AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski, aproape să recunoască victoria ruşilor? Anunţul lui, demoralizator...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski, aproape să recunoască victoria ruşilor? Anunţul lui, demoralizator pentru armată!

Averea lui Zelenski: 850 de milioane de dolari. Politicienii din Olanda vor să afle originea fondurilor / Foto: Facebook

Zelenski a anunțat, în cel mai recent mesaj adresat națiunii, că în cadrul ședinței Consiliului European de la începutul săptămânii viitoare va cere ca Rusia ”să fie recunoscută oficial ca stat terorist”.

Un anunţ demoralizator pentru armata ucraineană: situația continuă să fie ”foarte complicată” în Donbas, unde armata rusă se află în ofensivă, spune Zelenski, adăugând că militarii ucraineni rezistă însă ”este indescriptibil de greu”.

Vrea ca Rusia să fe numită „stat terorist”

Referindu-se la recentele bombardamente care au avut loc în regiunile Sumî și Mikolaiv, acolo unde a fost lovită o zonă rezidențială, iar o persoană a murit și alte șapte au fost rănite, Volodimir Zelenski spune că va „reaminti lumii că Rusia trebuie, în sfârșit, să fie recunoscută oficial ca stat terorist, stat – sponsor al terorismului”.

”Acest lucru este corect și reflectă realitatea zilnică pe care ocupanții au creat-o în Ucraina și sunt dornici să o aducă mai departe în Europa. Și acest lucru trebuie să fie consacrat legal”, a continuat președintele ucrainean.

Arme nucleare tactice în Ucraina?

Ambasadorul Rusiei în Marea Britanie, Andrei Kelin, a declarat pentru BBC că nu crede că ţara sa va folosi arme nucleare tactice în războiul împotriva Ucrainei.

„Nu are nimic de-a face cu operaţiunea actuală”, a spus el duminică dimineaţa.

Când Vladimir Putin şi-a pus forţele nucleare în alertă maximă la sfârşitul lunii februarie, la scurt timp după invazie, a fost perceput pe scară largă ca un avertisment.

author avatar
Andrei Ștefan
1.868 afisari

20 COMENTARII

  1. Sa trimeata Biden taxi-ul ? S-au sa mai astepte sa mai moara cativa azovisti , dupa aceea vine si taxi sa te salveze . Ai sutele de milioane de dolari in banci , viitorul asigurat . Bravo figurantule

  2. Doar 2 ORCI postaci.
    Slabut tovarasi , cred ca trebuie sa va mai reducem din salariile frumusele. Sau mai bine incepem sa va platim in ruble dupa ce le umflam cu pompa si le facem egale euro si dolarului. In loc de 2000 de euro o sa primiti 2000 de ruble , ca tot spuneti ca rubla se intareste si economia Rusa creste de se rupe in figuri cu viteza hipersonica.

    • si un dobitoc penibil pe nume Nicolas. Cu „s” final. Nicolae era de porc pentru paysaneasca familie Cezar!

  3. Pe ucrianieni daca i ține să treacă la contraofensivă in tot DONBASul sa i scoată pe rusi afară. Sa te tii atunci pierderi la naziști si mercenari.

    • Pai au curaj pîrtarii de ucrainieni sa treacă la contraofensivă?
      Ei stie doar sa stea ascunsi si sa tragă cu Jevelinurile.

  4. Ce spune ovreiașu ucrainian și ce ” traduce ” cel mai prost dintre ziarici pământului !

  5. NATO este o organizatie criminala si terorista condusa de drogatii amerlicani si pedofilii de la Bruxelles ,Victorie pentru Rusia impotriva Diavolului drogat si pedofil

    • Ce idiot ești raul,faptul ca ne exprimăm opinia și nu ținem cu unii,tinem cu ceilalți te deranjeaza?știi tu raule care e adevarul precis?

  6. Bai Ti-obag,inca nu te legara organili ? Ii sugi vartos madularul lui Putina zi de zi.iti zornaie in dovleac ” Stalin si poporul rus,libertate ti-a adus ” ?

    • Fiecare are dreptul la opinie, asta implica democratia. Daca nu-ti place ce spune unul, nu inseamna ca tu detii adevarul suprem. Macar recunosti ca te numesti… dobitoc!

  7. Nu înțeleg de ce acest papițoi inutil și subnormal mai continuă să murdărească mass media cu aparițiile și opiniile lui demente că oricum nimeni nu-l bagă în samă.

  8. Bai, voi vedeti cum latra, minte, abereaza si delieaza acest jidanski de Zelinski, si asta e mic copil pe langa Anti-hristul care o sa apara pe scena lumii prin 2029-2032, atunci o sa vedeti voi distractie plandemica totala !! Ce au facut criminalii astia in octombrie 2019 e numai un fel de incalzire pentru ce vine prin 2030, cica atunci vine ceva mare si urat pe Terra, de asta se tot grabesc toti jidanii astia de la Clubul Davosian !! Ukro-na-zia deja nu mai exista, aia oricum erau un stat esuat inca din 2014, acum vor fi impratiti in 4-5 bucati mai mici, fiecare condus din umbra de cate un oligarh, la care vor lucra sclavetii ukro-na-zi aproape pe gratis !! Ha ha ha 🙂 Bai jidanski de la Kiev, baga textul ala cu cica reconstructia coloniei esuate de la marginea Europei, poate mai gasesti niste spalati pe creier care sa se mai uite in gura ta de tzukalar ratat !! Slava Foametea Care Vine din Toamna !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger