AcasăȘTIRI EXTERNERăzboi în Ucraina. Un mercenar Wagner, prins de ucraineni, a dezvăluit cu...

Război în Ucraina. Un mercenar Wagner, prins de ucraineni, a dezvăluit cu cât este plătit ca să lupte pentru Putin. Suma, infimă!

mercenar-wagnerRăzboi în Ucraina. Un mercenar Wagner, prins de ucraineni, a dezvăluit cu cât este plătit ca să lupte pentru Putin. Suma, infimă!

Soldaţii lui Putin luptă aproape gratis! Un mercenar Wagner, soldat în ceea ce se spune că ar fi armata privată a lui Putin, ar fi primit soldă 6 euro pe zi pentru a lupta în Ucraina. Bărbatul le-ar fi povestit cu lux de amănunte soldaţilor ucraineni care l-au luat prizonier despre misiunea pe care o avea în ţara lui Zelinsky.

Membrul grupării “Wagner” a confirmat că a primit 60 de dolari pe zi pentru a lupta în Siria, dar în Ucraina onorariul lunar a fost de doar 2% din onorariul lunar de 56 de mii de ruble. Adică 6 euro pe zi ca să poarte un război în Ucraina.

Mercenarul a recunoscut că ucrainenii sunt „omenoşi”

Redăm un dialog între un soldat ucrainean şi mercenarul Wagner:

Soldat ucrainean: Aici, în Ucraina, cât îți plătește?

Prizonier rus: 2% din onorariu.

Soldat ucrainean: Ce onorariu ai?

Prizonier rus: 56 de mii.

Soldat ucrainean: 56 de mii de ruble într-o lună este onorariul tău?

Prizonier rus: Da, într-o lună.

Soldat ucrainean: Este onorariul tău în calitate de comandant de secție? Şi cât primești pentru că te afli aici, în Ucraina?

Prizonier rus: Acest 2% în fiecare 24 de ore.

Soldat ucrainean: Ai câștigat bani pe sângele nostru?

Soldat ucrainean: Cine este Putin?

Prizonier rus: P…. (cuvânt cenzurat în limba rusă)

Soldat ucrainean: În Ucraina sunt naziști?

Prizonier rus: Nu. Spun că, dimpotrivă, au avut o atitudine omenească.

Soldat ucrainean: Şi va fi așa. Eu chiar și cu aceste emoții nici cu degetul nu te ating. Şi toți vor avea o atitudine omenească. Doar ca să înțelegi cine e Putin.

Altfel, Armata rusă a cucerit orașul Herson, potrivit CNN. Și BBC citează oficiali locali ucraineni care afirmă că oraşul Herson a căzut în mâinile forţelor ruse.

author avatar
Andrei Ștefan
1.423 afisari

8 COMENTARII

  1. 2000 de euro/luna?
    Mai bine facem ca domnul Hitler il platim pe flacau cu 5000 euro/luna sa faca o ciata strasnica si sa lupte pentru cauza Nato precum generalul Vlasov…

  2. Dar sa ne spună si prin ce card si prin ce Banka ori uoiengheu ? 🤗

  3. Era sa adorm citind povestea.Slabut ,tov propagandist Stefan,comunistii erau mai priceputi ca voi.

  4. O poveste scrisa de un jurnalist imbecil… are un narativ ca nici un copil de 5 ani nu crede asa mizerie.. ori de iti prezinta gadea atacuri pe internet, ori de scrie milogul asta dialoguri inventate, acelasi lucru..

  5. Si uite asa am ajuns sa nu mai cred nimic din ce scrie presa. Multumim lui domnu Stefan si restul ca au reusit sa ne deschida ochii in ceea ce priveste tromboneala din presa. Va rog sa continuati cu aceste frumoare „povesti vanatoresti!” ca probabil se vor lumina tot mai multi cititori. Multa sanatate si putere de munca va doresc dumneavoastra si celor care va comanda!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger