AcasăȘTIRI EXTERNERăzboiul din Ucraina a "îngheţat" dialogul SUA - Rusia. Securitatea mondială, în...

Războiul din Ucraina a „îngheţat” dialogul SUA – Rusia. Securitatea mondială, în pericol?

Joe-Biden-Vladimir-PutinVa fi asta întâlnirea ce va pune capăt războiului? Vladimir Putin, dispus să discute cu Joe Biden

În prezent nu se întrevede nicio perspectivă a dialogului Rusia-SUA privind stabilitatea strategică, iar dialogul este „înghețat” în mod oficial de către Washington, a susținut sâmbătă pentru TASS directorul Departamentului pentru neproliferare și controlul armelor din cadrul Ministerului rus de Externe, Vladimir Iermakov.

„Deocamdată, situația indică faptul că nu se poate vorbi în prezent despre nicio perspectivă de discuții cu Statele Unite privind stabilitatea strategică”, a mai zis rusul.

Va mai fi reluat dialogul după război?

Iermakov a mai spus că Moscova crede că SUA intenţionează să finalizeze proiecte pentru desfăşurarea de rachete cu rază scurtă şi medie în Europa şi în regiunea Asia-Pacific. El nu a prezentat dovezi pentru a-şi susţine afirmaţia-

Dialogul ruso-american privind stabilitatea strategică poate fi reluat după ce Rusia își va îndeplini obiectivele „operațiunii sale speciale” în Ucraina, a mai spus Iermakov.

„Va fi posibil să se revină la discuțiile de fond privind perspectivele reluării unui proces de negociere pe scară largă între Rusia și SUA pe probleme strategice numai după ce toate sarcinile stabilite în cadrul operațiunii militare speciale din Ucraina vor fi implementate”, a declarat diplomatul rus de rang înalt.

author avatar
Andrei Ștefan
434 afisari

7 COMENTARII

  1. Toata omenirea s-a intrebat in anul 2021 cum a putut Joe Biden sa paraseasca Afganistan cu „coada intre picioare”,cu armata SUA invinsa. Planul bosorogului senil de 81 de ani Joe Biden, avea PLANIFICAT un razboi in Ucraina cu Rusii, pentru crearea visului iudeu de MARELE Israel in Europa pe teritoriul Ucrainei,unde presedinte este evreul Volodimir Oleksandrovici Zelenski . Planul SUA va „inghitii” multe vieti omenesti si surse uriase de bani din cartea comunitatii internationale evreiesti.

    • INSULTE SI MIZERII LA ADRESA CITITORILOR DE PE Ziare.com . SITUL ESTE O MIZERIE
      Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
      SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com

  2. Pentru a avea un dialog trebuie sa ai interlocutor,senility joe nu este interlocutor. E o paiatza. Butonata de niste smekeri. Rusii ar trebuii sa-i caute pe smekeri si sa aibe un dialog.

  3. Finanta mondiala nu mai are loc de intors si vrea si Maica Rusia sub papuc dar uite ca s au impiedicat si si au trimis actorasul la inaintare!!

  4. Datoria licuriciului obez și arogant se ridică în momentul de față la astronomica cifră de 30 de trilioane de dolari. Adică, pentru achitarea acestei datorii fiecare locuitor al țării, indiferent de vârstă (de la ultimul născut până la cel mai în vârstă) trebuie să achite suma de o sută de mii de dolari (100.000 $) ceea ce este imposibil. Acest război este posibil să ducă la ștergerea datoriei și acesta este unul din motivele pentru care licuriciul s-a băgat în ukhraina.

    • Și noi ne facem probleme pentru 1000 de dolari pe care fiecare dintre noi trebuie să o achite. Întrtebarea care se cere este: pe ce draku se bazează puterea licuriciului cu o asemenea datorie de neachitat? Cine este stăpânul și finanțatorul licuriciului obez și arogant?

      • Cine e stapinul si finantorul Licuriciului care tipareste banii si are tiparnitza legal? Chiar nu stii sau intrebi retoric? Cei care au infiintat federal rezerve prin 1913 pe insula Jeckill,in state! Adica fam. de bankeri rockefeller,scutu roshu, jp.morgan.Creearea plandemica din 2020 incoa are la baza fundatiile rockellere cu retele lor de influenta si sagetile lor:soros georgel si bil gheits.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger