AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Temuții luptători din Batalionul Azov, prinși deghizați în femei...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Temuții luptători din Batalionul Azov, prinși deghizați în femei când încercau să fugă din Mariupol! – VIDEO

batalionul azovRĂZBOI ÎN UCRAINA. Temuții luptători din Batalionul Azov, prinși deghizați în femei când încercau să fugă din Mariupol! - VIDEO

Batalionul Azov, format din circ 900 de luptători cu viziuni neonaziste, s-a remarcat atunci când luptătorii săi au recucerit orașul Mariupol de la separatiștii pro-ruși în 2014. 

Zeci de mărturii video șocante au apărut în ultimele zile și toate arată că cei din Batalionul Azov au folosit femei și copii drept „scuturi umane” în confruntările cu armata rusă.

Luptătorii Batalionului Azov, prinși când încercau să fugă din Mariupol

Dar după ce Mariupol a fost încercuit de forțele rusești, mai mulți membri ai Batalionului Azov ar fi încercat să părăsească orașul-port de la Marea Azov deghizați în… femei.

Pe Twitter circulă un scurt videoclip care prezintă un bărbat -presupus membru al Batalionului – îmbrăcat într-o haină de blană de damă. Acesta are mâinile legate, semn că a fost demascat iar planul său de evadare a eșuat.

Etnicii ruși, uciși de Batalionul Azov

O altă dezvăluire extrem de șocantă a apărut pe rețelele de socializare. Se pare că membrii Batalionului Azov ar fi măcelărit civili vorbitori de limba rusă care încercau să părăsească Mariupol și să se îndrepte spre Rusia.

Acesta ar fi motivul pentru care civilii care fug din Mariupol merg în zonele deținute de ruși și nu în acele zone deținute de regimul de la Kiev.

author avatar
Andreea Vlad