AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Comentarii INCREDIBILE făcute de Vladimir Putin despre Bucea! /...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Comentarii INCREDIBILE făcute de Vladimir Putin despre Bucea! / „O provocare crudă și cinică”

vladimir putinRĂZBOI ÎN UCRAINA. Vladimir Putin, despre masacrul din Bucea: „O provocare crudă și cinică”

Kremlinul a reacționat la evenimentele de la Bucea, într-o convorbire cu premierul ungar Viktor Orban. Vladimir Putin a descris masacrul de la Bucea ca pe „o provocare crudă și cinică”, scrie BBC.

Orban, la rândul său, a semnalat această convorbire telefonică, despre care a spus că a avut loc la inițiativa președintelui rus.

Este prima reacție a lui Putin în acest caz, care a provocat indignare la nivel internațional și a determinat Uniunea Europeană, Statele Unite și Marea Britanie să impună noi sancțiuni Rusiei.

Rusia a negat implicarea în masacrul de la Bucea

Înaintea liderului de la Kremlin, alți oficiali de la Moscova au negat ferm orice implicare a trupelor ruse în uciderea civililor, susținând că scenele au fost trucate.

Totuși, imaginile din satelit care arată cadavre pe străzile orașului în timpul ocupației rusești par a contrazice aceste afirmații.

Peste 400 de cadavre au fost găsite în urma masacrului din orașul Bucea, localitate aflată lângă Kiev. Este cel mai recent bilanț, spun procurorii ucraineni citați de The Guardian. Acuzate de carnagiu sunt trupele ruse, iar oficiali europeni cer o comisie de anchetă.

author avatar
Andreea Vlad
387 afisari

1 COMENTARIU

  1. isi trage ala mana mai pe langa corp ca sa nu il calce pe ea cand trec baietii cu masina sa ii filmeze intinsi pe jos :)) mort mort da tot are instinct de conservare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger