AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. SCANDAL URIAȘ în Senatul SUA. Administrația Biden, ACUZATĂ că...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. SCANDAL URIAȘ în Senatul SUA. Administrația Biden, ACUZATĂ că a împins Ucraina într-un război cu Rusia!

antony blinkenRĂZBOI ÎN UCRAINA. SCANDAL URIAȘ în Senatul SUA. Administrația Biden, ACUZATĂ că a împins Ucraina într-un război cu Rusia!

Scandal uriaș în Senatul SUA, acolo unde Administrația Biden a ajuns să fie acuzată că a împins Ucraina într-un război cu Federația Rusă!

Secretarul de stat Antony Blinken a fost nevoit să vină cu explicații în fața politicienilor americani care nu sunt de acord cu poziția și strategia adoptată de Casa Albă în chestiunea ucraineană.

Senatorul Rand Paul a mitraliat Casa Albă!

Senatorul republican Rand Paul a spus clar că, în opinia sa, insistența cu care SUA au cerut Ucrainei să adere la NATO a dus la invadarea acestei țări de către trupele lui Vladimir Putin.

Pornind de aici, Blinken și Paul au avut un schimb acid de replici în timpul audierii Comisiei de Relații Externe a Senatului SUA. Senatorul american a acuzat Administrația Biden că a împins Ucraina într-un război cu Rusia, după ce Casa Albă a susținut în repetate rânduri că va face toate demersurile pentru ca țara condusă de Zelenski să fie inclusă în NATO.

Secretarul de stat Antony Blinken i-a replicat lui Rand Paul susținând că s-a respectat „un principiu de bază conform căruia o țară nu poate dicta alteia alegerile pe care le face cu privire la alianțele pe care le face și politicile sale externe”, scrie US Today.

Administrația Biden, dispusă să accepte neutralitatea Ucrainei

Totuși, în fața furiei senatorilor din Congresul SUA, Casa Albă a dat înapoi, anunțând că va accepta un eventual acord între Rusia și Ucraina, care să permită acesteia din urmă să devină „o națiune nealiniată, neutră”.

Noi, domnule senator, nu vom fi mai ucraineni decât ucrainenii. Acestea sunt decizii pe care trebuie să le ia ei – Anthony Blinken

Antony Blinken a apărut în fața comisiei pentru a îndemna parlamentarii să finanțeze integral bugetul propus de administrația Biden pentru Departamentul de Stat. Argumentul său: aceste cheltuieli sunt esențiale pentru a se asigura că războiul din Ucraina va fi un „eșec strategic” pentru Rusia!

author avatar
Andreea Vlad
6.407 afisari

18 COMENTARII

  1. Cât se poate de adevărat! Bideu vrea să ascundă toate porcăriile pe care le-au făcut în Ucraina!

    • Dacă ar fi vb doar de bătrânelul biden, dar in spate stau relicvele bătrâne frustrate, care au impresia ca planeta le aparține doar lor

      • DIN PĂCATE!! EXISTĂ MULTE CARCASE UMANE-ZOMBIE,CARE NU OBSERVĂ CĂ ÎNTREG SISTEMUL CAPITALIST ESTE CONDUS PE ACELAȘI DRUM AL DISTRUGERII UMANITĂȚII!

  2. Să citim corect și adevărat:
    ” Argumentul său: aceste cheltuieli sunt esențiale pentru a se asigura că războiul din Ucraina va fi un „boom strategic” pentru SUA, care v-a aduce profituri fără număr Americii ”
    Nici ei între ei nu se mai pot păcăli !

  3. Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
    SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . JEGURI IMPUTITI DE FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com

  4. Biden si Blinken doi idioti care au interes sa bage Europa intr un mare conflict si sa le vinda arme

  5. daca o spunem noi sintem pro rusi , putin , anti ue , si bla ,bla , dar daca o spun chiar americanii , adica republicanii , adica americanii adevarati care au facut america mare ? democratii sint niste ciurucuri cu bizarerii in cap de la clinton la obama care sint si niste marionete ale unor bosorogi senili gen soros care isi bat joc de oameni .

    • Bine punctat, scurt şi „la obiect”.
      La ora actuală, în lumea occidentală, minciuna a ajuns la un asemenea nivel, încât orice „ştire” ce soseşte din această zonă, trebuie musai citită… invers. Abia atunci poţi extrage adevărul din acea situaţie…

      • Mai mult!!! Cei care îndrăznesc să spună adevărul sunt… TRIMIȘI LA CER!!…De aceea mulți se întreabă,de ce nu au curajul mai mulți să spună adevărul??

    • FOARTE CORECT ȘI ADEVĂRAT!DIN PĂCATE TRANSFORMAREA GENETICĂ CREEAZĂ PREMEDITAT IDIOȚI!!

  6. NU-S SENILI SI NICI DEBUSOLATI TOTI AMERICANII !, CAND SE RECUNOASTE DESCHIS CA BIDEN & CO A IMPINS UCRAINA IN RAZBOIUL CU RUSIA ESTE DOVADA CLARA A PREMEDITARII ACESTUI RAZBOI , DEZASTRUL DIN UCRAINA A FOST GANDIT LA CASA ALBA !.
    PUNETI ACUM CAP LA CAP CELE SPUSE IN SENATUL SUA SI DECLARATIA FACUTA DE REPREZENTANTUL SUA LA INTANIREA DIN GERMANIA CARE S-A INCHEIAT AZI !,
    CE SE SPUNE IN SENAT CE SE FACE CU ADEVARAT ?.
    UCRAINA TRANSFORMATA IN POLIGON LA DECIZIA CASEI ALBE !

  7. Au descoperit asta, acuma? Păi, a fost evident încă din 2004, de la prima”revoluție” de Maidan, cea portocalie. Tre’ să fii din cale-afara de tâmpit ori tefelist că să nu-ți dai seama.

  8. Atata timp cat rezervele de armament ale fiecarei tari din UE se golesc este bine ptr Americani , de unde trebuiesc reancarcate rezervele de armament ? Ati ghicit 🙂 din USA :))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger