AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Temuții luptători din Batalionul Azov, prinși deghizați în femei...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Temuții luptători din Batalionul Azov, prinși deghizați în femei când încercau să fugă din Mariupol! – VIDEO

batalionul azovRĂZBOI ÎN UCRAINA. Temuții luptători din Batalionul Azov, prinși deghizați în femei când încercau să fugă din Mariupol! - VIDEO

Batalionul Azov, format din circ 900 de luptători cu viziuni neonaziste, s-a remarcat atunci când luptătorii săi au recucerit orașul Mariupol de la separatiștii pro-ruși în 2014. 

Zeci de mărturii video șocante au apărut în ultimele zile și toate arată că cei din Batalionul Azov au folosit femei și copii drept „scuturi umane” în confruntările cu armata rusă.

Luptătorii Batalionului Azov, prinși când încercau să fugă din Mariupol

Dar după ce Mariupol a fost încercuit de forțele rusești, mai mulți membri ai Batalionului Azov ar fi încercat să părăsească orașul-port de la Marea Azov deghizați în… femei.

Pe Twitter circulă un scurt videoclip care prezintă un bărbat -presupus membru al Batalionului – îmbrăcat într-o haină de blană de damă. Acesta are mâinile legate, semn că a fost demascat iar planul său de evadare a eșuat.

Etnicii ruși, uciși de Batalionul Azov

O altă dezvăluire extrem de șocantă a apărut pe rețelele de socializare. Se pare că membrii Batalionului Azov ar fi măcelărit civili vorbitori de limba rusă care încercau să părăsească Mariupol și să se îndrepte spre Rusia.

Acesta ar fi motivul pentru care civilii care fug din Mariupol merg în zonele deținute de ruși și nu în acele zone deținute de regimul de la Kiev.

author avatar
Andreea Vlad
4.824 afisari

13 COMENTARII

  1. Io sunt deghizat in femeie , ma pedepsesc ca n-am mai vrut sa stau capra si sa behai …………hihihihihihi

  2. Propaganda a ajuns fan al batalionului Azov. Simte ca o trage ața la același sfârșit. Bai nenorociților nici când rusii au ajuns iar la gurile Dunării nu v-ați vindecat de rusofobie. Dacă pe voi va mănâncă în kur, duceți-vă in Ucraina sa va racoriti. Dar lăsați poporul asta sa trăiască în pace cu vecinii ce i-a dat Dumnezeu. Nu vedeti? cretinilor, ca Occidentul e varza și nu-i interesează soarta altora? Vreți ca și Ro sa aibă soarta Ucrainei? Va visați și voi ca Zelenski, vedeta prin parlamentele lumii? unde primește aplauze dar și bombe pe măsură de la rusi.

  3. Impotriva Rusiei sint poponarii ,pedofilii , drogatii prin propaganda NATO , SINT PESTE 150 de tari in lume impotriva NATO

  4. biden la facut pe putin criminal de razboi.dar despre hary truman care a provocat un veritabil holocaust japoniei si care era presedintele marelui stat democratic al americi ce parere are.asta da holocaust pentru care nu sa cerut iertare si scuze pana azi ca sa nu mai vorbim de despagubiri marele jandarm al lumii pe unde sia pus piciorul a semanat lacrimi sange morminte.rusine sa le fie,nesimtitii dracului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger