AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Școală din Mariupol, unde se adăposteau 400 de oameni,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Școală din Mariupol, unde se adăposteau 400 de oameni, bombardată de ruși – VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Școală din Mariupol, unde se adăposteau 400 de oameni, bombardată de ruși - VIDEO

Rușii au bombardat școala de artă din Mariupol unde se adăposteau 400 de oameni, au anunțat autoritățile locale.

Atacul a avut loc sâmbătă. Nu există încă un bilanț al victimelor, deși autoritățile locale spun că întreaga clădire a fost distrusă și există victime printre dărâmături. Femei, copii și vârstnici se refugiaseră în clădire.

Potrivit HotNews.ro, în jur de 400.000 de oameni au rămas captivi în Mariupol de mai bine de două săptămâni, încercând să se ascundă din calea bombardamentelor care au avariat serios alimentarea cu electricitate, căldură și apă, potrivit autorităților locale. Mii de oameni ar fi fost deportați pe teritoriul Rusiei, mai spun oficialii ucraineni.

Teatrul din Mariupol, folosit ca adăpost pentru civili

Echipele de intervenție încă mai încercau să salveze oamenii prinși sub dărâmături la teatrul din Mariupol, unde se adăposteau. Teatrul a fost ținta bombardamentelor, clădirea fiind practic distrusă.

O nouă imagine din satelit de la Maxar Technologies arată că aproximativ două treimi din clădirea teatrului din Mariupol, care adăpostea aproximativ 1.300 de persoane când a fost bombardată, este distrusă, în timp ce doar fațada de vest a rămas în picioare, relatează CNN.

author avatar
Andreea Vlad
225 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai nou oamenii nu se mai adăpostesc în bunkăre sau adăposturi subterane. Se adăpostesc în clădiri supraterane cât mai expuse. Mâine vom afla că oamenii adăpostiți în ultimul etaj al unui turn de televiziune, chiar sub antenă, au fost bombardați. Cele mai informate publicații despre ce se întâmplă în Ukraina sunt cele care n-au nici măcar un reporter la fața locului dar iau de bune toate informațiile venite de la părțile aflate în conflict indiferent de nivelul acestora în ierarhie sau chiar din afara ierarhiei, cu dorința senzaționalului și a clicurilor în creiere.

  2. Yep, ii extermina pe ucrainieni ca sa-i aduca pe evrei. putin si zelensky sunt mana in mana si executa ordinele cabalei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger