AcasăȘTIRI EXTERNERăzbunarea palestinienilor? Zeci de șoareci vopsiți, eliberaţi în restaurante McDonald's din UK...

Răzbunarea palestinienilor? Zeci de șoareci vopsiți, eliberaţi în restaurante McDonald’s din UK (VIDEO)

Scene oribile în trei restaurante McDonald’s din Marea Britanie: zeci de șoareci vii au fost eliberați, ca formă de protest faţă de situația palestinienilor prinși în mijlocul războiului dintre Israel și gruparea teroristă Hamas.

Pe imagini, se vede cum un bărbat care purta o bandană în culorile steagului palestinian scoate dintr-o mașină o cutie plină cu șoareci vopsiți în roşu, negru, verde şi alb, apoi dă drumul rozătoarelor într-un restaurant McDonald’s.

 

Bărbatul a strigat „Free Palestine”

Bărbatul poate fi auzit strigând „Free Palestine” (Eliberaţi Palestina) în timp ce aruncă cutia cu șoareci pe jos, lângă clienți și angajați.

Imaginile unui al doilea incident de marți după-amiază, la o sucursală McDonald’s din Perry Barr, au arătat personalul încercând să rețină zeci de rozătoare sub o cutie de plastic, un martor spunând că au fost „scăpați”.

Cum a reacţionat McDonald’s?

Conducerea McDonald’s Marea Britanie a precizat că restaurantele au fost igienizate.

„Am luat cunoştinţă despre un incident petrecut seara trecută în restaurantul nostru din Star City, Birmingham”, a indicat McDonald’s UK într-o declaraţie.

„Restaurantul a fost complet igienizat, iar partenerii noştri din domeniul combaterii dăunătorilor au fost chemaţi pentru a efectua o inspecţie completă”, a precizat McDonald’s UK.

author avatar
Andrei Ștefan