AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Un milion de dolari, recompensă pusă pe capul lui...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Un milion de dolari, recompensă pusă pe capul lui Putin! Cine este miliardarul rus care a îndrăznit să comande executarea „Țarului”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Un milion de dolari pe capul lui Putin ! Prima recompensă oferită de oligarhi

O recompensă de 1.000.000 de dolari pentru arestarea președintelui rus Vladimir Putin a fost oferită ofițerilor militari de către antreprenorul rus Alex Konanikin, într-o postare pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerului (ofițerilor) care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca criminal de război în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanikin pe LinkedIn.

„Wanted: mort sau viu. Vladimir Putin, pentru crimă în masă”

„Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor de locuit din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și asasinarea oponenților săi”.

„În calitate de etnic rus și cetățean rus, consider că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Îmi voi continua asistența Ucrainei în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri, scrie Jerusalem Post.

„Orda” este cuvântul rusesc pentru „hoardă”, o bandă de prădători și jefuitori. Postarea a fost însoțită de o imagine cu o fotografie a lui Putin și cuvintele „Wanted: mort sau viu. Vladimir Putin, pentru crimă în masă”.

Konanikin a studiat la Institutul Tehnic și de Fizică din Moscova înainte de a-și abandona studiile și de a deschide o cooperativă de construcții pentru studenți. Apoi s-a ramificat într-un număr de alte afaceri, inclusiv bancar, acțiuni și imobiliare.

La vârsta de 25 de ani, avea un imperiu de peste 100 de firme. Până în 1992, companiile sale valorau aproximativ 300 de milioane de dolari.

Hodorkovski: „Putin are simptome de paranoia senilă, va cădea”

Invazia Ucrainei va pecetlui căderea lui Vladimir Putin  „într-un „an sau doi”, pentru că Moscova nu poate câștiga acest război, a declarat miercuri fostul oligarh rus devenit adversar al Kremlinului, Mihail Hodorkovski.

Hodorkovski a că decizia lui Putin de a ataca Ucraina a fost „emoțională”, venind de la un lider care prezintă simptome de „paranoia senilă”.

„Este o sinucidere. Nu poate câștiga în Ucraina, chiar dacă rușii iau Kievul și Harkovul. Acest lucru îi grăbește sfârșitul. „Regimul lui va prăbuși. Nu va fi rapid, vorbim de un an sau doi ani”, a spus el, referindu-se la prăbușirea economiei ruse sau la o revoluție internă.

„El credea că va fi primit în Ucraina cu flori. Nu se aștepta la asta”, a mai spus Hodorkovski, care estimează că Putin a subestimat amploarea rezistenței ucrainene.

author avatar
Tudor Borcea
691 afisari

5 COMENTARII

  1. O sa ii sugi puțin penisul la nenea Putin, mai alex, copil idiot.
    Pune și tu 100 de miliarde sau 1000 de miliarde la bătaie pentru treaba asta.
    Sau vorbește cu jegurile de americani sa își folosească datoria de zeci de mii de miliarde ca sa revină la normal, sa își plătească datoriile pe planetă!

  2. Prea Sfintitul lor KIRIL TACE!
    Nu trebuia să i se permită asa ceva lui Puțin. Este efectiv lăsat sa-si facă jocul criminal fara să se ia măsuri dure impotriva lui si celor care îi execută ordinele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger