AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Un nou val de rachete lansat de Rusia, alarmă...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Un nou val de rachete lansat de Rusia, alarmă aeriană în toată țara

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Un nou val de rachete lansat de Rusia, alarmă aeriană în toată țara / Foto: printscreen

Rusia a lansat, luni, un nou baraj de rachete asupra Ucrainei, ceea ce a determinat populația să se îndrepte spre adăposturile din întreaga țară, în timp ce apărarea aeriană a intrat în acțiune.

Sirenele de raid aerian au răsunat în capitala Kiev și în întreaga țară, în ceea ce oficialii ucraineni au descris drept cel mai recent val de atacuri cu rachete rusești de la invazia din 24 februarie.

„Nu ignorați alarma”

„Rachetele au fost deja lansate”, a declarat purtătorul de cuvânt al forțelor aeriene, Yuri Ignat. „Valul de rachete ar putea avea ca scop copleșirea apărării aeriene ucrainene în vederea pregătirii unor noi lovituri asupra infrastructurii, mai târziu în cursul zilei”, a declarat el în direct la televiziunea ucraineană.

Nu au existat informații imediate despre pagube sau victime, dar oficialii au fost citați de presa ucraineană spunând că în unele zone se puteau auzi explozii deasupra clădirilor, în timp ce sistemele de apărare antiaeriană intrau în acțiune, informează U.S. News.

Ulterior, autoritățile au anunțat doi morți într-o lovitură în sudul țării.

„Explozii sunt raportate în regiunile Donețk și Poltava. Anterior, au fost raportate explozii în regiunea Harkov. Alerta de raid aerian este în curs de desfășurare în toată Ucraina, cu excepția Crimeei ocupate și a regiunii Lugansk”, potrivit The Kyiv Independent.

„Nu ignorați alarma”, a declarat Andri Yermak, șeful staff-ului prezidențial ucrainean.

Fără apă și electricitate în mai multe orașe

Apa și electricitatea au fost întrerupte în mai multe orașe, au anunțat autoritățile ucrainene. Potrivit șefului administrației militare din Krivoi Rog, în centrul Ucrainei, „o parte a orașului este lipsită de electricitate, mai multe stații de pompare sunt deconectate”.

Operatorii din Odesa, port important din sud, și din Sumî, în nord-est, au raportat întreruperi de apă și, respectiv, de energie electrică. De asemenea, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în Nikolaiev, în sud, potrivit primarului Oleksandr Sienkevici.

Forțele rusești au vizat din ce în ce mai mult instalațiile energetice ucrainene în ultimele săptămâni, pe măsură ce s-au confruntat cu eșecuri pe câmpul de luptă, provocând întreruperi majore de energie electrică pe măsură ce se instalează iarna.

Potrivit Kievului, 507 localități ucrainene se aflau duminică fără electricitate, în urma loviturilor rusești din ultimele săptămâni, care au afectat în mare măsură rețeaua națională de electricitate.

author avatar
Tudor Borcea
405 afisari

6 COMENTARII

  1. Păi nu erau mujicii înfrînți? Nu au rămas ei fără armament? Că așa ne tot explică de luni de zile iespierții briți.

  2. Imi face impresia ca voi ,,ziaristii” suntei drogati si in functie de nivelul de revenire la realitate postati sau nu comentariile. Daca nu v-ati primit doza si incepeti sa va treziti, postati comentariile care spun niste lucruri, dar daca ati tras pe nas, numai comentariile Platitilor si cele care spun nimicuri le postati. Acum cred ca ati tras pe nas ca si guvernantii care va platesc, pentru ca nu vreti sa postati comentariul meu care spune lucruri pe care le stiu de la ziaristi adevarati. Nu conteaza, adevarul se va afla oricum dar voi de streang tot nu scapati.

    V. Putin a vindecat omenirea in 3 zile de falsul virus Covid, a distrus cele 31 de laboratoare militare de arme biologice ale satanistilor din UE, NATO, Mossad si CIA, si a salvat peste 35 de mii de copii rusi, ucrainieni si chiar americani, rapiti de oamenii poponarului khazar nazist Zelenski.Acesti copii erau pregatiti sa fie vanduti satanistilor din occident ca sa-i violeze si sa le bea sangele- nu este SF ci chiar adevarul pe care nu-l auzi si nici nu-l vezi la tv-ul satanist. Rusia va intra cu 700 de mii de militari peste nazistii khazari din tara satanei Ucraina si ii va spulbera, apoi urmeaza Legea Martiala in 209 tari, arestari, Tribunale Militare Internationale, spanzuratori, si in Martie 2023 alegeri la toate nivelurile in toate cele 209 tari. In scurt timp trupe speciale engleze, germane si ruse vor lua cu asalt cuibul reptilelor din Zuga, Elvetia, unde s-au ascuns scursurile Rockefeller si Rothschild si tot neamul lor de reptile imputite. Deratizarea nu va fi cu manusi pentru ca li s-a dat termen sa se predea si nu au vrut cu vorba buna. Acum nu mai scapa nimeni fara un glonte in cap.Judecata vine dupa glonte. Organizatiile sataniste UE, NATO, ONU, OMS si altele vor fi dezmembrate. Vor fi distruse 34 de cladiri sataniste ca Parlamentul European, Casa Alba, Palatul Bukingam si alte asemenea, pentru a sterge de pe fata Pamantului cuiburile reptilelor si khazarilor inchinatori la diavol. Se va ajunge la alarma falsa de razboi nuclear, dar nu trebuie sa va speriati pentru ca asa este scenariul. Armele nucleare au fost dezactivate acum 15 ani de entitati superioare tehnologic fata de epoca de piatra in care traim, pentru a nu ne face singuri rau la cat de idioti sunt pamantenii. De aceea Cabala nu poate porni cel de-al treilea razboi mondial clasic pe care l-au programat odata cu primele doua inainte de 1871 in Republica Comunista America.

    • Câștigai un ban cinstit cu povești pentru copii. Imaginație ai din plin, scrisul e îngrijit, îți urez succes. La diacritice trebuie să mai lucrezi dar sunt convins că reușești.

  3. Observ ca Platitii de Guvernul Criminal nu prea isi fac treaba.
    Don’ Doctor in ,,Facutul ciorbei cu fasole pentru popota”, Ciuca KKciuca, in loc sa le trimita bani reptilelor Rockefeller si Rothschild via Ucraina ca sa continue Genocidul cu vaccinul ucigas, ii plateste pe acesti incompetenti care nu au nici imaginatie si nici cultura pentru a contracara adevarul.
    Pentru toti Platitii care mancati kk nemestecat, un mesaj: nu va mai turati inutil si nu va mai scremeti sa scoateti din fundul gandirii voastre reduse replici fasaite, pentru ca informatiile pe care le postez eu sunt reale , culese din articole scrise de ziaristi adevarati care au surse de incredere.

    In curand toata sandramaua satanista se va prabusi cu mult zgomot si cu multe arestari.
    Voi veti astepta in puscarie pana sa fiti spanzurati pentru complicitate la GENOCID. Sa aveti vaselina la voi pentru ca baietii abia va asteapta, mireselor.
    Au intaietate Criminalii de vaza ca Joianis Shase Kase Negustor de copii, urmas autodeclarat al lui Hitler, apoi Arahat, si celelalte SCURSURI.
    O sa asteptati putin dar o sa merite pentru ca e mai bun streangul decat inchisoarea pe viata, nu ?

    ,, …Vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva din 1949.
    Conform acestui articol, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.
    Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.’’
    https://oficialmedia.com/vaccinul-experimental-incalca-toate-cele-10-coduri-de-la-nuremberg-care-aplica-pedeapsa-cu-moartea/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger