AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Importantă bază de antrenament, distrusă la Zaporoje! Peste 500...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Importantă bază de antrenament, distrusă la Zaporoje! Peste 500 de morţi! / Luptători britanici printre victime (VIDEO)

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ruşii au atacat baza NATO de la Zaporoje: 500 de morţi şi 400 de răniţi!

Pe 26 aprilie, la ora 11:00, o rachetă de croazieră Kalibr a lovit un centru de antrenament de pe teritoriul fabricii de aluminiu Zaporoje. Este știrea momentului cu privire la desfășurarea ostilităților în războiul ruso-ucrainean.

Până la 1.500 de militari erau antrenaţi acolo, sub conducerea a 60 de mercenari britanici, precum și a trupelor SAS. Cifre neoficial vorbesc despre 500 de morți și aproape 400 de răniți, conform unor surse din Ministerul rus al Apărării.

Britanicii comandau baza NATO de la Zaporoje

Această bază de antrenament, unde erau pregătiţi militarii ucraineni, dar şi alţi voluntari, era condusă de britanici. Bombardamentele ruşilor au distrus-o, o lovitură similară cu cea din martie, de la Yavoriv și Ivano-Francisc.

Bazele de lângă Lvov pe care rușii le-au lovit la finalul lui martie erau conduse de ofițeri americani. Acolo se antrenau soldații americani sub coordonarea consilierilor NATO, potrivit informațiilor din piață.

author avatar
Andrei Ștefan
2.957 afisari

18 COMENTARII

    • Europeni, Treziti-va!

      Treziti-va din somnambulismul care va face sa urmati „orbeste” calea intereselor americane, uitand de interesele popoarelor voastre!

      Ce demon a luat mintile conducatorilor europeni, incat sa fie gata sa sacrifce nivelul de trai si pacea popoarelor europene, pentru a satisface „pohta” SUA de a se razboi cu Rusia pana la „ultimul ucrainian”, si in final, poate, pana la „ultimul european”?

      Nu mai dati arme si bani circarului Zelensky, pentru a prelungi razboiul pe care l-a cautat, caci veti avea pe constiinta tragedia ucrainiana cu tot cortegiul ei de victime, de destine distruse si de imense distrugeri materiale!

  1. Acum se vede mizeria, puroiul englezo-amerloc copt atâția ani împotriva Rusiei și păcii în aceasta regiune. Cine mai crede ca Ucraina a fost victima iar perfidul Albion și uncle Sam sunt apărătorii păcii, este un mare dobitoc. Niște banditi ai popoarelor. Au trecut prin foc și sabie și au jefuit aproape toată Lumea. Poporul american a fost doar folosit pentru jafurile mondiale ale Ocultei. Rusia va ieși victorioasa din aceasta confruntare iar Occidentul și-o va lua în barba rău de tot. Dar China, China, va pune cruce Americii și dominației acestei alianțe malefice petru Lume.

    • ADEVĂRAT Timpul le va rezolva pe toate De ce nu pleacă civili din fabrica ca Putin a promis că îi lasă LIBERI.El are ce are cu AZOV nu cu civilii. Ii tin scut uman jegosi de naziști

  2. Aceste gunoaie de britanici criminali de razboi si cu gena criminala in ei trebuie distrusi ca sobolanii ,Felicitari pentru armata rusa care incet si cu sacrificii vor distruge diavolul NATO

  3. Bine face Putin
    Eu sper scapam de globalisti sí de neonazist care ne conduce
    Da sí de jidani care crede ca Lumea e a kor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger