AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Soldații ucraineni, neplătiți de la începutul războiului! ACUZE incredibile...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Soldații ucraineni, neplătiți de la începutul războiului! ACUZE incredibile lansate la adresa Kievului de comandantul Brigăzii 95 a UAF – VIDEO

comandantRĂZBOI ÎN UCRAINA. Soldații ucraineni, neplătiți de la începutul războiului! ACUZE incredibile lansate la adresa Kievului de comandantul Brigăzii 95 a UAF / captură video

Armata Ucrainei continuă să lupte în estul țării, acolo unde rușii au declanșat o vastă operațiune militară. În ciuda faptului că misiunile soldaților săi sunt foarte periculoase, Kievul nu îi plătește! Sau cel puțin asta susține un comandant din armata ucraineană.

Militarii din Brigada 95 din Forțele Armate Ucrainene nu și-ar fi primit salariile de mai bine de două luni, afirmă comandantul brigăzii.

Ministerul Apărării de la Kiev, corupt!

Comandantul brigăzii 95 a Forțelor Armate ale Ucrainei denunță, totodată, și corupția uriașă din conducerea UAF. Acesta susține că șefii de la Kiev i-au transmis că i-ar fi plătit deja pe soldații acestei unități, dar militarii n-au încasat niciun ban și asta de mai bine de două luni!

Armata Ucrainei este într-o formă mai bună decât în 2014, când a pierdut Peninsula Crimeea şi estul ţării, dar încă nu poate face faţă singură forţei armatei ruse.

Rusia a lansat luni noapte ofensiva așteptată în estul Ucrainei, încercând să străpungă apărarea ucraineană pe aproape întreaga lungime a frontului.

author avatar
Andreea Vlad