AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Uriaș incendiu la un depozit petrolier din Rusia /...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Uriaș incendiu la un depozit petrolier din Rusia / Posibil atac ucrainean cu rachete

Cazarma ruşilor din Crimeea a ARS! Cauza ciudată a incendiului, anunţată de Moscova

Un incendiu puternic a izbucnit la un important depozit petrolier din Rusia dar și la un sit militar din apropierea frontierei cu Ucraina, au anunțat luni dimineață autoritățile ruse.

Conturile de pe rețelele de socializare cu sediul în regiunea rusă Briansk au transmis imagini cu ceea ce au descris ca fiind explozii și un incendiu la depozitul Transneft-Drujba.

Un posibil atac cu rachetă balistică

Subsidiara companiei de stat de export de petrol gestionează unul dintre cele mai lungi oleoducte din lume, din Rusia în Europa. Serviciile de urgență au trimis echipaje de pompieri și de salvare la fața locului la ora 2:00, ora Moscovei, a precizat filiala regională a Ministerului pentru Situații de Urgență într-un comunicat care a fost șters între timp.

Ulterior, aceasta a declarat agențiilor de știri de stat că nu au existat victime și că nu există planuri de evacuare a rezidenților. Conturile de pe rețelele de socializare din Briansk au arătat nori groși de fum și echipaje de urgență care încă ajungeau la locul accidentului după răsăritul soarelui, scrie The Moscow Times.

Serviciile de urgență au declarat pentru agenția de știri RIA Novosti că un alt sit, pe care au refuzat să îl identifice, a fost, de asemenea, cuprins de incendiu.

Televiziunea de stat a relatat ulterior că prima locație era o instalație civilă care adăpostea 10.000 de tone de combustibil, iar a doua una militară, cu 5.000 de tone. Nu este clar dacă incendiul de la depozitul de petrol, aflat la mai puțin de 100 de kilometri de granița ucraineană, a avut legătură cu războiul din Ucraina.

Briansk servește drept bază logistică pentru campania militară a Moscovei în Ucraina. Analistul militar Rob Lee a declarat pe Twitter că rapoartele indică faptul că a doua locație ar putea fi o bază militară unde se află depozite de combustibil.

El a sugerat că incendiile ar fi putut fi provocate de o rachetă balistică tactică Tocika-U, care are raza de acțiune necesară pentru a atinge ambele ținte dacă este amplasată în apropierea graniței ruso-ucrainene.

author avatar
Tudor Borcea
374 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ziare.Com ,UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
    SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger