistente la frictiune, si frunze de vita la femei ca e mai fine!

  4. Mdaa ,ne spune o tarfa din capul trebii sa ne dusuim cate doi ,trei….!? HAI SICTIR ,VRETI A NE INDUCE SA DEVENIM ANIMALE ,MINISTRESA NEF-TUTA AI GASIT IN SFARSIT RETETA SA TERMINI CU MASTURBAREA SI SA FII REZOLVATA …! CA SI URSULA ,CU-VA DIN CAPUL UE, DOAR IDEI PENTRU ALTII AVETI CAND VOI VA VRETI ZEI FIIND IN FAPT DOAR FECALE ALE HAZNALELOR UMANE AJUNSE UNDE NU TREBUIA IN VEACURI……

    • Ursula are ….7 copii. In Germania numai t i g a n i i fac mai mult de 2 copii .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger