AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski spune câți soldați apără țara / Informații în...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski spune câți soldați apără țara / Informații în premieră

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că la ora actuală țara sa este apărată, în războiul declanșat de Rusia , de 700.000 de soldați.

„În momentul de față sunt 700.000 de oameni – aici puteți vedea rezultatul muncii a 700.000 de oameni care luptă. 700.000. Asta în timp de război”, a spus Zelenski. El a adăugat că acest număr de oameni  este împrăștiat în toată țara.

„Rusia a folosit absolut totul”

Potrivit președintelui, o țară ca Ucraina are nevoie de o armată nu de 250.000 sau 260.000 de oameni, ci de una semnificativ mai mare. Prin urmare, la începutul anului 2022, el a semnat un decret privind creșterea forțelor armate cu 100.000 pentru anul următor.

În același timp, președintele consideră că nici măcar acești 100.000 de oameni în plus ar fi fost capabili să oprească un atac la scară largă din partea Rusiei, scrie Ukrainska Pravda.

„Din punctul de vedere al forțelor pe care Federația Rusă le-a aplicat, ei au folosit absolut totul, chiar și rezervele, folosind acest tip de «mobilizare liniștită» («liniștită», pentru că mobilizare este atunci când există un război, iar ei nu au putut să ne declare război, au numit-o «operațiune specială»). Au redistribuit trupe și a existat o creștere atât în Crimeea, cât și în Belarus – pe fronturi diferite. Acesta este un volum foarte mare. Nu cred că vreo țară europeană de astăzi ar putea face față unui astfel de volum”.

În același timp, președintele a reamintit că țările NATO au arme adecvate, au sisteme Patriot (un sistem de rachete sol-aer), au sisteme serioase de apărare aeriană care sunt capabile să protejeze cerul de loviturile inițiale care au fost aplicate Ucrainei în primele zile.

„Știam încă din octombrie, poate din septembrie”

Zelenski consideră că Ucraina a fost bine pregătită pentru război – au fost multe lucruri despre care Rusia nu știa – și această pregătire a făcut ca țara să nu fie cucerită în primele zile, așa cum au prezis analiștii militari și de informații.

Președintele a mai spus că Ucraina trăiește de mult timp într-o stare de război, „și nu a fost vorba doar de războiul din Donbas: au existat atacuri cibernetice, au existat măsuri economice și financiare, blocarea și reducerea volumului de aprovizionare cu energie, o penurie de benzină și așa mai departe. Prin urmare, faptul că Rusia va lansa o ofensivă la scară largă era cunoscut încă din octombrie, și poate chiar din septembrie”.

author avatar
Tudor Borcea
697 afisari

4 COMENTARII

  1. O armata de carton.Trei sferturi din cei 700000 pot fi cautati prin Europa dandu-se drept refugiati cu conturile umflate de bani si circuland cu 4×4.Pe post de armata ucraineana sunt soldati din NATO imbracati in uniformele Ucrainei.La Mariupol sunt din astia cu sutele,de ce credeti ca Pentagonul a facut in ultimele zile ciocul mic?

  2. ZELINSCHI PE POST DE FLASNETA ,INCALZESTE MEREU ACEASI CIORBA !,PE O PARTE SPUNE CA STIA CA A PREGATIT <PE DE ALTA TIPA CA DUPA TENICA MILITARA <DUPA MUNITIE SI DUPA INSTRUCTORI !.
    PUNETI SINGURI DECLARATIILE CIRCARULUI ,FANFARONULUI DE ACUM @ LUNI CU CELE DE ACUM SI VA LAMURITI .
    ZELINSKY A INGHITIT MOMEALA AMERICANA CU TOT CU MULINETA !,TUPEUL OBRAZNICIA LUI ZELINSKY ESTE PROPORTIONALA CU CONTUL LUI BIDEN JR UMFLAT DE CATRE UCRAINIENI.

  3. ,,Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina-toxina SPIKE primita prin VACCINUL ucigash.
    Datele din raport au arătat că proteina spike intră în fluxul sangvin, unde circulă pentru mai multe zile după vaccinare, iar apoi se acumulează în ţesuturi şi organe precum splina, măduva osoasă, ficat sau ovare.
    Proteina spike este o toxină, care poate produce leziuni ale corpului odată intrată în circulaţia sangvină.
    Poate produce leziuni în ficat, inimă şi creier, (daca gaseste vagi urme la vaccinati).
    Cercetările au mai descoperit că există concentraţii foarte ridicate ale proteinei spike în laptele matern, cu efecte potenţial fatale pentru nou-născuţi. Inventatorul tehnologiei, Luigi Warren, a recunoscut că aceasta se poate răspândi prin secrețiile organismului – salivă, transpirație, urină, tranfuzii de sange. Proteina Spike este cauza problemelor vasculare, neurodegenerative.
    Proteina spike provoacă daune dacă este în circulație, se leagă de trombocite, celule epiteliale ale vaselor de sânge, coagulare, sângerări, probleme cardiace, coagulare a sângelui creierului.
    Ea pătrunde în fluxul sanguin, ceea ce poate explica miile de efecte adverse, de la cheaguri de sânge și boli de inimă la leziuni cerebrale și probleme de reproducere.Ea însăși este o toxină și o proteină patogenică. Puternica concentrație de proteine spike descoperită în testicule și ovare, potrivit datelor secrete Pfizer publicate de agenția de reglementare japoneză, ridică și o altă întrebare gravă: „Vor devenii tinerii noștri sterili?” ‘’ https://www.bursa.ro/vaccinurile-arnm-o-mare-greseala-deosebit-de-toxica-62793348

  4. Bai judanski de Zelenski, bai maimutoiule de actoras retardat, nimeni nu crede nimic din ce tot aberezi si delirezi tu zilnic acolo, in fieful tau nazist banderist din Kiev, bai tzukalarule kurkubeist !! Interesant cum pe tine si pe fratii aia oligarhi de langa tine nu va prinde nici o bomba de la rusnacii aia salbatici, dar tampitii aia mici din po-pu-lime cad ca spicele de grau in jurul tau, bai derbedeule ordinar !! Ha ha ha 🙂 Vine la iarna si Iarna Nucleara, pana atunci din toamna deja e aici si Foametea, asa ca incepe sa dai jos din burta ta, o sa ai nevoie de energie la alergat, ca o sa te alerge sigur salbaticii tai flamanzi !! Ha ha ha 🙂 Si nu uita sa sugi o maslina in timp ce delirezi !! Ha ha ha 🙂 Si sa lupti pana la pen-ultimul ukro-na-zi, ultimul fiind chiar tu !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger