AcasăȘTIRI EXTERNEReclamă șocantă la KFC în Germania, cu trimitere la pogromul nazist „Kristallnacht”

Reclamă șocantă la KFC în Germania, cu trimitere la pogromul nazist „Kristallnacht”

Reclamă șocantă la KFC în Germania, cu trimitere la pogromul nazist „Kristallnacht” / Foto: printscreen

„Ziua de comemorare a nopții pogromului Reich-ului – Obțineți mai multă brânză fragedă cu pui crocant”. Este un mesaj pe care KFC l-a trimis utilizatorilor aplicației sale din Germania.

KFC și-a cerut scuze după ce a trimis o reclamă pe aplicația sa din Germania care face referire la Noaptea de cristal (Kristallnacht), pogrom organizat de naziști în 1938.

Un mesaj „nepotrivit”

Gigantul american al fast-food a trimis miercuri această notificare utilizatorilor aplicației sale din Germania, stârnind o avalanșă de critici. Ulterior, KFC a trimis un nou mesaj în care face referire la o „eroare”.

„Din cauza unei erori în sistemul nostru, am trimis un mesaj incorect și nepotrivit prin intermediul aplicației noastre”, a declarat KFC. „Ne pare rău, ne vom revizui imediat procedurile interne pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla”, a declarat gigantul american, informează 7sur7.

„Noaptea de cristal” a fost un pogrom masiv comis în Germania nazistă împotriva evreilor în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 1938. Sute de sinagogi și lăcașuri de cult au fost incendiate, iar 8.000 de magazine deținute de evrei au fost distruse și jefuite de către organizațiile SA (Sturmabteilung) și SS ( Schutzstaffel). Aproximativ o sută de evrei au fost uciși.

author avatar
Tudor Borcea
948 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce stiti voi despre preturile din Germania lui 1938 si despre mafia magazinelodin acea vreme?
    Bine Adidas si Nike nu vor mai manca puicute la colonelu kentakez. ..

  2. -mein jude:
    brânză fragedă cu pui crocant nu este cosher!
    (pe motiv ca se amesteca animale intre ele,
    la matz)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger