AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOIUL DIN UCRAINA se duce acum în est: Forţele ucrainene ar fi...

RĂZBOIUL DIN UCRAINA se duce acum în est: Forţele ucrainene ar fi distrus un depozit cu 80 de soldați ruși

RĂZBOI ÎN UCRAINA. O bombă a lovit o școală în care se adăposteau 90 de oameni/Zeci de persoane scoase de sub dărâmături (sursa foto: Nexta/Twitter)

Rusia a pierdut de la începutul războiului din Ucraina şi până în prezent 27.000 de militari. Anunţul a fost făcut de preşedintele Volodimir Zelenski, care a precizat că armata lui Vladimir Putin a pierdut 200 de avioane, peste 3.000 de tancuri, vehicule blindate şi drone.

Totodată, liderul de la Kiev a declarat că forţele ucrainene continuă să câştige teritoriul pierdut.

Ar fi distrus un depozit cu 80 de soldați ruși

Rușii ar fi lansat alte 9 atacuri în estul Ucrainei. În același timp, grupul operațional tactic ”East” a precizat pe Facebook că forțele ucrainene au distrus un depozit în care se aflau nu mai puțin de 80 de soldați ruși, 3 tancuri, 2 transportoare blindate, sisteme de artilerie și alte trei echipamente militare.

Sunt recunoscător fiecăruia și tuturor celor care țin lina de apărare în Donbas și îi forțează încet încet pe ocupanții ruși să părăsească teritoriile Ucrainei, așa cum s-a întâmplat la Harkiv. Îi vom forța să plece și din apele Ucrainei”, a mai transmis Zelenski.

Vladimir Putin primeşte o nouă lovitură, după ce Finlanda a anunţat că va depune o cerere de aderare la NATO, în timp ce forţele armate ruse continuă să fie învinse în mai multe zone din Ucraina.

author avatar
Andrei Ștefan
388 afisari

3 COMENTARII

  1. Mâine s-ar putea să se încheie războiul cu victoria totală a ukhrainienilor bravi și retragerea a ceea ce a mai rămas din armata rusă, pe jos că nu mai au nici măcar un vehicul de transport, elicopter sau avion…

  2. Deci rusii tin soldatii in depozite.V-ati impotmolit in minciuni,tovarasi.Curios,nu auzim niciodata nimic despre pierderile armatei ucrainene.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger