AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Serghei Șoigu, a doua oară în inspecție pe linia...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Serghei Șoigu, a doua oară în inspecție pe linia frontului – VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Serghei Șoigu, a doua oară în inspecție pe linia frontului - VIDEO / Foto: printscreen

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a vizitat linia frontului din Ucraina pentru a inspecta pozițiile armatei sale, a anunțat joi ministerul, a doua vizită de acest fel în mai puțin de o săptămână.

„În prima linie”, Serghei Șoigu „a verificat condițiile de desfășurare a personalului și echipamentelor militare” și „a inspectat zonele de amplasare a unităților militare, condițiile de cazare și încălzire a personalului”, a precizat ministerul pe Telegram, însoțind mesajul său cu o înregistrare video a ministrului.

Sarcini „îndeplinite exemplar” și felicitări de Anul Nou

„În timpul audierii comandanților de unități, Serghei Șoigu a atras o atenție deosebită asupra organizării sprijinului pe toate planurile pentru trupele implicate în operațiunea militară specială în condiții de teren”, a precizat ministrerul.

„Pe linia frontului, Serghei Shoigu a interacționat cu trupele din cadrul grupării și le-a mulțumit pentru îndeplinirea exemplară a sarcinilor în cadrul operațiunii militare speciale. La finalul evenimentului, ministrul  a felicitat trupele cu ocazia Anului Nou care se apropie și a adresat un cuvânt pentru militari și voluntari”

Duminică, Șoigu, a făcut o vizită de inspecție în districtul militar de sud al Ucrainei. „Ministrul Apărării a efectuat o vizită de lucru în regiunea militară Sud, în cadrul căreia a inspectat grupul de forțe din zona de operații militare speciale”, se arată în comunicatul ministerului.

Ministerul rus al Apărării a difuzat imagini în care ministrul Șoigu apare într-un elicopter care survolează zonele de desfășurare a trupelor și verifică locațiile unităților rusești din zona de „operațiuni speciale”, după cum a relatat Russia Today.

Vizita ministrului rus a avut loc o zi după vizita președintelui Vladimir Putin la cartierul general al forțelor ruse din Ucraina.

Evenimentele au avut loc la câteva zile după ce oficiali americani au anunțat că SUA se pregătesc să trimită sistemul de apărare antirachetă Patriot în Ucraina, ca răspuns la o cerere urgentă a Kievului de a o dota cu arme puternice pentru a respinge atacurile rusești.

author avatar
Tudor Borcea
265 afisari

6 COMENTARII

  1. Ti-ai dracu de criminali,invadatori barbari a la Gingis Han,o tineti gaia matzu cu ” operatiunea speciala „.Ce e aia,va e rusine,jena,s-o spuneti pe aia dreapta, razboi de cotropire ? Distrugeti de-avalma si la voia intamplarii locuintele oamenilor nevinovati,ucideti la voia intamplarii oameni nevinovati,copii ucisi schiloditi pe viata,ramas orfani fara nici un sprijin.Altfel,Putina se da crestin,se inchina cu evlavie, ” are frica de dumnezeu „. Patriarhul KGB-ist binecuvanteaza bombele si rachetele ucigase,asa l-a invata Dumnezeu.Acum cica,poporul Ucrainean e frate,iar Rusia nu are nici o vina pt.ce se intampla ” in cadrul operatiunii speciale „.Putina,o sa te ia dracul ca pe Hitler,ca si ala a pornit la razboi ca sa” apere ” interesele Germaniei. Atunci erati voi victimele ” operatiunii speciale ” ale invadatorilor barbari ca si voi.

    • ucrainienii nu sunt nevinovati, ne-au luat pamanturile si ne-au oprimat conationalii. cand dusmanii tai se lupta nu ii opri. daca rusii si ucrainienii se extermina reciproc e ideal pentru noi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger