AcasăȘTIRI EXTERNERăzboi în Ucraina. Soldaţii lui Putin, înfometaţi, au început să spargă magazinele...

Război în Ucraina. Soldaţii lui Putin, înfometaţi, au început să spargă magazinele din calea lor (VIDEO)

soldatiiRăzboi în Ucraina. Soldaţii lui Putin, înfometaţi, au început să spargă magazinele din calea lor

Militari ruși au fost filmați în timp ce fură dintr-un magazin din Ucraina. Soldații ruși aflați pe teritoriul Ucrainei duc lipsă de provizii. De la combustibil și până la hrană.

Astfel, au început să spargă supermarketurile ce se ivesc în calea lor, precum orice borfaş de rând.

Au furat alimente, apă şi arme albe

Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi amplasate într-un astfel de magazin, se poate vedea cum militarii au furat alimente, apă şi cuţite dintr-un magazin din Ucraina. Apoi au plecat în grabă, nu înainte de a sparge geamurile magazinului respectiv.

Oficialii ucraineni spun că nu doar lipsa proviziilor face probleme armatei ruse. Ucraina a capturat aproximativ 200 de soldaţi ruşi care ar fi fost echipaţi necorespunzător.

Au jefuit un magazin în Melitopol

Orașul Melitopol, situat în sudul Ucrainei, lângă Mariupol, a fost cucerit sâmbătă dimineață de forțele de ocupație ruse, potrivit unui comunicat al Ministerului rus al Apărării.

Canalul Nexta TV susține că soldații au jefuit magazinul.

author avatar
Andrei Ștefan
418 afisari

9 COMENTARII

    • Autorul articolului este o trompeta ce linge tălpi americane. Sau dovedit nenumărate filmări si poze ca sunt mult mai vechi si nu este decat o propaganda nenorocita, adevarul de acolo nu il știm, toate televiziunile preia doar ce vrea CNN sa ofere. CNN este singurul canal de știri ce a avut acceptul de a transmite de la fata locului, celelalte televiziuni au fost interzise. Zici ca CNN a plătit o finala de baschet. Cam despre ce vorbim. Se arată doar imagini pentru prosti si știri cate mii de soldați ruși au murit uciși de ucrainieni, fara nici o imagine. De ce? Datorită trompetelor lingătoare de clanțe americane, cum e si trompeta asta. Au dat pe toate posturile ca grănicerii de pe insula șerpilor au fost omorâți, iar site ul grănicerilor ucrainieni anunța ca au ajuns sănătoși acasă. Cam ăștia sunt trompetele de jurnaliști

  1. Pai daca soldatii rusi ,nu e cazul fake-ului ordinar probabil copiat de la CNN,sunt atat de prosti incat sa intre undeva in Ucraina fara a verifica securitatea cladirii ,camere video ,dispozitive explozive ,lunetisti inseamna ca e timpul sa mearga acasa.Ca si autorul de fata care e la fel de prost.

  2. E jalnică încercarea unor cozi de topor de la noi de a „justifica” actele de vandalism ale soldaților ruși. Jefuiesc la drumul mare! Vizibil pe camerele de înregistrare ca lumina zilei.

    Mai Gheo ot Tiraspol, pune-ți frână pentru ca bați câmpii.

    În plan mai larg, Putin este pe cale să-și transforme țara într-o a doua Coree de Nord. Condamnată și izolată de întreaga comunitate internațională. Nu de CNN ci de UE, SUA, Canada, Japonia, Australia. Chiar și de China. Despre ce vorbim? Despre o agresiune brutală, la care se comit și jafuri. Asta încă n-ar fi cei mai rău: sunt omorâți oameni nevinovați de când rușii au început să tragă cu tunul în orașele ucrainene.

    Rușii s-au izolat de lumea civilizată pentru una sau două generații. Păcat că au încăput din nou pe mână unui dictator, lipsit de orice scrupule.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger