AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Comandantul Brigăzii 36 de infanterie marină, lichidat de ruși...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Comandantul Brigăzii 36 de infanterie marină, lichidat de ruși la Mariupol! / Sute de militari s-au predat – VIDEO

brigadaRĂZBOI ÎN UCRAINA. Soldații brigăzii 36 de infanterie marină, capturați. Rușii l-au lichidat pe comandant

Armata ucraineană care apără Mariupolul slăbește pe zi ce trece. Efectivul brigăzii 36 marină a Forțelor Navale ale Ucrainei, care operează în prezent apărarea orașului-port, se reduce drastic.

Noi soldați și ofițeri au fost capturați de trupele ruse, după ce Ucraina a respins ultimatumul dat de Rusia pentru predarea soldaților din Mariupol.

Kievul i-a abandonat pe pușcașii marini din Mariupol

Luptătorii ucraineni din Mariupol au fost abandonați de autoritățile de la Kiev. După ce au apărat portul timp de 47 de zile și au făcut „tot ce a fost posibil și imposibil pentru a păstra controlul” orașului, pușcașii marini au fost încercuiți de armata rusă.

Baricadați de zile bune în uzina Azovmash, pușcașii marini au rămas fără muniție, fără hrană și fără apă.

„Astăzi va fi probabil ultima bătălie, pentru că muniția s-a terminat. Apoi se trece la luptă corp la corp. Pentru unii urmează moartea, pentru alții, captivitatea”, au scris ei zilele trecute pe rețelele de socializare.

Comandantul Volodimir Baraniuk, mort

Pușcașii marini l-au pierdut chiar și pe comandantul Brigăzii 36 a Forțelor Navale ale Ucrainei, ucis în timpul unei încercări de a evada din încercuirea rusă. Volodimir Baraniuk a căzut sub tirul soldaților ruși, împreună cu el murind încă 48 de militari ucraineni, potrivit informațiilor apărute în media moscovită.

Deși sunt pe punctul de a ajunge în mâinile rușilor, premierul ucrainean Denis Şmihal susține sus și tare că soldații care au mai rămas în Mariupol nu se vor preda, având ordin să reziste „până la ultimul”.

author avatar
Andreea Vlad
13.668 afisari

7 COMENTARII

  1. Bravo Rusia, lichidati pe toti nazistii pedofili si dati cu arme chimice sa ii scoateti din buncare pe mercenarii americani , ue etc!

  2. Criminalul de razboi Putin sper sa crape.st mai curând.
    Isr voi putinisti lor mergeți dracului în Rusia ca nu va tine nimeni în România dacă îl apreciați asa de mult pe acest dement, criminal de razboi, fost KGB ist.

    Nu mai tot bagati mesaje de susținere pt un retard criminal ce a dat ordin pt bombardarea și uciderea femeilor și copiilor.
    Nu are absolut nici o scuza pt asta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger