AcasăȘTIRI EXTERNERăzboiul din Ucraina escaladează: Biden şi Putin, la distanţă mică unul de...

Războiul din Ucraina escaladează: Biden şi Putin, la distanţă mică unul de celălalt. Zi istorică la Varşovia şi Moscova

Războiul din Ucraina escaladează: Biden şi Putin, la distanţă mică unul de celălalt. Zi istorică la Varşovia şi Moscova

La aproape un an de la invazia Rusiei în Ucraina, războiul pare că escaladează. Joe Biden şi Vladimir Putin sunt foarte aproape, geografic, unul de celălalt. Ambii au, azi, o agendă plină.

La Moscova, președintele Vladimir Putin susține discursul anual în fața Parlamentului, în timp ce, de la Varșovia, liderul american Joe Biden își va reafirma sprijinul necondiționat pentru Ucraina.

Putin, tot mai agresiv

Putin îşi va expune cele mai recente gânduri într-un discurs adresat membrilor celor două camere ale parlamentului şi comandanţilor militari şi soldaţilor, la aproape un an după ce a trimis trupe în Ucraina, o decizie care a declanşat cea mai mare confruntare cu Occidentul de la profunzimile Războiului Rece.

„Într-un moment atât de crucial şi foarte complicat al dezvoltării noastre, al vieţii noastre, toată lumea aşteaptă un mesaj în speranţa de a auzi o evaluare a ceea ce se întâmplă, o evaluare a operaţiunii militare speciale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, la televiziunea de stat.

Putin va prezenta, de asemenea, analiza sa asupra situaţiei internaţionale şi va expune viziunea sa asupra dezvoltării Rusiei după ce Occidentul i-a impus sancţiuni radicale, a precizat Kremlinul.

Biden, mesaj de forţă cu aliaţii NATO

Președintele Statelor Unite este așteptat astăzi să țină un discurs la Varșovia la scurt timp după ce va face și Vladimir Putin declarații la Kremlin.
Vizita lui Joe Biden în Polonia este un mesaj ferm către Rusia că Ucraina este sprijinită până la capăt în acest război, susțin analiștii.

Acolo va fi prezent și președintele Klaus Iohannis alături de ceilalți lideri est-europeni.

Zeci de mii de oameni au fost ucişi în războiul din Ucraina, iar Putin, în vârstă de 70 de ani, susţine acum că Rusia este blocată într-o bătălie existenţială cu un Occident arogant, despre care spune că vrea să ciopârţească Rusia şi să îi fure vastele resurse naturale.

author avatar
Andrei Ștefan
554 afisari

7 COMENTARII

  1. ,,Președintele ilegitim Joseph R. Biden i-a promis lui Volodymyr Zelenskyy o recompensa în SUA

    Ptrivit audio Biroului Federal de Servicii (FSB) al Rusiei, obținut la scurt timp după ce falsul Air Force One al lui Biden a aterizat luni la Kiev. dimineaţă. Escala neanunțată de 5 ore a avut loc imediat după ce președintele criminal și anturajul său au vizitat Polonia.
    În timp ce criminalii Biden și Zelenskyy au vizitat Catedrala Sf. Mihail, cu cupolă de aur, președintele Trump din Florida a primit un apel urgent de la nimeni altul decât Vladimir Putin, care a spus că agenții secreti sub acoperire din Kiev au înregistrat un fragment „îngrozitor” de conversație pe care domnule Presedinte Trump trebuie să o auzi imediat.
    Biden a spus: „Știi, amice, dacă câștigăm, vei primi o recompensa în SUA. Totul este să menținem cursul și ne vom face partea pentru ca acest lucru să se întâmple.” la care Zelenskyi a răspuns printr-un traducător: „Nu m-aș aștepta la nimic mai puțin”.
    Într-un al doilea fragment de conversație, Biden a spus: „Am vorbit cu Scholz și Macron. Orice ajutor trimis de ei este al tău, să îl păstrezi. Doar nu uita să faci Candy, prietene.”
    Candy este cuvântul de cod al lui Biden pentru Adrenocrom, un amalgam farmaceutic de lichid suprarenal extras de la copiii speriați și opiacee sintetice precum fentanil și oxicodonă și un produs de bază printre elitele Deep State care pretind că prelungește viața, revigorează simțurile și îmbunătățește capacitatea sexuală.
    Putin a purtat război împotriva producătorilor de adrenocrom din Ucraina.
    Trump l-a întrebat pe Putin de ce oamenii săi nu i-au arestat sau „au avut de-a face” cu Zelenskyy și Biden la fața locului, ucigând două păsări dintr-o lovitură.
    Putin a spus că echipa sa de supraveghere formată din doi oameni nu se potrivește cu forța de securitate comună a lui Biden și Zelensky, care includea cel puțin 50 de mercenari americani puternic înarmați.
    „Președinte Trump, avem multe în comun; tu iti iubesti tara si eu pe a mea. Acești demoni vor să globalizeze ambele națiuni. Singura lor loialitate este față de pedofili și cei mai mari ofertanți.
    Cel rău, Barack Hussein Obama, a vândut o mare parte din țara ta Chinei, iar sclavul său vrea acum să vândă restul. Dacă vin în Rusia, vor eșua. Îi vom zdrobi”, i-a spus Putin lui Trump.
    În încheiere, sursa noastră a spus că Putin i-a trimis lui Trump o copie a sunetului, care a fost transmisă Comandamentului Cibernetic al Armatei SUA pentru autentificare.’’

    ,,…La Conferința de Securitate de la München de săptămâna trecută, la care au participat politicieni și experți din aproape 100 de țări, vorbitor după vorbitor a atacat isteric Rusia. De exemplu, actorul mascat care joacă rolul vicepreședintelui SUA Kamala Harris a spus: „Statele Unite au stabilit în mod oficial că Rusia a comis crime împotriva umanității”. În continuare, ministrul german al Apărării Pistorius spune că „Ucraina trebuie să câștige războiul”. Atunci premierul britanic Rishi Sunak a spus că „trebuie să ajutăm Ucraina să-și protejeze orașele de bombele rusești și dronele iraniene”. El s-a alăturat, de asemenea, SUA pentru a denunta „crimele de război revoltătoare” ale Rusiei…
    …Avem păsări în Roma și Kiev și acum au coborât în Mexic. Ce încearcă ei să ne spună?
    https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/02/The-flocks-of-Birds-in-Mexico-.mp4?_=2
    De asemenea, primim rapoarte de la serviciile de informații poloneze și din alte surse că o invazie a unei armate ruse de 500.000 de oameni „vine din cinci direcții”.
    Problema cu această isterie este că nu se potrivește cu evenimentele de pe teren. După cum notează serviciile de informații poloneze, „public toată lumea este cu guvernul ucrainean, dar, în culise, a fost deja tratat”.

    Cifrele reale ale războiului din Ucraina, stabilite de Mossad și publicate de Hürseda Haber arată că raportul de putere este de 8 la 1 în favoarea Rusiei. Sunt 18.480 de morți pe partea rusă, față de 157.000 pe partea ucraineană.
    Surse francmasoni P3 italieni adaugă că președintele ucrainean Volodymyr Zelinsky a fost ucis recent la ordinul lor. Sursele Mossad sunt de acord că spun că „adevăratul Zelensky a dispărut. Cel care apare în fotografii și videoclipuri este un avatar sau CGI. P3 este corect.”
    Întrucât războiul din Ucraina s-a încheiat practic, toată această isterie anti-rusă exagerată arată ca o campanie de direcționare greșită.
    … Adevărata poveste este că rușii, împreună cu pălăriile albe occidentale și asiatice, vor o lume multipolară și nu vor să înlocuiască hegemonia SUA cu hegemonia comunistă chineză.
    Folosirea unei arme de cutremur împotriva Turciei a fost menită să avertizeze China că Occidentul deține astfel de arme și le-ar folosi împotriva Chinei dacă va fi forțat, spune o sursă de la Pentagon.
    Sursele CIA adaugă: „Nici nu vă puteți imagina întreaga putere a armelor non-nucleare ale Rusiei.
    O instalație Pantsyr este capabilă să transforme o suprafață de 100 de terenuri de fotbal într-un deșert mort – lăsând inamicul fără tancuri, forță de muncă, avioane și fără UAV – ÎN O LOVITURĂ!
    Bomba cu vid a Rusiei nu are egal în ceea ce privește puterea în lume. Mătură absolut totul – totul cade în pământ pe o suprafață de 300 de metri pe o rază!
    Și Rusia are mult mai mult. Pur și simplu nu are sens să arăți totul deodată.”

    • „O instalație Pantsyr este capabilă să transforme o suprafață de 100 de terenuri de fotbal într-un deșert mort”
      Colega, nu te supăra dar ai încurcat armele rău de tot. Instalațiile Pantsir sunt destinate apărării antiaeriene apropiate. La fel și cu bomba aia cu foarte mult vid.
      Zău, nu te pricepi la armament deloc.

      • Wolf Edmond, khazar retardat, banuiesc retardatulre ca nu ai facut armata, asa ca tu esti cel care nu te pricepi la nimic poponelule.
        Iata despre ce se vorbeste in articol, mancatorule de kk:

        Au sarit prostii din baie ca sa manance kk nemestecat.

        ,, Pantsir-S1 : Sistem rusesc de rachete antiaeriene autopropulsate și tunuri.
        Sistemul de rachete și tunuri antiaeriene Pantsir-S1 este un sistem de apărare aeriană cu rază scurtă de acțiune. Pantsir-S1 a fost creat în 1994 și pus în funcțiune în 2010. Sistemul de rachete și tunuri antiaeriene Pantsir-S1 este proiectat pentru a acoperi instalațiile civile și militare, inclusiv sistemele de apărare aeriană cu rază lungă de acțiune, de la toate armele moderne și avansate de atac aerian. . Complexul este echipat cu o stație radar cu două benzi și trei coordonate cu o rețea de antene în fază, precum și pistoale automate cu tragere rapidă și rachete controlate radio.’’

        ,,Bomba cu vid sau bomba termobarica : Aceasta bombă se numeste “tatăl tuturor bombelor”, fiind cea mai puternică armă, excluzându-le pe cele nucleare.
        Este folosită în special împotriva clădirilor și a bunkerelor.
        Cum funcționează?
        Bomba conține un gaz ușor inflamabil, aflat sub presiune într-un recipient.
        Atunci când atinge ținta, bomba eliberează gazul din recipient, care se disipă rapid în camerele din interiorul clădirii.
        O scânteie ulterioară detonează gazul inflamabil, iar explozia se extinde rapid în toate camerele.
        De aceea, aceste bombe se numesc termobarice.
        Efectul devastator nu se oprește aici.
        Gazele fierbinți ale exploziei, aflate în expansiune, se răcesc rapid, generând o scădere locală a presiunii, adică un vid local.
        De aici denumirea de “bombe cu vid”, pentru că, din cauza presiunii scăzute, aspiră aerul înconjurător. Aerul se grăbește către zona de presiune scăzută, generând o noua undă de șoc.’’

  2. Mihai, ai fugit de sub controlul psihiatric, sau ești un ratat care-ți justifici eșecurile cu lupta împotriva americanilor rai, care fac războaie și vor sa te stăpânească și sa te exploateze?

    • hAnonim 11:45, oare de ce toti Platitii sunt IDIOTI ca tine ?

      Cred ca este o conditie impusa de Guvernul Criminal: sa fii IDIOT, sa nu stii nimic dar sa mananci kk nemestecat, altfel nu va platesc Criminalii Penali Drogati de la Palatul Victoria la ordinul Retardatului Criminal Zoianis Shase Kase Negustor de copii, Khazar Idiot si imputit.

      Iata ce va asteapta SCURSURILOR : ,, …Vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva din 1949.
      Conform acestui articol, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.
      Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.’’
      https://oficialmedia.com/vaccinul-experimental-incalca-toate-cele-10-coduri-de-la-nuremberg-care-aplica-pedeapsa-cu-moartea/

  3. Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

    Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati.

  4. La Varsovia vine in curand kukuveaua, macar o sa vada si polacii aia tampiti si ratati cum mai e cu desertul radioactiv de cristal, sigur o sa il aprecieze la adevarata lui valoare 🙂 Ha ha ha 🙂 Sleepy Joe habar nu are ce draku vorbeste, ala e o momaie ce o tin in fereastra toti nazistii amerloci din Deep State-ul demon-crat 🙂 Hai ca nu mai e mult, si macar dispar din zona niste natii, adica niste adunaturi de betivani ordinari si nazisti, si anume, in ordinea numerelor de pe tricouri, ukro-na-zii, apoi polacii, iar apoi si rusnacii moldoveni ai naziste Maia, care la sfarsit isi va baga definitiv picioarele ei in baschetii aia albi, care altfel sunt si cam rasisti 🙂 si va zbura cu pluta pana la Miami, sa se pensioneze prematur pe acolo, dupa ce intai isi va extermina poporul mult iubit, asa cum face cu mult succes si zdreanta nazista de zdelinski, care de altfel e numai un jidan imputit, dar pe care nazistii lui Adolf H,. i-au cam injumatatit toate rudele in timpul WW2, de asta e pornit asa de mult pakaliciul ala cirkar sa distruga pe toti din jurul lui !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger