AcasăȘTIRI EXTERNERăzboi şi pe teritoriul Rusiei: explozie și incendiu major la o clădire...

Război şi pe teritoriul Rusiei: explozie și incendiu major la o clădire FSB din Rostov! Cel puțin un mort (VIDEO)

A fost alarmă, joi, în orașul Rostov pe Don (sud). Un incendiu a izbucnit într-o clădire aparținând forțelor de patrulare la frontieră a serviciului federal de securitate FSB din Rusia.

Cel puțin o persoană a murit, iar alte două au fost rănite în urma evenimentului.

Au dat vina pe scurtcircuit electric

Imaginile ce vin de acolo arată o zonă întinsă între două clădiri, cuprinsă de flăcări pe margini, în timp ce din centru se degajă un fum gros, negru.

Pompierii au intervenit rapid, însă flăcările au ajuns la un rezervor de combustibil, provocând explozia acestuia. Presa internațională a consemnat, în ultima vreme, că s-au înmulțit atacurile cu dronă și actele de sabotaj pe teritoriul rus, atribuite ucrainenilor.

Guvernatorul Rostovului, Vasily Golubev, a declarat că incendiul pare să fi fost cauzat de un scurtcircuit electric.

„Propagarea incendiului a făcut ca containerele de combustibil și lubrifianți să explodeze”, a spus el într-un mesaj postat pe canalul său Telegram.

author avatar
Andrei Ștefan
541 afisari

11 COMENTARII

        • Ooo, jigodel, de ceva vreme nu ți-ai mai băgat aici botnița împuțită. Așadar, reiau, dă-mi o frunte-n burtă să-ți ajungă cutia limbii la nivel pentru un vax cu ser coios.

          • ce ma amuza cel mai tare ca la mine ai vazut vorba asta cu fruntea in buric, intr-un comentariu si ai ramas cu ea.
            Dami-as drumul in ochiul babușcăi tale care te-a crescut! Sa-i rup ochiul si sa o vezi cum se sterge cu basmaua de pe cap.

  1. americanii cate trenuri au avut deraiate de cel din Ohio încoace? or fi sabotori rusi, chinezi, extratereștrii ori poate teroriști „domestici”..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger