AcasăȘTIRI EXTERNEReapare un virus mortal? Fiole cu variolă, descoperite la un laborator din...

Reapare un virus mortal? Fiole cu variolă, descoperite la un laborator din SUA / FBI, în alertă

Reapare un virus mortal? Fiole cu variolă, descoperite la un laborator din SUA. FBI este în alertă

În timp ce curăța un congelator dintr-o unitate de cercetare a vaccinurilor din Pennsylvania, SUA, un laborant a descoperit mai multe fiole congelate etichetate „variolă”, lansând o anchetă care este condusă de FBI și Centrele pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, CDC.

Doar două laboratoare din lume – un laborator al CDC din Atlanta, Georgia și un laborator de arme biologice din perioada Războiului Rece din Rusia (Siberia) – pot deține în mod legal eșantioane ale acestui virus mortal.

15 fiole, din care 5 cu temutul virus

Un total de 15 fiole – cinci etichetate „variolă” și 10 etichetate „vaccinia” (virusul folosit în vaccinurile împotriva variolei) – au fost descoperite în unitatea aparținând companiei farmaceutice Merck, conform unei alerte „numai pentru utilizare oficială” trimisă către conducerea Departamentului de Securitate Internă marți, 16 noiembrie, scrie Live Science.

„Nu există nici un indiciu că cineva a fost expus la numărul mic de flacoane congelate”, a declarat CDC într-un comunicat. „Lucrătorul de laborator care a descoperit flacoanele purta mănuși și mască de față”.

CDC, partenerii săi de administrativi și forțele de ordine investighează acum problema, potrivit declarației. „Vom oferi mai multe detalii pe măsură ce sunt disponibile”, a adăugat CDC.

Merck operează două facilități majore în Pennsylvania: una la West Point, cel mai mare loc de producție de produse farmaceutice, și alta la Upper Gwynedd, un campus de 90 de acri care găzduiește un laborator de cercetare.

În anii 1950, lucrătorii de la National Institutes of Health au găsit la rândul lor șase fiole cu variolă, în timpul unei mutări. Ulterior, s-a constatat că două dintre aceste fiole conțineau virus viabil, deși nu au apărut cazuri de variolă ca urmare.

Variola este o boală contagioasă  generată de un virus mortal și a ucis de-a lungul timpului sute de milioane de oameni. Totuși, virusul a fost și primul care a fost respins prin vaccinare, când tehnica de inoculare a fost îmbunătățită și popularizată de Edward Jenner, la sfârșitul secolului al XVIII-lea

În 1977, variola a fost total eradicată. De atunci nu s-a mai semnalat nici un caz. Variola este singura afecțiune contagioasă ai cărei germeni au fost total eliminați din mediul natural.

author avatar
Tudor Borcea
974 afisari

4 COMENTARII

  1. Virusologia nu exista. Este doar o pseudostiinta.

    Cautati virusolog Stefan Lanka si procesul de €100K in care a cerut sa se demonstreze existenta rujeolei stiintific.

    Nu exista, doar povesti si teorii, ipoteze samd.

    La fel e cu toti asa zisii virusi cauzatori de boala – o minciuna!!

  2. Ba ca sa vezi!!Si asa aparute di eprubeta o sa emigreze prin targ si sa vedem cine pe cine acuza ca deja stim ca sunt doar doi!!!

  3. Bai, deja gasca criminalilor elitiste ai lui Kill Gates si Klaus Schwabb se pregateste de lansarea noului virus chinezesc, de aceasta data cu adevarat mortal, acum chiar o sa cada cobaii ca mustele peste tot, nu o sa mai poata ascunde ca suntem in plin razboi mondial WW3, de tip biologic, meteorologic si psihologic !! pentru idiotii utili care sunt si cobai, de 2 ani se dau niste lupte fantastice in lumea subterana a tuturor serviciilor secrete, se scot astia unul pe altul din joc pe banda rulanta !! De cate ori cititi ca a mai cazut un miliardar cu elicopterul sau helicopterul personal, e clar ca baietii cu ochii albastrii isi platesc niste polite mai vechi, e clar ca s-a dat drumul ala mcel intre ei !! Hai, ca se poate si mai mult, suntem numai la inceput de drum !! Ha ha ha 🙂 Hai cu aruncarea pe piata, la propriu, a virusului bubonic si a ciumei negre, alea o sa fie de top mondial, cum ar veni !! Ha ha ha 🙂 Bai miliardarilor dementi, pregatiti-va sa intrati in bunkarele voastre pe minim 2-3 ani, daca vreti sa va salvati pielea, altfel ajungeti cu ea pe bat, foarte curand chiar !!

  4. VIRUSUL COVID DUS DIN AMERICA LA WUHAN ,DEZVOLTAT CU BANII AMERICANILOR PRIN GRIJA LUI FAUCI NU-I UN SECRET ,E REALITATE RECUNOSCUTA CU GREU DE AMERICANI.
    PROPAGANDA AGRESIVA PRIVIND NECESITATEA VACCINARII CAT SI TERUAREA CRESCANDA !,SPECTACOLUL MACABRU CU MII SI ZECI DE MII DE MORTI , COSCIUGE INSIRATE ,SACI NEGRI !, CIRCUL IZOLETELOR ,AL MASTILOR CARE NU TE PROTEJEAZA DAR SUNT OBLIGATORII,A CARANTINARII FARA TESTARE ,A IZOLARII MILIOANELOR DE OAMENI FARA ORGANIZAREA UNUI FLUX LIMITA DE APROVIZIONARE CU STRICTUL NECESAR ,FARSA ANCHETELOR EPIDEMIOLOGICE , BILCIUL AVIZELOR PENTRU VACCINURILE NE TESTATE ,DAR IMPUSE !!,ASCUNDEREA EFECTELOR ADVERSE !,LIPSA UNOR PROCEDURI DE TRATAMENT !,LIPSA ANITIVIRALELOR DIN FARMACII !,SECRETIZAREA CONTRACTELOR PENTRU VACCINURI !,VACCINURILE CARE NU -TI DAU IMUNITATEA SI REPETI INFECTAREA ,BOALA SI CHIAR AU MURIT DESTUI DIN CEI VACCINATI INCLUSIV RAPELUL LA MAI PUTIN DE 6 LUNI ERAU DEJA INGROPATI !.
    CAND NU S-AU LINISTIT INCA APELE TARTORUL BILL VINE SI SPUNE CA STIE CAND SE TERMINA ACEAST TEST CRIMINAL !.
    SI CUM AMERICA NU DOARME !,IATA CA MULT ERADICATA VARIOLA APARE TOT DIN LABORATOARELE AMERICANE VIE SI IN ASTEPTAREA ALTUI VAL DE CRIME BIOLOGICE !.
    CE-A FOST NIURENBERGUL ?-O FARSA !,DACA A FOST UN MOMENT DE LUCIDITATE !,ATUNCI E VREMEA ALTUI PROCES .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger