AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski e în sfârșit mulțumit de armele primite de...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski e în sfârșit mulțumit de armele primite de Kiev

volodimir zelenskiZelenski își concediază vechiul prieten. Cui vrea liderul de la Kiev să predea Serviciile Secrete ale Ucrainei

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat, vineri, că aliaţii au livrat în sfârşit armele pe care Kievul le-a cerut.

Liderul de la Kiev a adăugat că armele vor ajuta la salvarea vieţilor a mii de oameni, potrivit Reuters.

Într-un discurs video susţinut vineri seară, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat că a primit armele de care Ucraina avea nevoie.

„Aliaţii livrează în sfârşit armele cerute de Kiev”, a afirmat preşedintele ucrainean.

Zelenski a mai spus că declaraţiile făcute mai devreme în cursul zilei de un comandant rus cu privire la necesitatea unui ”coridor” către Crimeea şi Transnistria arată că Moscova doreşte să invadeze alte ţări.

Extra ajutor de la americani

Zelenski i-a mulțumit președintelui american Joe Biden, după anunțul a două noi măsuri de ajutor militar și economic pentru Kiev.

„Sunt recunoscător președintelui și poporului american pentru rolul lor în sprijinirea poporului Ucrainei în lupta cu agresiunea rusă. Acest ajutor este mai necesar astăzi decât oricând! Este un ajutor care salvează viețile apărătorilor democrației și libertății și care ne aduce mai aproape de restabilirea păcii în Ucraina”, a scris Zelenski pe Twitter.

Biden a anunțat, joi, un sprijin de 500 de milioane de dolari SUA pentru guvernul ucrainean și un nou pachet de ajutor militar de 800 de milioane de dolari, care include arme grele, drone și muniție.

author avatar
Andreea Vlad
616 afisari

13 COMENTARII

  1. Americanii mai bine i ar trimite multa marfa sa traga pe nas drogatul de Jeglensky. SLAVA COCAINA

    • Ziare.com – SITE-UL CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI
      SI SLUGI CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE *

    • Vierme, ăștia ca tine trebuie legănați de cea mai groasă cracă de copac. Și cu restul șatrei tale!!!

      • nope, trebuie trasi in teapa lent si finut pe langa coloana , pus perfuzii si turnat picatura chinezeasca.

  2. Ineaca te ba in sange si poporul tau , sluga si tu pe treizeci de arginti. Tu esti cauza nu Putin pt razboiul asta ca ai indeplinit ordinele neomarxistilor care nu se impaca la ideea ca exista unii care nu vor nom dupa voia lir!!

    • esti un retardat, zelenski curata terenul ptr jid@nii care nu mai incap in israel, tu de ce crezi ca s-a intamplat ce s-a intamplat la carei?

  3. Bai jegule nazist de Zelinski, bai jidanski mai micut si retardat, o sa va prajeasca rusnacii aia salbatici in curand cu ceva Satan 2, sa nu crezi ca o sa stea ani integi dupa voi, si lupta voastra de gherila din secolul 15 !! O sa dea in voi cu cateva nucleare tactice, de o sa va linisteasca de tot, in toate marile orase, o sa aveti sansa in curand sa va bronzati in fix 3 secunde !! Ha ha ha 🙂 Bai jisanski de actoras ratat, tu tot timpul stai ascuns intr-un bunkar langa frontiera poloneza, asa ca lasa gargara nazista-userista ukro-na-zi-sta, ca nu va mai crede nimeni, noi stim din toate prezicerile marilor sfinti ca toti cei care se baga in acest razboi langa voi vor fi distrusi total, iar cei care vor ramane neutri vor avea numai Foamete !! Si mai schimba placa aia cu reconstructia coloniei tale de Afrika la marginea Europei, chestia aia nu se va intampla niciodata, nimeni nu o sa bage sute de miliarde de coco ca voi s ail distrugeti iar peste 10 ani, bai tzarane ukro-na-zi, mai schimba si tu propaganda ta de tot rahatul, nimeni nu crede nimic din ce tot abrezi si delirezi zilnic, bai jidanski ordinar de criminal de razboi, praf si pulbere o sa va faca fratii vostrii rusnaci, si pe voi, si pe polonezii aia tampiti, aia clar o sa dispara ca si tara si natiune !! Multa sanatate, si vezi sa bagi si doxa 3 de vaxxin in cap, ca sa te faci bine, cat de cat !! Ha ha ha 🙂

    • si putin lupta pentu libertate, nu? Cu steagul monstruozitatii numite urss, cazanul popoarelor, in frunte, nu?

  4. Daca Ucraina isi concentra fortele in zone, sectoare sau pe directii, in vederea trecerii la ofensiva, vor trebuii sa aiba o acoperire aeriana performanta, altfel rusii, care dispun de sateliti performanti le vor descoperii si le vor distruge cu usurinta. Dispersarea fortelor pe grupuri mici, mobile si inarmate cu armament antitanc si cu rachete impotriva elicopterelor, asa cum au luptat pana acum, a avut un succes neasteptat.

  5. Oare multumirile pentru ca au primit arme sant pentru PACE s-au pentru scufundarea totala in rahat a UCRAINEI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger