AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski vrea să negocieze cu Putin. Ce condiții pune...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski vrea să negocieze cu Putin. Ce condiții pune Kievul

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski vrea să negocieze cu Putin. Ce condiții pune Kievul / Foto: printscreen

Principala condiție pentru o eventuală reluare a negocierilor cu Rusia ar fi restabilirea integrității teritoriale a Ucrainei, a declarat marți secretarul Consiliului ucrainean pentru apărare și securitate națională, Oleksi Danilov.

 

Oleksi Danilov a subliniat, de asemenea, că Ucraina trebuie să primească o „garanție” de sisteme moderne de apărare aeriană și armament.

Zelenski vrea „negocieri sincere”

Rusia, negocieri. Principala condiție a președintelui Ucrainei este restabilirea integrității teritoriale ucrainene”, a scris el pe Twitter.

„Garanție – sisteme moderne de apărare aeriană, mijloace aeriene, tancuri și rachete cu rază lungă de acțiune. Strategie – măsuri proactive. Rachetele rusești trebuie să fie distruse înainte de a fi lansate din aer, de pe uscat și de pe mare”, a adăugat el.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat luni că este deschis la discuții cu Rusia, dar cu condiția ca acestea să fie negocieri „sincere” pentru restabilirea frontierelor Ucrainei, obținerea de compensații pentru atacurile rusești și pedepsirea celor responsabili de „crime de război”, scrie Boursorama.

Washington Post a relatat duminică că diplomații americani îi îndemnau în privat pe oficialii ucraineni să se arate dispuși să negocieze cu Rusia pentru a nu părea intransigenți și a continua să primească sprijin internațional.

author avatar
Tudor Borcea
525 afisari

7 COMENTARII

  1. A aflat si clovnul asta ca s-au saturat toti sa mai cotizeze la un razboi ce avantajeaza doar americanii si englezii! Mars fmm de homo.se.xual

  2. HAI SICTIR, PO.PO.NAR,TAMPIT, TU ESTI IN POSTURA DE A PUNE CONDITII ? TU POTI DOAR SA STAI IN GENUNCHI , CU GURA DESCHISA SAU CU …ROZETA IN SUS, JAVRA DE DOIU BANI!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. CIRCARULE ,AI RATAT !,SPECTACOLUL E PE SFARSITE ,BIDEN E PE FORAS !, IAR UCRAINA NU V-A MAI FI IN VECI CE-A FOST !.
    VEZI NU SCAPA OCAZIA SI STERGI-O PANA NU PUN MANA RUSII PE TINE .

  4. Integritatea teritoriala trebuie restabilita si in ce priveste Moldova, Romania, Polonia, Ungaria, Slovacia, Ucraina tiranilor si a tiraniei trebuie sa-si inxceteze existenta. Ucraina si poporul Ucrainean sa traiasca pe teritoriile sale istorice, daca au.

  5. Sa-i spuna cineva evreului in tricou vorba inteleapta romaneasca
    Mortul de la groapa nu se mai intoarce
    Asa poate o pricepe ca cele 4 regiuni +Crimeea nu se mai intorc la Ucraina fiindca mujicul e invatat numai sa ia ,nu sa dea inapoi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger