AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. SUA livrează noi arme Kievului / Biden, dezlănțuit la...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. SUA livrează noi arme Kievului / Biden, dezlănțuit la adresa lui Putin

joe bidenRĂZBOI ÎN UCRAINA. SUA livrează noi arme Kiev-ului / Biden, dezlănțuit la adresa lui Putin

SUA vor trimite Ucrainei un ajutor militar suplimentar de 750 de milioane de dolari. În timp ce Ucraina se pregătește pentru un război total în Donbas, oficialii americani caută să trimită arme care să ofere „mai multă rază de acțiune și care pot lovi de la distanță”.

Președintele Joe Biden autorizează transferul a aproximativ 750 de milioane de dolari în arme suplimentare către Ucraina pe fondul invaziei ruse, au declarat trei persoane familiare cu noul pachet pentru Politico.

Biden va oferi Kievului drone, obuziere și echipamente de protecție împotriva posibilelor atacuri chimice, împreună cu alte arme. Decizia americanilor vine după ce preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a cerut din nou mai multe arme de la comunitatea internațională.

SUA au oferit deja asistență militară de 2,4 miliarde de dolari de când Biden a preluat mandatul, deși marea majoritate a acestui ajutor a fost oferit de când Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie.

Biden îl acuză pe Putin de genocid

Președintele american Joe Biden l-a acuzat pe Vladimir Putin de genocid. Așa a descris liderul de la Casa Albă uciderea civililor în Ucraina. Oficialii americani au mai acuzat și în trecut Rusia de comiterea de crime de război – Biden chiar l-a numit direct pe liderul de la Kremlin criminal de război.

Dar este prima dată când Washingtonul merge atât de departe încât să folosească cuvântul genocid. „Da, l-am numit genocid”, a răspuns preşedintele american jurnaliştilor în timpul unei vizite în statul Iowa. „Este din ce în ce mai clar că Putin încearcă pur şi simplu să şteargă ideea însăşi de a putea fi ucrainean”, a adăugat el.

author avatar
Andreea Vlad
251 afisari

8 COMENTARII

  1. SENILUL BIDEN ,poate spune orce , cum mintea nu-l ajuta nu poate face comaratie intre ce-au facut americanii in Irak,Afganistan,in Libia ,in Siria ,In Serbia ,alea n-au fost genocide ?,
    ceea ce fac rusii in Ucraina este raspunsul la ce-au vrut americanii sa faca din Ucraina ,CINE I_A MINTIT PE UCRAINIENI CA-I BAGA IN NATO ?? RUSII NU LE-AU PROMIS !.
    Cine ii tine pe ucrainieni cu gaze naturale de 32 de ani chiar si atunci cand nu le platesc americanii !, -rusii le-au livrat gaze ,petrol !
    Gasca lui Biden a venit in ucraina la furat !,vezi inlocuirea primului procuror ucrainean la cererea madamei Nuland ,prim procurorul ucrainean ceruse arestarea lui Biden jr pentri actiuni mafiote si evaziune fiscala .

  2. DEMENTA SENILA !!!
    RUSIA TREBUIE SA RIPOSTEZE DUR LA ACESTE MESAJE DUSMANOASE !!!!
    DUR SI DEFINITIV !

    • Vezi ca motorina s-a facut 17 lei litrul.Fugi repede la coada , sa stai de unul singur sa-ti faci stocuri. Nu uita sa iei si vreo 10 baxuri de ulei de floarea soarelui, 20 de baxuri de hartie igienica , 15 litriii de votca sa ai cu ce sarbatorii 9 mai.RETARDATULE.

  3. Distrugerea Europei a inceput de acest senil, toate restricțiile impuse Rusiei se întorc inzecit in Europa. Europa azi are cele mai mari prețuri din lume la orice. Doar idioții cred ca lumea asta intreaga stătea in doua tari sa importe produse. E clar ca tot ce se întâmpla este regizat.

  4. Doamne păzește-i pe ucrainieni. Pe cei care mai rămân. Toți uită că războiul ăsta e pe teritoriul Ucrainei , în satele și orașele ei , unde mor civilii, copii lor ,iar pe ruși îi doare undeva de acuzațiile vesticilor. Înțelege cineva că cel mort nevinovat nu mai are nevoie de avocați să ce certe cine e de vină pentru moartea lui? Se pare că la cei din occident le convine războiul căci altfel nu l-ar alimenta.

  5. Stocurile de armament trebuie sa fie folosite, in fabricile miliardarilor din industria de armament așteaptă sa fie livrate arme de ultima generație, doar nu vrem sa dea aceștia faliment, sa le scadă averile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger