AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Teoria care schimbă tot ce s-a spus despre „Masacrul...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Teoria care schimbă tot ce s-a spus despre „Masacrul de la Bucea”, lansată de un jurnalist italian – VIDEO

Tony Capuozzo, unul din cei mai reputați jurnaliști italieni de război, și-a exprimat dubiile cu privire la varianta autorităților ucrainene în ceea ce privește masacrul de la Bucea.

Jurnalistul Toni Capuozzo, invitat la emisiunea  „Quarta Repubblica” (talk-show), moderată de Nicola Porro, are îndoieli puternice cu privire la cum a fost prezentat masacrul de la Bucea, orașul de la periferia Kievului în care la câteva zile după retragerea rușilor au apărut sute de cadavre pe străzi, scrie Il Giornale.

Laturi întunecate, tipice teatrelor de război

Potrivit lui Capuozzo, există câteva laturi întunecate, tipice teatrelor de război, ca acesta din Ucraina. În special, jurnalistul italian subliniază faptul că la 31 martie, a doua zi după plecarea rușilor, primarul din Bucea a acordat un interviu în fața primăriei și nu a menționat masacrul.

Iată interviul acordat de primarul din Bucea la 31 martie. Edilul afișează o mină veselă și nu pomenește în niciun moment că ar fi avut loc un adevărat carnagiu în oraș. Ba chiar, la un moment dat afirmă „Today I claim that this day is full of joy” („Azi pot spune că este o zi plină de bucurie”).

„Ucrainenii ar putea face o punere în scenă”

Toni Capuozzo, jurnalist obișnuit cu teatrele de război, continuă: „Abia pe 3 aprilie încep să apară imagini cu cadavrele. De unde au venit acele cadavre?”. El arată apoi că „atunci când omori o persoană împușcând-o în cap, ar fi bălți de sânge. Nu se văd! Apoi, se poate ca după 4 zile să nu fi pus nimeni un cearșaf peste morți?”.

„Materialul video este difuzat la televiziunea ucraineană pe 1 aprilie și morții nu sunt pomeniți niciodată. Totuși, Bucea este un oraș mic: era posibil să nu-i fi spus nimeni primarului despre morții de pe străzi!?”, întreabă Capuozzo.

Potrivit jurnalistului de război, trebuie ridicate îndoieli pentru că, dacă este adevărat că „rușii ar fi capabili să construiască camere de tortură și să omoare civili cu sânge rece” este la fel de adevărat că „și ucrainenii ar putea să facă o punere în scenă care să implice comunitatea internațională”.

 

 

Prin urmare, Capuozzo cere deschiderea unei anchete internaționale. Anchetă pe care, deocamdată, ONU a exclus-o.

author avatar
Tudor Borcea
5.759 afisari

13 COMENTARII

  1. Poate ca fusesera ucisi de curand, nu de cateva zile. Adica au fost ucisi cand rusii erau deja plecati de acolo. Posibil ca cei ucisi sa fi fost colaborationisti, iar asta a fost o ocazie excelenta pentru nazistii ucraineni nu doar ca sa se razbune dar si ca sa creeze acest fake news cum ca ar fi fost ucisi de rusi, ca sa atraga inversunare internationala asupra rusilor.

    • Un rationament posibil corect. Dar stati sa vedeti ce flegme o sa primit de la „oamenii dde bine” de pe aici

  2. Crime prin impuscare si fara sange, primar care face declaratii de bine si nu stie sau nu spune de asa masacru e totul cusut cu ata alba, dar mortii aia in plina euroa trebuie sa se afle cine i a executat cine sunt bestiile.

  3. Dezastru. Toti cei care sustin puterile sadiste sataniste din ucraina sant vinovati. America in primul rand, au inceput-o demult cu afacerile murdare, arme biologice, multe altele. Mai nou nici Romania nu sta mai bine sustinand regimul din Ucraina

    • Au făcut tot teatrul ăsta strict pentru a obține compasiune. E vorba doar despre obținerea de energie căci, ne place sau nu, Totul este energie. Atomul din toate lucrurile ce este?!? Și da, folosesc minciuna pentru asta. Dar… Nu îl iau în calcul pe Dumnezeu. Pînă la urmă, profețiile făcute se vor împlini, fie că asta vor să evite unii.
      http://www.tecunosc.ro/ManolescuBD

  4. daca o baba si cu mosul ei au alungat cu facaletul soldati rusi din curtea lor , ce rost aveau rusii sa faca acest masacru ?

  5. După ce ne-au mințit doi ani cu covidul(toată planeta) de ce i-am crede acum??? fake news, black swan, șamd.

  6. Uite ca ceea ce spuneam ieri intr-un comentariu, in care indemnam sa fim mai moderati privind judecarea unilaterala a asa ziselor ”crime” comise cu sadism, incepe sa se contureze. Altii si nu putini, isi pun intrebari intrebatoare la care cei care au ”dat cu barda” ar trebui sa cam raspunda. Intreb, la fel ca ieri … Ce vor spune(face) ”presarii” care urlau cat ii tinea gura ieri , alataieri; ”Uitati-va la crimele rusilor” !!!???HA ??

  7. Nu are logica uciderea de catre rusi a civililor chiar inaintea retragerii din zona. Cind stiu ca presa le pune sub lupa orice actiune.

  8. Probabil m-am înșelat. De aceea reiau. Echipa de investigații ONU e deja acolo și-și face treaba În plus probabil nu sunteți la curent cu imaginile din satelit. Sau vreți apriori ca știrile oficiale în cor cu Trump sa fie fake News-uri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger