AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. S-a aflat de la șeful serviciului de spionaj britanic!...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. S-a aflat de la șeful serviciului de spionaj britanic! Rușii ar pregăti „cartea” atacurilor cibernetice împotriva țărilor ce sprijină Ucraina

RĂZBOI ÎN UCRAINA. S-a aflat de la șeful serviciului de spionaj britanic! (sursa foto: profit.ro)

De mai bine de o lună, de când a început războiul din Ucraina, o lume întreagă stă cu ochii pe declarațiile oficiale ale liderilor ucraineni și ruși, dar și pe cele ale specialiștilor economici, având în vedere sancțiunile statelor occidentale la adresa Rusiei, dar și ale celor în chestiuni de securitate.

Mai nou, o declarație venită de la șeful serviciului de spionaj britanic GCHQ aduce în atenție un aspect ce vizează securitatea cibernetică. Și anume faptul că Rusia ar putea lansa atacuri cibernetice împotriva țărilor care sprijină Ucraina, potrivit Kiev Independent.

Jeremy Fleming, șefului agenției britanice de informații GCHQ, a declarat, joi, 31 martie, că observațiile indică faptul că „actorii cibernetici ai Rusiei caută ținte în țările care se opun acțiunilor lor” în Ucraina, titrează sursa amintită.

Rezoluția AG ONU – „Consecințe umanitare ale agresiunii împotriva Ucrainei”

Pe de altă parte, amintim că în 24 martie, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite (AG ONU), reunită în sesiune extraordinară de urgență, a adoptat, cu o largă majoritate, rezoluția „Consecințe umanitare ale agresiunii împotriva Ucrainei”.

„Rezoluția de la 24 martie reafirmă sprijinul pentru suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, în limita granițelor sale recunoscute internațional, și subliniază necesitatea aplicării depline a Rezoluției Adunării Generale din 2 martie 2022. Marea majoritate a statelor membre ONU solicită încetarea imediată a ostilităților, condamnă încălcările dreptului internațional umanitar și cere respectarea deplină a prevederilor acestuia, documentul încurajând soluționarea conflictului prin mijloace pașnice.

De asemenea, documentul exprimă profunda îngrijorare privind deteriorarea situației umanitare din Ucraina, în special față de numărul ridicat de victime civile, printre care se numără și copii, precum și față de situația persoanelor strămutate sau refugiate, care necesită asistență umanitară.

Rezoluția conține, totodată, elemente de mesaj ferme cu privire la repercusiunile la nivel global ale agresiunii Rusiei, cu precădere la impactul conflictului asupra creșterii insecurității alimentare și energetice. Totodată, este subliniată necesitatea asigurării protecției civililor, fără discriminare, a personalului umanitar și medical, precum și a obiectivelor și infrastructurii indispensabile supraviețuirii populației civile”, a transmis, la acea dată, Ministerul român de Externe, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
197 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ei uite, bai spinilor britanici, nu chiar toata lumea sta cu ochii pe ce fac ratatii aia in Ukro-na-zia, faza de acolo o sa tina inca mult timp de acum incolo, dar vorba aia, unde pwula voastra de neam de betzivani britanici a disparut bai virusul chinezesc, micut si dragalas, iar a plecat acasa in China lui komunista natala, sa isi faca iar de cap prin Shanghai ? Bai, recunoasteti in fata Marii Adunari Nationale ca e mana voastra, altfel trimit chinezoii aia mici, galbeni si sfrijiti niste handikapati de-ai lor slbanogi, vedeti ca aia stiu si ceva kung-fu, va dau aia niste capete in gura, de zburati pe geamul de la etajul 3 din Scotland Yard, bai diletantilor de spioni ratati !! Ha ha ha 🙂 Avand in vedere ca taim deja in Anii Apocalipsei, in curand vine si Foametea, aia va fi distractie adevarata, ce e acum e inca bine !! Bai tefeleilor si bai ateilor tampiti, vedeti ca incep astia inca o noua runda ce Plandemie, mai ales ca e aprilir si deja e cald, o sa fie o adevarata placere sa vezi cum se vor sufoca incet si sigur toti pulifricii astia de pwulalai de tefelei de userei nazisti !! Luati cu kozonak, bai nazistilor plendemici !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger