AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski blochează orice negociere cu Putin / „Suntem pregătiți,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski blochează orice negociere cu Putin / „Suntem pregătiți, dar cu alt președinte al Rusiei”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski blochează orice negociere cu Putin / „Suntem pregătiți, dar cu alt președinte al Rusiei”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat marți un decret prin care declară oficial „imposibilă” perspectiva oricăror discuții între Ucraina și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, dar lasă ușa deschisă pentru discuții cu Rusia.

Decretul a oficializat comentariile făcute de Zelenski vineri, după ce președintele rus a proclamat patru regiuni ocupate ale Ucrainei (Herson, Zaporojia, Donețk, Lukansk) ca fiind parte a Rusiei, în ceea ce Kievul și Occidentul au declarat că este o farsă ilegitimă.

„Suntem pregătiți pentru dialog, dar cu alt președinte al Rusiei”

„Vladimier Putin nu știe ce sunt demnitatea și onestitatea. Prin urmare, suntem pregătiți pentru un dialog cu Rusia, dar cu un alt președinte al Rusiei”, a declarat vineri Zelenski.

Forțele ucrainene au străpuns apărarea rusă în sudul țării și au extins o ofensivă rapidă în est, recucerind teritorii în zonele anexate de Rusia, care a invadat Ucraina în februarie.

Putin, care împlinește 70 de ani în această săptămână, a dominat peisajul politic rusesc timp de peste două decenii și ar putea candida de încă două ori în cadrul reformelor constituționale pe care le-a prezidat, putând rămâne la putere până în 2036.

author avatar
Tudor Borcea
145 afisari

6 COMENTARII

  1. Sant dezamagit ca astia de la Hollywood nu i-au dat inca nici un premiu la Zelenski. Le merita pe toate din plin

  2. Alt presedinte al Rusiei ar trebui sa negocieze cu alt presedinte al Ucrainei.Parerea mea!

  3. Cel mai important premiu este cel pentru supt p wla amerilocilor, daca tot vorbim de trepăduși de la hollywood!

  4. Zelenski ttrebuie sa negocieze cu un alt presesedinte dar si cu un alt guvern, . Cel prezent trebuie acuzat de tradare a intereselor Rusiei. Urmarea razboiului pt aceasta va fi pierderi economice mari, izolare pe plan international, ramanandu-i prieten doar dictatorul nord-coreian, si nu in ultimul rand atitudinea de scarba fata de tot ce rusesc .Majoritatea rusilor sunt trogloditi, care nu trebuie sa faca parte din lulea civilizata. Daca va informati real veti afla cat de scazut este nivelul de trai in majoritatea satelor si oraselor rusesti, motiv pt. care s-au inrolat multi sub contract in armata. Acesta este unul din motivele pt. care rusii beau de suparare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger