AcasăȘTIRI EXTERNEReacţie INCREDIBILĂ a patronului firmei ce a produs geaca purtată de Vladimir...

Reacţie INCREDIBILĂ a patronului firmei ce a produs geaca purtată de Vladimir Putin la festivitatea pro-război de pe stadionul din Moscova

putin-geacaReacţie INCREDIBILĂ a patronului firmei ce a produs geaca purtată de Vladimir Putin la festivitatea pro-război de pe stadionul din Moscova

Vladimir Putin a urcat, vineri, pe scena stadionului Luzhniki din Moscova îmbrăcat cu o geacă Loro Piana în valoare de 12.000 de euro. Liderul de la Kremlin s-a afişat cu un astfel de obiect vestimentar în ciuda faptului că ţara lui este supusă unor sancţiuni financiare fără precedent.

Patronul companiei spune că a fost „rușinat” să-l vadă pe Putin cu geaca produsă de el și că ajută poporul ucrainean cu donații.

Haina, cumpărată cu mult timp în urmă

„E oarecum rușinos din punct de vedere uman”, a spus Pier Luigi Loro Piana. Compania sa este o afacere de familie, dar în 2013, gigantul francez din domeniul modei LVMH a cumpărat 80 la sută din firmă.

Cred că haina purtată de Putin a fost cumpărată cu mult timp în urmă, dar cred că acestea sunt probleme minore în comparație cu tragedia unui război. Ca firmă, suntem complet solidari cu pozițiile grupului LVMH.

Este clar de ce parte am ales să fim. Nu mă simt vinovat pentru acea geacă purtată pe scenă, dar cred că Putin ar trebui să reflecteze asupra masacrului pe care îl comite asupra poporul ucrainean”, a spus Loro Piana.

„Sprijinul pentru populație, în acest moment, este cel mai important lucru. Ucrainenii vor avea tot sprijinul nostru moral și practic”, a spus antreprenorul.

Ruşii au sărbătorit războiul

Reamintim că, vineri, pe stadionul Lujniki din Moscova a avut loc un miting sub pretextul „celebrării” a opt ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Toţi participanţii au avut în piept insigne cu litera „Z”. „Z” fiind unul dintre însemnele de pe tancurile trupelor ruseşti care au invadat Ucraina. Specialiştii militari l-au interpretat „Za pobedy”, „victorie” în limba rusă, sau „Zapad”, însemnând „Vest”.

Rusia a sporit eforturile de a anticipa ieşirea capitalului şi de a sprijini rubla, care a înregistrat o scădere bruscă.

author avatar
Andrei Ștefan
645 afisari

5 COMENTARII

  1. Pish ama sh pe jaca voastra de kcat care costa 12.000 de euro.Numai un bou poate plati atatia bani pe o carpa ordinara.

  2. Geaca croita si cusuta de romani slugi la firma italianului Este o haina normala dar cu multe table si butoane lustruite sa-ti suceasca mintile !A facut reclame peste reclame iar fraerii pun botu’

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger