AcasăȘTIRI EXTERNERăzboi în Ucraina. Zelenski spune că a aflat planul secret al ruşilor....

Război în Ucraina. Zelenski spune că a aflat planul secret al ruşilor. De ce s-au retras ocupanţii, de fapt, din nordul ţării

Zelenski natoRăzboi în Ucraina. Zelenski spune că a aflat planul secret al ruşilor. De ce s-au retras ocupanţii, de fapt, din nordul ţării

Zelenski a confirmat retragerea trupelor ruse din nordul țării, precizând că aceasta are loc într-un ritm lent, dar este vizibilă. Cu toate acestea, el a avertizat că bătăliile grele urmează de acum încolo în zona Donbas și Harkov.

În urma lor rămâne un dezastru total și multe pericole, e adevărat”, a spus Zelenski referindu-se la terenurile minate lăsate în urmă de armata rusă, case distruse, echipamente și chiar cadavre.

Ruşii merg către Donbas şi Harkov

“Oricine se întoarce în această zonă trebuie să fie extrem de precaut. Încă este imposibil să ne întoarcem la viața normală, așa cum era ea înainte… Așteptați ca terenul să fie curățat, așteptați până ce aveți siguranța că nu mai sunt posibile bombardamente”, a mai spus el.

Zelenski a mai spus că trupele ruse se comasează în Donbas, către Harkov și se pregătesc de lovituri și mai puternice.

Erdogan încă mai speră să modereze o negociere

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri că îi va spune omologului său rus Vladimir Putin într-o convorbire telefonică pe care o vor avea în cursul zilei că liderul de la Kremlin şi omologul său ucrainean Volodimir Zelenski trebuie să abordeze chestiunile legate de regiunea Donbas şi de Crimeea.

Anterior, ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba a declarat că ţara sa ar fi recunoscătoare Turciei dacă ar ajuta la organizarea unei întâlniri între liderii rus şi ucrainean.

author avatar
Andrei Ștefan
1.603 afisari

4 COMENTARII

  1. ciorba lunga sa ne ajunga, eu care credeam ca vor sa abordeze probleme legate de disneyland paris
    paine si circ da fara paine

  2. Bai omediantule de jidanski, vezi sa iti omori tot poporul de salbatici ukro-na-zi, adica aia care au mai ramas pe acolo !! Cum mai e cu scuturile umane din Mariupol, tot de-a bauinii se joaca prin tarana, bai ratatule de comediant ? Ha ha ha 🙂 Vezi ca voi nu mai existati ca si natie, acum sunteti numai o adunatura de salbatici care a-ti distrus tot pe acolo, mai bine zi si tu cum e cu aia care te iubesc asa de mult de inoata zilnic prin Tisa, numai dus, spre colonia de la Bukale !! Ha ha ha 🙂 E clar ca te apara aia de la cia, ca altfel de mult te curatau salbaticii aia de rusnaci, nici drakul nu te mai baga in seama, bai comediantule de criminal ordinar, tu esti mai rau ca idiotul ala inutil de la Kremlin !! Nu o sa reconstruiti voi nimic acolo inapoi, toti banii sunt furati, iar miliardarii lumii va vad ca si un fel de soricei de laborator biologic, fac aia ce vreau cu voi, asa ca lasa gargara nazista, ca nu aveti dupa ce bea apa, bai ruptule in kurkubeu de sarakan !! Cheama inapoi toti oligarhii sa lupte alaturi de tine, din bunkarul tau din care nu iesi deloc !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger