AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Trump detonează NUCLEARA: bombardarea Rusiei și implicarea Chinei!

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Trump detonează NUCLEARA: bombardarea Rusiei și implicarea Chinei!

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Trump lansează scenariul nuclear/Bombardarea Rusiei și implicarea Chinei

Adresându-se donatorilor republicani, în weekend, fostul președinte al SUA, Donald Trump, a lansat o idee demnă de filme SF, de a fi trimise avioane de luptă americane F-22 care să poarte însemnele Chinei și drapelul chinez pentru a bombarda Rusia.

Trump a propus Statelor Unite să „bombeze rahatul din Rusia” cu avioane deghizate, de parcă asta l-ar păcăli cumva pe președintele rus Vladimir Putin, făcându-l să creadă că armata Chinei i-ar fi atacat țara.

„Putin nu ar fi atacat Ucraina dacă eram la Casa Albă”

„Și apoi spunem: China a făcut-o, nu noi am făcut-o, China a făcut-o și apoi să se lupte între ei iar noi să stăm așezați și ne uităm”, a spus Trump, scrie Rolling Stone.

Trump a susținut și că Putin nu ar fi atacat niciodată Ucraina cât timp el se afla la Casa Albă. „L-am cunoscut foarte bine pe Putin. Nu ar fi făcut-o. Nu ar fi făcut-o niciodată”, a spus el.

Anterior, într-o declarație făcută pe subiectul conflictului din Ucraina, Donald Trump l-a lăudat pe liderul de la Kremlin, spunând că este „un geniu” și „un savant”.

În timp ce se afla în funcție, Trump a amânat trimiterea unui ajutor militar aprobat de Congres în Ucraina, încercând să-l folosească ca pârghie pentru a-l forța pe președintele Volodimir Zelenski să fabrice dovezi împotriva familiei rivalului democrat Joe Biden.

Discursul amplu al lui Trump către donatori a stârnit adesea râsete în rândul celor aproximativ 250 de republicani din sala Four Seasons din New Orleans, potrivit sursei citate.

Invidios pe Kim Jong-un

La un moment dat, fostul președinte și-a exprimat invidia față de dictatorul nord-coreean Kim Jong-un, descriind conducerea lui Kim asupra Coreei de Nord drept un „control total” și spunând că este impresionat de modul în care generalii și statul major ai lui Kim stau smirnă în prezența lui. „Oamenii lui stăteau în poziție de drepți”, a spus Trump. „M-am uitat la poporul meu și am spus: vreau ca oamenii mei să se comporte așa”.

De asemenea, Trump a sugerat cu tărie că intenționează să candideze din nou la președinție în 2024, spunând că va fi „a treia sa victorie electorală”, reiterând iar acuzațiile că ultimele alegeri prezidențiale au fost trucate.

author avatar
Tudor Borcea
2.785 afisari

14 COMENTARII

  1. Se distrează, se joacă… Totuși să aibă grijă cu admiratia față de Kimbal Coreei de Nord. Există un precedent periculos. La fel a pățit și Ceaușescu, apoi venind acasă, a incercat să implementeze modelul corean la români, care s-au cam ofticat, nu le surâdea ideea, iar urmarea o cunoaștem cu toții.

  2. Intr-un razboi total, Nato poate distruge bazele rusesti doar in 6 ore iar cele chinezesti in 24 ore. Sa speram pentru tinerii din cele 2 tari ca nu se ajunge acolo, iar saptamana asta e determinanta pt lumea libera sa lupte din răsputeri cu raul. E nevoie cum spuneau fratii Klisko de toate puterile spirituale ale planetei, de rugaciuni speciale, parintii ortodoxi din Rusia sa iasa in fata cei romani , da, ca Sf. Petru el a fugit la fel de la Roma iibera frica, dar pe drum venea Iisus si i-a zis
    ,
    – Ma duc Eu, Petre sa ma sui pe cruce in locul tau!…
    Petru a rămas masca si s-a întors la Roma, pe mormantul lui se ridica acum Vatican.
    Asa invingem raul.

  3. E nevoie de masuri economice drastice terminante. Starurile din Sua Anglia din cinema, muzica sport sa dea mesaje tinerilor rusi. Batranii sunt opaci, tinerii rusi pot intoarce soarta. La nivel de Ue trebuie gasit o solda /cap soldat rus dezertat. Sa zicem 20.000 de euro la care se adauga 5000 euro la cel ce l-a adus sau convins. Vreau sa spun ca soldatii diin Bielorusia dezerteaza in masa. Sa ne gandim cati ar dezerta la un avantaj pecuniar

  4. Romania Sua Ue sa fie pregatite la acest razboi asimetric si psihologic. Nu trebuie sa stati prea mult marcati chiar daca esti ranit sufleteste. Te rogi caci Domnul e cu noi. Franta si Romania dar si Sua sa insamanteze grau dublu primavara asta. Romanii pot trece si cu mamaliga.Expertii economici romani si internationali sa ia masuri de salvare si conservare a economiilor tarilor noastre. E un razboi din care binele invinge si va invinge vesnic!
    Dumnezeu e cu noi!

  5. Frica ca si in cazul lui Petru e umana, arata firea noastra sensibila umana faptul acesta arata indumnezeirea noastra, faptul ca suntem pregatiti pentru bine nu pentru rau. Numai ca Petru e sfant. S-a intors.

  6. Treu Doamne si toti trei Putin,Trump si Kim,trei ticniti un periucol real pt. omenire.Auzi la zmucitul si la propiu,si la figurat,ii place cum stau spalatii aia pe creier smirna in fata lui Kim.Asa ar dori el sa stea si americanii in fata lui. Si cand te gandesti ca are si adepti,multi da’ prosti sau prosti da’ multi.

  7. Trei Doamne si toti trei Putin,Trump si Kim,trei ticniti un pericol real pt. omenire.Auzi la zmucitul si la propiu,si la figurat,ii place cum stau spalatii aia pe creier smirna in fata lui Kim.Asa ar dori el sa stea si americanii in fata lui. Si cand te gandesti ca are si adepti,multi da’ prosti sau prosti da’ multi.

  8. Poate ca NU stiti,ca TOTUL a fost o GLUMA (nesarata) a lui Donald Tramp,la sala Four Seasons din New Orleans.,si NU ceva serios cum vrea articolul sa prezinte. La „gluma” lui Tramp,s-a RAS in HOHOTE de catre asistenta. Baaii..redactie dati si sursa cand prezentati stiri !! ( Sursa mea este ..Rolling Stone..daca cunoasteti.!!?.).

  9. E nasol ba cu america asta dupa ce ca s a distrus pe ea prin ce a dat ca lideri vrea sa fie guru mondial nu ca altii ar fi buni , ei au dezamagit!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger