AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Soldații asediați din Mariupol: „Ne trăim ultimele zile, ultimele...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Soldații asediați din Mariupol: „Ne trăim ultimele zile, ultimele ore” – VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Soldații asediați din Mariupol: „Ne trăim ultimele zile, ultimele ore”

„S-ar putea să ne trăim ultimele zile, chiar ultimele noastre ore”, a spus un ofițer ucrainean asediat la Mariupol, care a cerut comunității internaționale să procedeze la „extragerea lor”, într-un mesaj postat miercuri, 20 aprilie. 

„Inamicul este de zece ori mai numeros decât noi”, a declarat Serghei Volina, comandantul Brigăzii 36 a marinei naționale, bazată în vastul complex siderurgic Azovstal din Mariupol (sud-estul Ucrainei), asediat de forțele ruse.

Rusia: O rezistență fără sens

„Facem un apel și-i implorăm pe toți liderii lumii să ne ajute. Le cerem să folosească procedura de extracție și să ne ducă pe teritoriul unei țări terțe”, a adăugat el,informează TVA Nouvelles .

Potrivit comandantului Volina, armata rusă are „avantajul aerian, în artilerie, în forțele terestre, în echipamente și în tancuri”. „Apărăm doar un punct – fabrica Azovstal – unde pe lângă soldați mai sunt și civili care au devenit victime ale acestui război”, a continuat el.

Rusia a cerut marți ultimilor apărători ai orașului Mariupol să pună capăt „rezistenței lor fără sens”, promițându-le combatanților din complexul Azovstal că „viețile lor vor fi salvate” dacă se predau.

author avatar
Tudor Borcea
854 afisari

24 COMENTARII

  1. Adevaratul motiv pentru care rusii nu distrug din temelii acel loc este ca acolo sunt arme biologice care trebuie eliminate fara a se imprastia in aer.
    Altfel nu s-ar fi rugat de nazistii ucranieini sa se predea, pentru ca rusii i-ar fi facut tocana acolo in subsol.
    ,,Sub zona industrială AzovStal există 24 de Km de tuneluri la 30 de metri adâncime. Acolo se află un obiectiv secret NATO – PIT-404 – și biolaboratorul secret NATO de arme biologice. Acolo sunt ofițeri NATO blocați de trupele ruse…Cu cât Rusia se apropie mai tare de biolaborator, cu atât este mai mare furia globaliștilor, sancțiuni, amenințări, isterie media și izolarea și discreditarea Rusiei. Biolaboratorul de sub uzina Azovstal din Mariupol, a fost construit și exploatat de societatea Metabiota cu legături la fiul lui Biden, Hunter Biden, Rinat Ahmetov și Zelensky…Trupele ruse si cecene au arestat ultimii 23 de conducatori ai Batalionului Azov din regiunile Mariupol, Kharkov si Kherson..Din cei 23 de comandanti, nici unul nu era ucrainean de origine astfel conform legitimării cu cărtile de identitate 8 erau cetațeni SUA, 6 cetățeni germani, 6 cetățeni britanici si 3 cetățeni francezi …’’

      • Putea bate câmpii si inteligent? Cât despre vrājeli, asa a zis prostimea si despre faptul cā, virusache covid sau altele, atâtea, au fost nutret pentru prosti, pânā se dovedi cā asa fu.

      • Nu e nicio vrăjeală, bre, idiotelule!
        Operația este exact cum a definit-o musiu Putin: specială! Multe elemente de situație operativă, care fac extrem de complexă atât comanda cât și execuția! Rusia da o lecție de profesionalism militar cu această operație. E a nu știu câta oară când subversivismul american, planificat și desfășurat pe planetă, nu reușește mare lucru inafara de crime colaterale in mediul pop .ulației indigene, pacalită și a cărei „elită” a fost cumpărată ieftin de yankei.
        După Korea și Vietnam, unde au pierdut foarte multe resurse și unde au omorât milioane de civili, au schimbat tactica/strategia și au folosit indigenii ca resursa umana pentru operațiile lor de „secesiune/separatism”, finantand lorzi(a se citi vagabonzi) locali, care sa le facă treaba și care sa servească interesul ameriloc criminal și abuziv.
        Ce e culmea, ca jegurile astea au folosit lovitura nucleara pe centre urbane civile și au bombardat cu napalm centre urbane japonese știind ca rezidentialul civil specific era din lemn și hârtie și totuși reușesc sa ii păcălească pe unii ca sa le susțină cauza(…).
        De la jegurile astea nu te poți aștepta la nimic bun. Și când vor face crack, în curând, vor trage pe mulți proști după ei!

  2. Întrebarea s, ar pune pt cine lupți, merita un actoras care își urmărește interesele propi fiind lipsit de orice diplomație, ca să mori pt el, care este adevărul acolo în acest război și cât de mult sa dorit pornirea lui

  3. IDIOTUL asta cere procedura de extracție, …pai, cum sa te extraga din Azov cand esti încercuit total, este ca si cand te-ai SINUCIDE. DE CE NU se PREDA.!??

    • @ABC
      Se stie cu musca pe caciula si s-ar putea sa-i puna rusii pielea pe bat daca pun mana pe el.

      • De acord cu ” deZnazificarea ”, ai ceva în cap. Cât despre comparatie, mananci rahat.

    • Moarte # istilor useristi poponari și neo nazi Azov ucrainieni ! Moarte Zekenski ! Ardeți i de vii ! OKW ALUPIGUS !

  4. Moarte cretinilor ,PROSTILOR si spalatilor pe creier ca tine.Mai ai frati p-acasa?

      • Slobozimi as pl in mâncarea familiei tale și n pomenile morților tai de Paște # ist userist poponar gaozar pro Ukraina Azov nazistă !

    • Sugemi’ai chiloții kkți cu toți rușii și cu mă’ta aia curvă.Bleah! Slava Ukraina!

      • Moarte # istilor useristi poponari și neo nazi Azov ucrainieni ! Moarte Zekenski ! Ardeți i de vii ! OKW ALUPIGUS !

  5. In aceasta zi , Rusia va lua o hotarare DECISIVA pentru soarta MERCENARILOR straini din Mariupol. SUA lui Joe Biden a facut apel la Iohannis ca Romania sa intrevina in zona de lupte. Sa asteapta DECIZII importante despre soarta actiunii,pentru integritatea Romaniei.

  6. Eu am mai spus dar voi nu l-ati publicat, asa ca faceti bine si publicati-l !

    „Putin i-a spus lui Trump că mercenarii sapau și plănuiau să planteze mine camuflate L9 antitanc și mine antipersonal nr. 6. Forțele speciale ruse Spetznas au ucis doi britanici care stăteau de pază și le-a ordonat celorlalți să-și lase armele. Liderul echipei Spetznas nu i-a executat imediat deoarece Vladimir Putin a ordonat să fie interogati toți cetățenii străini. Prizonierii de război au refuzat să se identifice. Erau îmbrăcați în haine de luptă, purtând arme rusești capturate, cu excepția minelor.Aveau radiouri reglate pe o frecvență folosită de armata ucraineană. Ei au spus că sunt operatori independenți care nu lucrează pentru niciun guvern, dar fortele Spetzna au transmis imagini cu prizonierii către FSB, care a confirmat identitatea unui captiv, un fost agent SAS britanic de faimă internațională, Steven Billy Mitchell, în vârstă de 62 de ani, mai cunoscut sub numele de Andy McNab, care a devenit cunoscut în public în 1993, când a publicat o carte intitulată Bravo Two Zero, care conținea relatarea unei misiuni militare aprig disputate la care a luat parte cu Serviciul Aerien Special (SAS) în timpul Războiului din Golful Persic, pentru care fusese distins cu medalia de conduită distinsă.,,Din moment ce nu vorbesc, am ordonat moartea lor”, i-a spus Putin lui Trump. „După cum v-am spus data trecută, nu vreau să le fac rău americanilor, dar ei aici încearcă să ne împiedice să-i ucidem pe acești pedofili murdari. Armele lor ar fi ucis mulți dintre oamenii mei. Nu pot tolera asta. Statele Unite, Marea Britanie, paramilitari germani vin aici să lupte pentru Zelensky — nu este acceptabil.”

  7. Acolo, sub uzinele Azovstal sunt si ceva laboratoare de razboi biologic, de aia de tot kaka toti sa ascunda adevarul !! Stiu si amerlocii ce pierd, asa ca incearca sa traga de timp cat pot !! Iar cand o sa apara dovezile depsre ce smecherii se faceau acolo, la subsol, amerlocii o sa zica: Nu noi am fost !! Ha ha ha 🙂 Bai, deja e razboi total intre amerloci si rusnaci, acum nici unul nu mai vrea sa lase de la el, toata Ukro-na-zia aia de kakat o sa fie distrusa total !! Cel mai tare e ca idiotii inutili din Bruxxelistan nu le zic nimic la popoarele bine spalate pe creieras din Occidentul acela ateu si decadent despre posibilitatea ca la iarna sa vina peste ei si Iarna Nucleara, e clar ca nu vreau sa provoace panica inca de pe acum, dar cam acolo se va ajunge, deja toti din Deep State-ul amerloc numai asta vreau !! Asa ca, bai anonim, bai sekuriciule destept, nu mai da totul pe goarna de blogul lui d.d., ca te dau sefii tai burtosi si cu cefe late afara de la scarbici, de nu o sa iti mai permiti sa bei vin rosu, sa mananci caviar si icre negre, ci numai icre albe !! Ha ha ha 🙂 Cam asta a fost cu asa-zisa civilizatie umana, asa ca, bai baietii cu ochii albastrii, puteti sa o luati linistiti inca de pe acum in mana, si nu uitati, scapa numai cine poate !! Ha ha ha 🙂

    • Și tu cum scapi,băi căcat cu ochi? Fugi în spațiu cu Satan 2?😆🤣🤣

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger