AcasăȘTIRI EXTERNERăzboi în Ucraina. Vladimir Putin îşi "decapitează" FSB-ul: şi-a ARESTAT oamenii de...

Război în Ucraina. Vladimir Putin îşi „decapitează” FSB-ul: şi-a ARESTAT oamenii de încredere!

vladimir putinVladimir Putin a ieșit la vânătoare. FOTO cu liderul Rusiei când trage cu pușca

Armata rusă are dificultăți în domeniul informațional în Ucraina, ceea ce creează probleme forțelor de invazie. Pe lângă unele condiții meteo care ar fi nefavorabile avansului de blindate, și ucrainenii ar fi reușit să opună o rezistență credibilă, executând atacuri coordonate împotriva convoaielor rusești.

SUA estimau încă de marți că 8% până la 10% din activele militare ruse utilizate în invazia Ucrainei ar fi fost la acel moment distruse sau inoperabile. Pentru aceste eşecuri, Vladimir Putin a dat vina şi pe şefi din FSB.

Şi-a plasat oamenii de încredere în arest la domiciliu

Vladimir Putin a „decapitat” departamentul de informații externe al Serviciului Federal de Securitate, și i-a pus în arest la domiciliu, potrivit surselor lui Andrei Soldatov, jurnalist de investigații și expert în serviciile secrete ruse.

”Putin pare să fie extrem de nemulţumit de activitatea FSB din Ucraina: a atacat Serviciul 5 SOiMS (departamentul de informaţii externe al FSB)”, a scris jurnalistul rus de investigaţii Andrei Soldatov pe Twitter.

Serghei Beseda, directorul acestui serviciu, şi adjunctul său, Bolukh, au fost plasaţi în arest la domiciliu, potrivit surselor mele din interior”, mai spune Soldatov.

Printre pierderile suferite de Rusia în Ucraina se numără: tancuri, avioane, artilerie și altă tehnică militară.

Cifra prezentată de SUA era aproape dublu față de pierderile raportate de CNN după prima săptămână de război, când se estima că Rusia a pierdut între 3% și 5% din activele sale militare.

author avatar
Andrei Ștefan
790 afisari

7 COMENTARII

  1. ” informatia ” este de la un jurnalist de investigatie , adica poate fi la fel ca aia in care putin era pe moarte .

  2. Tinerii rusi din servicii nu pot fi prostiti de cenzura stalinista, ei au si alte informatii care mereu si mereu o sa-i puna piedici kaghebistului. E un moment de cotitura pentru armata rosie gen gen. Sile Milea cand efectiv nu a mai vrut sa omoara romani in Bucuresti precum a facut la Timisoara.
    Rusia are uriasa oportunitate de a se schimba, de a imbratisa valori moderne si democratice, altfel din pacate or sa ajunga mai rau ca in Coreea de Nord…
    Nu o sa ceri unui tanar ofiter rus sa omoare alt rus ca o sa planga precum copila aia din Rusia care i fusese oprit Instagram. Nu intelege asta.

  3. Desi tanarul ofiter rus ar trebui sa vada filme cu rusi ucraineni raniti cu case daramate si rusi ce isi da foc la pasaport spunand ca cetatenia rusa e o mare rusine pt ei…
    Asta spune ceva.

  4. Si niste babe ucrainene au doborat niste drone militare rusesti care le-au spionat ce faceau la bucatarie cu un borcan de castraveti din care gateau

  5. Tiranul de la Kremlin își duce ideea tiraniei până la capăt. A ucis, de-a lungul carierei sale, pe toți cei care puteau percepe, într-un fel sau altul, libertatea de exprimare. Pe unii (amici, slujitori, valeți, rivali, dușmani) fanaticul Tiran i-a decapitat la propriu, pe alții i-a otrăvit, pe ceilalți i-a băgat la răcoare. Cu obsesia lui pentru putere dictatorială și politici naziste, țarul roșu răspândește teroarea in rândul tuturor rușilor. Vai de capul rușilor! Multi și prosti, multi și orbi ca moartea, multi și ignoranți, multi și cretini!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger