AcasăȘTIRI EXTERNERăzboiul din Ucraina, pistol cu apă. Bruxellesul pregătește identitatea digitală pentru toți...

Războiul din Ucraina, pistol cu apă. Bruxellesul pregătește identitatea digitală pentru toți europenii!

În timp ce mass-media aservită nu mai poate de grija Ucrainei și sună de zor goarna războiului, cu Rusia pe post de invadator, la Bruxelles altele sunt preocupările momentului. Bunăoară, într-un discurs adresat Parlamentului European, Ursula von der Leyen a vorbit despre identitatea digitală ca unica soluție pentru un viitor sigur, prosper și pașnic în UE.

Pentru mulți, subiectul pare de natură tehnică și nu merită să primească prea mare atenție. Însă oamenii trebuie să înțeleagă de ce are o asemenea importanță – reprezintă arma fatală, dar ascunsă ce va fi folosită pentru a distruge definitiv statele naționale și rezistența încăpățânată a celor care continuă să se opună proiectelor distopice ale castei globaliste.

În cinci sau șase ani, termenul înaintat de progresiștii de la Bruxelles, un registru civil european va înlocui statele civile naționale și va face posibilă înființarea unui credit social, poate pe model chinezesc.

Cine are interes pentru ID digital

Identitatea digitală europeană este azi un subiect de interes doar pentru câteva minți abile, care înțeleg ce înseamnă când președintele Comisiei tună public pe o temă atât de nesemnificativă, dar numai în aparență.

Cartea de identitate digitală trebuie să rezolve problema care de zeci de ani a obsedat casta globalistă, deosebit de puternică în America – va distruge definitiv vechile națiuni europene, care încă mai conduc lumea și se opun distrugerii granițelor de tot felul, refuzând „binefacerea” globalizării.

Registrul civil, arma prin care se controlează o societate

În primul rând, este necesar să înțelegem ce înseamnă identitatea digitală. În practică, este vorba de arhivarea Stării Civile a statelor membre și de înlocuirea treptată a acestora cu o stare civilă europeană. Dacă acceptăm ipoteza că prima funcție a unui stat democratic este de a da o identitate membrilor săi numiți „cetățeni”, atunci înțelegem că registrul de identitate reprezintă o funcție fundamentală pentru a constitui statul modern. Mai departe, înțelegem că a pierde starea civilă înseamnă a pierde statul însuși.

Firește, fiecare cetățean își leagă propria identitate de statul care o notează, o determină, o documentează, o arhivează. Nu este o coincidență faptul că, în timpul Revoluției Franceze, în 1792, Registrul civil a trecut în mâinile statului. Apariția unui stat este inseparabilă de existența Registrului civil.

Însă azi, sub pretextul unei „revoluții digitale”, crearea statului civil european marchează începutul marii mișcări ce urmărește, de fapt, dispariția statelor naționale în Europa. Mai mult, atunci când această identitate digitală europeană va fi creată, ea nu va mai include menționarea unei naționalități (române, franceze, germane, maghiare, grecești) pe documentul în sine!

Pe scurt, Bruxellesul cere ca dreptul la cetățenie să fie transferat Comisiei Europene în cel mai scurt timp. Este exploziv, dar ca în atâtea alte situații societatea nu reacționează.

Distopia identității digitale europene

Desigur, prezentată în acest fel, identitatea digitală europeană ia o întorsătură mai tulburătoare decât simpla declarație idilică a Ursulei von der Leyen făcută în Parlamentul European. Dar distopia nu se termină aici.

Site-ul Comisiei Europene anunță și la ce este bun acest document. Astfel, identitatea digitală europeană poate fi utilizată pentru:

  • utilizarea serviciilor publice, cum ar fi să solicitările legate de eliberarea unui certificat de naștere sau a unui document medical ori raportarea schimbării adresei de domiciliu;
  • deschiderea unui cont bancar;
  • completarea unei declarații fiscale;
  • înscrierea la universitate;
  • stocarea informațiilor medicale personale;
  • închirierea unei mașini folosind un permis de conducere digital;
  • check-in la hoteluri etc.

Există și câteva mesaje subliminale. De exemplu, Comisia Europeană arată că cine refuză identitatea digitală europeană nu va mai putea solicita un împrumut bancar. Cum e posibil așa ceva? Simplu, C.E. scrie pe site-ul propriu că „identitatea digitală va avea utilizări bancare, dar și sanitare sau turistice”.

Euro digital și identitate digitală

Proiectul identității digitale europene este legat de implementarea unui euro digital. Deocamdată, se știe că din 2023 Banca Centrală Europeană va pune în circulație euro digital.

Noua monedă va fi sub controlul strict al BCE, care va avea autoritatea legală de a deconecta/ demonetiza portofelul cetățenilor posesori de identitate digitală ori de câte ori dorește. Sistemul pregătit va face posibil controlul mai eficient al cheltuielilor tuturor europenilor. Cu alte cuvinte, va fi posibilă blocarea automată și de la distanță a celor care cumpără prea multă benzină, consumă prea multă energie electrică sau mănâncă prea multă carne.

Treptat, guvernanții progresiști de la Bruxelles schimbă lumea în care trăim. Trecem de la o societate a statului de drept la o societate a conformității.

Pe de o parte vor fi cei care se vor supune moralei în vigoare: să fie vaccinați conform standardelor stabilite de OMS-ul sponsorizat de Big Pharma, să nu producă prea mult CO2, să aibă o viață liniară, să nu gândească „outside the box” etc. Aceste identități digitale vor beneficia de un credit social pozitiv și vor continua să frecventeze teatrele, restaurantul și dansul.

Pe de altă parte vor sta disidenții, cei a căror formă de revoltă va fi mai mult sau mai puțin intensă. Ei vor fi loviți direct în portofel: nevaccinații nu vor putea intra în magazine, iar țăranii (cei vinovați de creșterea emisiilor de CO2) vor avea limite la benzină și utilități.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la toate chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în rețeaua magazinelor românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
13.515 afisari

30 COMENTARII

  1. Sa parasim barca satanistilor care oricum ne saracit care mai suntem cu tiglele pe casa si sa
    ramana neomarxistii astia in ideile lor de sclavi la nom adica cativa sa ne aduca la nimeni pe pamant pt bunastarea lor lacoma nesfarsita!!!

    • ”unica soluție pentru un viitor sigur, prosper și pașnic în UE.” Cum P U L A mea ajungi prosper cu o identitate digitala ? Inseamna ca eu sunt deja superprosper cu identitatea de pe net.

      • Se refera la faptul ca apoi daca ai identitate digitala de exemplu te duci la munca si o sa fii platit digital, ca oricum esti cand iti intra banii pe card.. Si in toate statele lumii sunt poate oameni care nici nu se duc la munca si iau un salariu degeaba, un loc unde toti oamenii o sa poata vota direct de pe telefon spre exemplu si nu o sa mai ai oameni in frunte care te conduc cu diplome false sau alte prostii, nu o sa mai ai o Dancila care a ajuns sus pe pile pe cand ea nu stie nici teoria lui pitagora. O societate unde o sa conduca cine trebuie.

        • Dar naiv mai esti anonimule! Crezi ca va curge lapte si miere si vei fi pastorit de cine trebuie…si cum trebuie! Ce nu intelegi ca banii tai vor fi la mana lor. Nu executi te taie de la ei ! Acum nu vrei sa te vacxinezi ca oaia tu sau neamurile tale nu-i nimic, pe viitor iti vine mesaj: accesul la creditele tale sociale(bani)/la abonamentul tv/telefonie / internet este restrictionat pana cand iti vei face al 1000 vaccin lunar. Si ce sa vezi ca vei avea ratie/portie, nu mai mergi ca Haplea la supermarket sa umpli 2 carucioare cu varf. Se va termina si cu banii gri (cei 100 de euro ce-i primeai cadou lunar de la vreun unchies din Germania plecat la lucru). PS: Cine te opreste sa mergi la vot acum?Lenea?!

        • Conduce cine e la butoane. Pe acela cine îl verifică? Niște anonimi ca tine, care și ei mor, că nu e nimeni nemuritor, în afară de cei zeificați … Deci se restrânge cercul ‘puternicilor’ tot mai mult… Cresc disparitățile sociale… Vor apare războaie civile și de gherilă… Nu profețesc. Intră în logica naturii și condiției umane. Sănătate îți doresc anonimule.

    • Ati observat ca in anumite momente ale serii, in Bucuresti, semafoarele sunt setate a.i. indiferent cat de tare ai apasa pe pedala tot reusesti sa treci de urmatorul semafor ?

      O chestie similara am vazut intr un mic oras din Austria acum 4 ani.

      Te determina sa fi un robot, nu are sens sa te grabesti.

    • Ce ma interesează pe mine de Ucraina, aia ne, au luat ceva teritori, români de la Cernăuți sunt vai mama lor persecutați, iar ăștia se afla în treabă, uitați, va la Ungaria cum își joaca rolul și interesu, dar noi cu plavanul Werner ce sa obținem

  2. Sa fim serioși cu interpretările abracadabrante. Nu se face nimic în plus față de ceea ce se face deja. Stare civilă digitală? Foarte bine, e la fel cu ceea ce se făcea și ieri, la fel cu crea ce se face și azi, numai în timp real. Vor chițăi, ca din gură de șarpe, cei care au ceva de ascuns, blamând globalismul sau alte himere. Să fim bine înțeleși: în epoca modernă nu se poate progresa cu certificatele de stare civilă scrise caligrafic, cu toc și peniță…

    • Iar ai apărut, mă? Bă, nu scapă omu’ de tine, zici că ești izmană udă…
      Măcar te plătește cineva ca să fii idiot pe forumuri? Dacă da, pot să te-nțelelg. Dacă nu… mai bine ai pune mâna pe câte-o carte, din când în când, lasă manualul televizorului, că l-ai înnebunit de tot. Știi, cultură. Conceptul ăla abstract, străin vouă, ăia cu trotineta.
      Îi e rușine mă-tii de tine, dacă citește ce tâmpenii scrii de câte ori stai cu lumina aprinsă… Serios, fă-ți încă două doze și du-te…

    • @ solutia finala

      Bre, daca o „arzi” cu

      „Vor chițăi, ca din gură de șarpe, cei care au ceva de ascuns”,

      imi trimiti si mie PIN-ul cardului tau, parolele de acces la.conturile tale de email si FB ?!

      Hai, mai bine du-te si fa o tura de bloc pe trotineta exact cand ploua cu „galeata”.

  3. Sa incercam sa tratam putin stiintific subiectul.
    Doi ani de pandemie de carantina de situatie extraordinara….bine sunt mai multi ani….echivaleaza cu niste ani de razboi
    Dupa asa ceva oamenii nu mai vor nimic,sa munceasca….demobilizare…burnout…
    Ex.dupa ww1 si gripa spaniola au urmat „anii nebuni” in europa si america..de fapt cam peste tot unde a fost razboi si epidemie
    niste citate din sun tzu
    https://ro.wikiquote.org/wiki/Sun_Tzu
    Toate Bune!!!

  4. Sper din suflet să fie alte nații mult mai lucide decât noi și să se opună cu tărie, pentru că din cate văd și împotriva certificatului covid sunt destule exemple. Dacă unii tratează cu superficialitate subiectul, dau doar un exemplu care ar putea să-i pună pe gânduri, lipsa granițelor și implicit al unei identități înseamnă și lipsa unui guvern al unor autorități decidente. Deci totul se decide în altă parte, legi, investiții, proiecte etc. Imaginati-vă cât de ușor va fi exploatat aurul nostru și celelalte zăcăminte. Nu degeaba sunt puse acum la păstrare! Patrimoniul UNESCO auzi!

  5. Ai aparenta dreptate.
    Iti doresc sa nu mai ai controlul identitatii tale pe o hartie scrisa cu penita, ci sa o aiba altii….digital.
    Si cand crezi ca te numesti „solutie simpla”, sa vina altii sa ti dea „dilit”.

  6. Asa zisele elite isi continua programul de indobitocire a individului si transformarea lui intr un Robo sclav. Din păcate o sa trăim si asta, probabil una din variante pentru putini este in zone pustii unde sa isi crească animale si sa traiasca efectiv din ceea ce produce. Probabil ca 20-30 de ani va supraviețui. Dar copii, copiilor lui tot sclavii unor bolnavi mintali ce vor sa conducă lumea, vor fi. Ok, dispar banii, ai produse, faci troc, ca trocul este inventat înaintea banilor, problema este daca nu produci nimic si stai într-un oras într-un apartament? Atunci fie mori, fie devii sclavul bolnavilor

  7. Comunism digital. Și la grămadă. Doar n-ați uitat lozinca de pe antetul ziarului „Scânteia”: Proletari din toate țările, uniți-vă! Așa că ne unesc neomarxiștii cu anasâna. Sper ca de data asta DUMNEZEU să-i stârpească mai repede!

  8. In 2022 UNIUNEA EUROPEANA, NATO SI BRUXELLES SE VOR FACE PRAF SI RUINA…SI NU E PACAT. BRUXELLES SEDIUL SATANISTILOR FOC SI DISTRUGERE ASUPRA BELGIEI INTREGI

  9. Bai solutie simpla, bai nazistule imputit, vezi ca unii deja au solutia finala si pnetru tine, si pentru sleahta de nazisti imputiti ai Ursullei von der Pfizer !! Bai solutie – disolutie, dute inapoi in peesda matii pe g4media, pe adevarul/pravda si pe republica, acolo va e locul, bai nazistilor imputiti si vaxxinatilor in cap multilateral dezvoltati, nimeni nu va mai baga in seama !!

  10. Numai rumegatoarele din Noua Ferma a Animalelor vor accepta Gulagul Digital al nazistei Ursulla von der Pfizer, numai cobaii fazani care deja sunt modificati genetic si comportamental il vor adopta ca niste cobai fazani ce sunt !! La mai multe, bai tampitilor de cobai, vedeti ca pana la doxa 7 in cap si in vene mai e drum lung, nu toti o sa ajungeti pana la linia de finis, cand va trebui sa va dedicati trup si siflet noului AntiHrist, care va fi inscaunat intre 2029 si 2032 !! Asa ca, ascultati cimnda la jeneralul de katon de Ciukalau, si la colonelul rujat si pensat de Gheorghitza Muitza, si alinierea maine, ca la Auschwitz, la doxa 4 in cap, ca la jidanii aia din Isra-Hell, ala e un gulag uman veritabil, de acolo nimeni nu scapa ne-intepat !! Ha ha ha 🙂 Sieg heil, Sieg Heil, Plandemia Not Macht Frei 🙂 Ha ha ha 🙂

  11. Felicitari pentru articol, ati pus punctul pe I.
    Asta este lumea in care guvernele sant vandute jidanilor la care nu le mai ajung banii acuma vor subjugare si control total asupra oamenilor si tuturor bunurilor. Nu vei avea nimic si vei fi fericit cu minimul care ti se da. Niste talhari bolnavi mintal care se cred de rasa superioara.
    Totul este posibil daca lumea se conformeaza, si imposibil daca nu. Distrugerea identitatii si a bisericii plus crize si frica sant facute ca oamenii sa fie conformisti.
    ‘Progresul’ este ni se vinde este catre prapastie nu o lume mai buna

  12. Vrei sa simti ce simta Coreea de nord sub un tiran sa faca ce vrea din tine?? Vrei sa simti un e in puscarie .. uite acuma ai sansa .. Pe viata !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger