AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Un nou tip de armă interzisă, folosită de Rusia,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Un nou tip de armă interzisă, folosită de Rusia, găsită în cadavrele civililor ucişi la Bucha și Irpin!

mariupolRĂZBOI ÎN UCRAINA. Incredibil ce plănuiesc rușii să facă în Mariupol! - FOTO&VIDEO

Ruşii ar fi folosit în Ucraina bombe speciale care împrăștie cuie asemănătoare unor „săgeți de darts”, conform celor de la CNN. Această armă a fost „debutată” timpul Primului Război Mondial. Folosirea este interzisă în zonele rezidențiale.

Armata rusă le-ar fi utilizat în orașele Irpin și Bucha, unde trupele ruse au fost deja acuzate de comiterea de masacre împotriva populației civile.

Un singur proiectil, mii de mini-săgeți

Proiectilele „flechettes”, aşa cum sunt nimite în franceză, au fost special create pentru a lovi și răni cât mai mulți militari dintr-o singură salvă. Un singur proiectil de artilerie poate conține câteva mii de astfel de mini-săgeți.

„Nu le poți scoate cu mâinile, ai nevoie de un clește”, a declarat pentru CNN un localnic din Irpin. Un astfel de proiectil provoacă răni extrem de severe și dificil de tratat.

Ruşii se împuşcă singuri

Altfel, un soldat rus din Ucraina i-a spus mamei sale la telefon că superiorul său s-a împușcat singur, ca să meargă acasă, potrivit unei înregistrări audio difuzată de oficialii ucraineni.

Mamă, comandantul detașamentului meu s-a împușcat în picior ca să plece aici! Despre ce vorbim aici? Și el a fost și în Cecenia”, i-a spus soldatul mamei sale.

author avatar
Andrei Ștefan
509 afisari

3 COMENTARII

  1. Iar si en en? Iar mâncati cācat cu cisterna? Care civili de la Bucha? Āia care miscau dupā ce trecea masina din care erau filmati? Marsa, fā!

  2. MAI TERMINATI DRAQ CU MINCIUNILE PTR CA FARSA AIA SINISTRA , DE DOI BANI , CU VICTIMELE DE LA BUCHA , NU O MAI CRED NICI OLIGOFRENII, CU EXCEPTIA , POATE , A RETARDATILOR DIN STATE…..

  3. COMENTARIU LA A3 SI RTV :SOLDATII EROI UCRAINIENI AU FOST EVACUATI………DE CATRE CINE? DE TRUPELE RUSESTI LA CARE S-AU PREDAT CEI DIN TRUPELE AZOV.
    NE MINT ASTIA PE TOATE CAILE ,DE LA PENSII,SALARII PANA LA UCRAINA.PUTE RAU DE TOT!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger