AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. SUA a pregătit evacuarea lui Zelenski. „Poate-i ultima dată...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. SUA a pregătit evacuarea lui Zelenski. „Poate-i ultima dată când mă vedeți viu”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. SUA a pregătit evacuarea lui Zelenski. „Poate-i ultima dată când mă vedeți viu”

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, le-a cerut, sâmbătă dimineață, ucrainenilor să nu depună armele și să apere capitala Kiev, unde armata ucraineană se confruntă cu forțele de la Moscova, la „Sunt aici. Nu vom depune armele și ne vom apăra țara”, a spus Zelenski.

Guvernul american s-ar fi oferit să-l exfiltreze pe președintele ucrainean Volodimir Zelinski pentru a-i asigura securitatea, în timp ce țara Ucraina este invadată de trupele ruse, care amenință astăzi Kievul.

„Am nevoie de muniție, nu de un taxi”

 

Potrivit Washington Post și Associated, reprezentanții guvernului american au discutat cu Zelenski despre o varietate de chestiuni de securitate, inclusiv despre cele mai sigure locuri în care președintele să se afle pentru a asigura continuitatea guvernului ucrainean.

Potrivit AP, Zelenski a refuzat ajutorul american: „Aici au loc lupte, am nevoie de muniție, nu de taxi”, a spus Zelenski.

Cu o zi înainte, președintele ucrainean a spus că are informații că Moscova l-a făcut ținta numărul unu, familia sa fiind ținta numărul doi. Vineri, el a spus: „Poate fi ultima dată când mă vedeți în viață”, spunând că este convins că scopul lui Vladimir Putin este distrugerea statului ucrainean prin decapitarea acestuia”.

author avatar
Tudor Borcea
596 afisari

9 COMENTARII

    • Pai de când postez ca US și curva de Anglia au nevoie ca de aer de un război în Europa pentru a sabota relațiile economice al UE cu Rusia și pentru a coloniza economic Europa. Poate se trezesc și europenii la realitate. Rusia s-a lipit de blocul economic asiatic și în scurt timp se va lipsi de UE. Abia atunci va începe eliberarea Europei continentale de anglo-saxoni. Dacă nu cumva mai găsesc niste prosti, ca ukropii, sa înceapă alt război în Europa.

      • Cu siguranta mai ales cand o sa auda ca umblati cu teroristi ceceni din Osetia… 🤗…
        Vorba lui Bush…
        Sunteti cu noi sau cu ei…

  1. Noi Kaghebeu in general suntem cei mai prosti oameni din lume cu excepria CEKA care cu adevărat ne intrece…

  2. Din 30 de titluri de articole de pe site 27 sunt cu razboiul din ucraina! E chiar exagerata dorinta de inducere a panicii. Ati cam trecut dealul domnilor jurnalisti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger