AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Rușii continuă să atace Vestul! Bombardamente la un poligon...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rușii continuă să atace Vestul! Bombardamente la un poligon din Rivne, plin cu echipament NATO – FOTO

rivneRĂZBOI ÎN UCRAINA. Rușii continuă să atace Vestul! Bombardamente la un poligon din Rivne, plin cu echipament NATO - FOTO

Rușii își extind spre vest atacul în Ucraina. Trupele rusești au bombardat luni, 21 martie, o unitate militară din Rivne cu rachete de croazieră.

Rachetele de croazieră de înaltă precizie lansate prin aer au lovit un centru de antrenament pentru mercenari străini și formațiuni naționaliste ucrainene, a anunțat Ministerul Apărării.

Două atacuri cu rachete au avut loc, luni dimineaţă, asupra Poligonului militar din oraşul Rivne din nordul Ucrainei, unde se află echipament NATO, a informat şeful Administraţiei Militare de Stat din localitate, Vitali Kovali, potrivit ndtv.com.

Acesta nu a precizat câte rachete au fost trase asupra poligonului, în acest moment fiind în derulare o anchetă militară.

„Au fost lansate două lovituri cu rachete într-o zonă de antrenament militar”, a postat șeful Administrației Militare Regionale Rivne, Vitaliy Koval, pe Telegram.

Potrivit acestuia, la fața locului lucrează în prezent o comisie specială.

Pe parcursul nopţii de duminică spre luni, în Rivne au răsunat sirenele mai mult timp, între orele 01,40 şi 05,50.

Rivne este un oraş situat la aproximativ 130 de kilometri de frontiera cu Belarus.

author avatar
Andreea Vlad