AcasăȘTIRI EXTERNEReacție uluitoare, după moartea reginei! Incredibil ce a putut face un jurnalist...

Reacție uluitoare, după moartea reginei! Incredibil ce a putut face un jurnalist politic, în direct. A deschis șampania, apoi… – VIDEO

prezentatorReacție uluitoare, după moartea reginei! Incredibil ce a putut face un jurnalist politic, în direct. A deschis șampania, apoi... - VIDEO

Un prezentator TV argentinian a stârnit controverse după ce a părut să sărbătorească moartea Reginei Elisabeta a II-a, deschizând o sticlă de șampanie.

În timp ce celebrități și politicieni din întreaga lume i-au adus un omagiu suveranei, jurnalistul Santiago Cuneo a părut să sărbătorească moartea Reginei într-un clip care de atunci a devenit viral.

Un prezentator argentinian a sărbătorit moartea reginei cu șampanie

În videoclip, șters între timp, el o numește „ cățea bătrână”.

Clipul a stârnit dezgust pe rețelele de socializare, o persoană scriind: „O rușine, ce lipsă de respect! Poate că nu îi place monarhia, dar ar putea respecta o persoană decedată. Se pare că trebuie să fii nepoliticos pentru a câștiga un public, ce lume tristă. Dacă acest om ar fi un pic mai inteligent, ar ști că regina nu are putere politică.”

Cum a jignit memoria reginei

Cuneo, politician și om de afaceri, precum și jurnalist, a devenit cunoscut pentru că a moderat „Uno Mas Uno Tres”, care a fost difuzat din 2013 până în 2018.

Prezentatorul Santiago Cúneo, alături de colegii săi, în timp ce deschidea emisiunea, cu steagul amestecat al Confederației Argentiniene cu Inima Sacră a lui Iisus Hristos și o statuie a Fecioarei Maria deasupra biroului său, a sărbătorit în mod deschis Moartea Reginei, scandând deschis:

„În sfârșit, cățeaua de regină a murit. Satana a primit o nouă gazdă pe domeniul său. Bătrâna a dat în sfârșit cu piciorul în găleată”, a spus acesta, potrivit metro.co.uk.

author avatar
Andreea Vlad