AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Un renumit fotomodel brazilian a murit pe frontul din...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Un renumit fotomodel brazilian a murit pe frontul din Donbas. Thalita do Valle venise să apere Kievul – FOTO&VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Un renumit fotomodel brazilian a murit pe frontul din Donbas. Thalita do Valle venise să apere Kievul – FOTO&VIDEO (sursa foto: captură video youtube)

Un fotomodel brazilian, care s-a alăturat armatei ucrainene, și-a pierdut viața pe front. Thalita do Valle avea doar 39 de ani. 

Continuă să se afle detalii cutremurătoare despre vieți curmate în timpul războiului din Ucraina. Thalita do Valle, modelul brazilian devenit lunetist, a fost ucis într-un atac cu rachete în urmă cu o săptămână. Femeia a pierit după ce o rachetă a lovit un buncăr din Harkov, în 30 iunie.

În urma atacului a murit și un fost soldat brazilian, Douglas Burigo, care s-ar fi întors în buncăr pentru a o găsi pe Thalita, potrivit newsweek.com.

„Chemarea ei era să salveze vieți”

Moartea tinerei a provocat durere în rândul familiei sale. Fratele său consideră că Thalita do Valle a fost un erou.

„A fost un erou, iar chemarea ei era să salveze vieți”, a povestit fratele acesteia, Theo Rodrigo Viera pentru UOL.

Thalita do Valle a fost actriță, în copilărie, iar apoi a lucrat ca model, a studiat dreptul și a lucrat cu ONG-uri pentru a apăra drepturile animalelor. Potrivit fratelui ei, ea s-a alăturat forțelor kurde Peshmerga din Irak în urmă cu trei ani, unde s-a antrenat ca lunetist, titrează aceeași sursă.

 

author avatar
Andrei Coman
851 afisari

15 COMENTARII

  1. PE UNDE A MANCAT-O ??,LA CE-A VENIT ?, A CAUTAT CEVA NOUTATI ?. UN SOLDAT NU FACE SHOW !.

  2. daca vezi filme americane te prostesti , doar acolo femeile trag cu mitraliera si snopesc in bataie barbati de trei ori cat ele .

    • super corectă remarcă! Găina aia a crezut că e ca în jocurile video. „Menirea ei era să salveze vieți”? Și botul injectat tot la salvat vieți era bun? Adică dacă unul făcea vreun stop cardiac, ea îi aplica ventuza aia pe cimpoi și sugea pana își revenea amărâtul, nu? Sau, poate, o ajuta ca lunetistă.

  3. Intradevar,a fost doar o psihopata care a descoperit inca din Irak placerea de a ucide oameni fara a fi condamnata.Nimic mai mult!
    In nici un caz nu a fact-o pentru ucrainieni.

  4. Intradevar,a fost doar o psihopata care a descoperit inca din Irak placerea de a ucide oameni fara a fi condamnata.Nimic mai mult!
    In nici un caz nu a facut-o pentru ucrainieni.

  5. Ce femeie normala la cap vine din Brazilia de peste Atlantic sa omoare oameni cu pusca cu luneta? Si se mai da si ,,salvatoare” -iubitoare de viatza!! Cum cind ea lunetista lua vietzi?? Tipa nu avea toate tziglele pe casa! Cum e posibil ca azi sa poata merge in zone de conflict oricine si sa oamoare oameni cu pusca cu luneta sau in orice mod? Nu-mi plac nici rusii nici ukrainieeni, detest ambele tari .

  6. Aceasta fata FOTOMODEL!? din Brazilia, in varsta de 39 de ani, s-a „înrolat”!? in armata lui Zelenski, in lipas de CARICI la ea acasa si a primit CARICIUL maxim posibil.

  7. s-au dus în ukropistan in „safari’ la vânătoare de ruși luptând pentru „valorile democrației” care includ paradele lgbt, sexualizarea copiilor, încălzirea climatica și plandemiile. ehh, sper s-o violeze adânc si lent dracii din iad.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger