AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski aruncă în luptă 1 milion de oameni /...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski aruncă în luptă 1 milion de oameni / Când va avea loc încleștarea finală

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski aruncă în luptă 1 milion de oameni / Când va avea loc încleștarea finală / Foto: printscreen

Într-un interviu acordat cotidianului Times, ministrul ucrainean al Apărării, Oleksi Reznikov, a declarat că Ucraina este pe cale să adune o forță de un milion de oameni, dotată cu arme occidentale, cu scopul de a recupera zonele de coastă ocupate de Rusia.

„Un milion de oameni sunt gata să lupte pentru a recuceri sudul Ucrainei”, titrează săptămânalul britanic. Obiectivul lui Volodimir Zelenski este clar: acum este necesar să „eliberăm sudul țării”, ale cărui zone de coastă reprezintă o miză vitală pentru economia țării.

„O urgență pentru țară”

„Avem aproximativ 700.000 de oameni în forțele armate, iar dacă adăugăm garda națională, poliția, poliția de frontieră, suntem în jur de un milion”. În acest interviu, primul acordat unui ziar britanic de la începutul războiului din Ucraina, Oleksi Reznikov, ministrul ucrainean al apărării, a vrut să arate că tonul s-a schimbat, notează BBC.

Timpul se scurge. Armata rusă, care a cucerit deja o mare parte din două regiuni sudice, Herson și Zaporojie, încearcă să relanseze ofensiva sa mortală în est. „Eliberarea sudului țării” este acum „o urgență”, a subliniat Reznikov, referindu-se la „o operațiune necesară pentru țară”, scrie Ouest-France.

O armată transformată de britanici

„Președintele a ordonat șefului suprem al forțelor armate să elaboreze planuri. Apoi, statul major și-a făcut temele și a enumerat necesitățile pentru a atinge acest obiectiv”, a explicat ministrul ucrainean al Apărării, adăugând în acest interviu că armata britanică instruiește deja două batalioane de soldați ucraineni.

De asemenea, ministrul a vorbit despre transformarea armatei ucrainene în trei luni, cu ajutorul lui

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski aruncă în luptă 1 milion de oameni / Când va avea loc încleștarea finală

, ministrul britanic al apărării. „Ben Wallace a jucat un rol cheie în schimbarea abordării, de la furnizarea de echipamente sovietice la furnizarea de artilerie standard NATO de 155 mm, sisteme de rachete ghidate cu lansare multiplă și drone de înaltă tehnologie”, a declarat Reznikov, adăugând că „Ucraina a avut o armată din epoca sovietică, cu arme vechi de 30 de ani”.

August în flăcări pentru Kiev

„Suntem siguri că se naște o coaliție anti-Kremlin. Partenerii noștri investesc în noi, nu doar cu bani, ci și prin așteptările oamenilor lor, care se așteaptă ca noi să facem ca Rusia să piardă. Trebuie să câștigăm acest război împreună”, a mai spus el.

Cu aceste noi tehnologii, Ucraina ar putea trece în curând la contraofensivă în sudul țării. Dar când?

Deși nu a fost anunțată nicio dată, expertul militar Vladislav Selezniov, preluat de Courrier International, îl citează pe generalul Budanov, șeful HUR (serviciul de informații militare), care este sigur că în august întreaga lume va fi martoră la rezultatul operațiunilor de luptă ale armatei ucrainene”.

author avatar
Tudor Borcea
1.199 afisari

21 COMENTARII

  1. „Vrabia mălai visează și țiganul parastas”…Și rusnacii și u-kranienii” sunt la fel, neamuri de traistă, proaste, iar idiotul de actoraș u-kranian un idiot spălat pe creier. Frații lor slavi de la răsărit o să -i toace într-un război de uzură.

  2. CU CAT RUSII SUNT MAI APROAPE SA OCUPE IAR ODESA CU ATAT PROPAGANDA VA DEVENI MAI VIRULENTA MAI PUTIN CREDIBILA .
    ODATA LASATA FARA IESIRE LA MARE UCRAINA VA DEVENI O TARISOARA OARECARE.
    Boris Jhonson e pe foras ,Biden este in contre cu ai lui si cu China ,iar pina nu va reforma sistemul informatic chinezesc actual ,SUA ESTE VULNERABILA !!.
    Nemtii sunt la mana lui Putin si in 3-4 luni vine iarna ,LOCOMOTIVA EUROPEI POATE INGHETA INTRE STATII !!.
    Mai Borcea lasa GARGARA !,vezi ca incepe sa se destrame sandramaua !,vezi ca linga Zelinsky nu mai sunt nici fostii amici de matrapazlacuri !.
    Uiti ca Ucraina e facuta din ADUNATURA !,iar acea adunatura a fost ignorata ,li s-au luat drepturile si chiar dreptul de asi vorbi limba.
    Momeala inghitita de Zelinsky cu intrarea in NATO o sa-i iasa pe gat si pe urechi.

  3. Legalizează cică și Zalensku căsătoriile intre homosexuali ,așa că nu are de unde 1 milion pt că sunt ocupați cu trasu pe la spate intre ei 😄😄😄

  4. Rusii au spus ca toti ucrainienii pot aplica pentru pasaport rusesc, care inseamna cetatenie si drepturi. In anumite zone sant coze de cateva zile ca oamenii sa isi mute pensiile in ruble. Procesul de integrare in Rusia a inceput. Orban a spus ca Ungaria este responsabila sa protejeze si cetatenii unguri care traiesc in Ucraina, Romania trebuie sa faca la fel. Dupa ce ucrainienii pierd batalia mare pot intra ungurii si romanii peste ei sa isi recupereze teritoriile. Daca le vor. Ramane de vazut

  5. SICTIR UKROPIA CARE STAPANESTE PRIN TEROARE SI CRIMA TERITORIILE ROMANESTI : HERTA…NORDUL BUCOVINEI SI SUDUL BASARABIEI(BUCEAG)…SA SE ALEAGA PRAFUL SI PULBEREA DE UCRAINA….HOATA DE TERITORII ROMANESTI.

  6. Daca Zelinski continua sa viseze!
    In toamna, prin octombrie, Armata Rusiei se va gasii pe aliniamentul: Cobasna, Kirovohard, Kremenciuc, Poltava, Harkov. Batalia decisiva pentru Ucraina se va da la Poltava. Ucraina va pierde lupta. Armata Ucrainei se va retrage in dezordine si apararea Ucrainei va intra in colaps. Kievul si vestul vor cadea in iarna fara lupte mari si statul ucrainean va fi desfiintat.
    Aceasta daca Rusia nu va trece la lovituri nucleare.

  7. Bai Zdrelinski, bai zdreanta globalista, noi chiar speram sa iti omori cei 1 milion de nazisti ukro-na-zi, sa stim ca ai rezolvat si tu ceva, in afara de tras zilnic faina de tip ZeroZeroZero pe nas, care ti se aduce cu Air Cocaine !! Ha ha ha 🙂 Ce mai zic grecoteii de supriza ce le-ai lasat lor acolo, cu prafurile acelea albe, toti atc ca kakatii in papusoi !! Bai tarfa masculina de Zdrelinski, ti se apropie cceasul, tik-tak, tik-tak, o sa iti iei un plumbusor micut chiar de la baietii de la cia care te apara, tot ei te vor si executa !! In curand si Kievul ala nazist-banderist o sa fie lovit de ceva tactice nucleare, o sa ramana numai bunkarul tau de neam prost ukro-na-zi imputit, bai trepadusule, nu o sa ai unde sa fugi, fiindca multi te vor vana ca pe un animal salbatic ce sunteti, bai natie sa salbatici nazisti-banderisti, nici draku nu va mai crede, numai propaganda delirezi in fiecare zi, bai Zdrelinski drogatule !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger