AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Ruşii au anunţat că au făcut PRAF armele trimise...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ruşii au anunţat că au făcut PRAF armele trimise de Occident pe front!

Armele ”made in România” ajung pe frontul ucrainean

În timp ce Vladimir Putin spune că speră la o soluţie diplomatică a războiului din Ucraina, bombardamentele continuă. Un depozit de muniții din vestul Rusiei, de lângă granița cu Ucraina, a fost cuprins de flăcări în această dimineață.

Anunțul a fost făcut chiar de guvernatorul regiunii, Vyacheslav Gladkov, pe rețelele sociale. El susține că s-au auzit mai multe explozii.

Au lovit armele din SUA

Rachetele rusești au lovit un depozit de arme care conținea arme din Statele Unite și țări europene, susține Moscova.

Ministerul rus al Apărării a declarat că rachetele sale Kalibr au distrus hangare din regiunea Zapojie, care conțineau „un lot mare de arme și muniții străine furnizate trupelor ucrainene de către Statele Unite și țările europene”.

Susţin că au distrus şi rachetele antiaeriene S-300

Forţele armate ruse au distrus sisteme de rachete antiaeriene S-300 care i-au fost livrate Ucrainei de o ţară europeană, a anunţat luni Ministerul Apărării rus.

Potrivit ministerului de la Moscova, rachete Kalibr lansate duminică de Rusia dinspre mare au distrus patru sisteme S-300 care erau ascunse într-un hangar de la periferia oraşului ucrainean Dnipro. Rusia susţine că 25 de militari ucraineni au fost de asemenea ucişi în atac.

Slovacia neagă categoric propaganda rusă, potrivit căreia sistemul de apărare S-300 din Ucraina a fost distrus. Este o farsă. Confirmat oficial de către Ucraina”, a scris premiul Slovaciei, Eduard Heger, într-o postare pe Twitter.

author avatar
Andrei Ștefan
799 afisari

5 COMENTARII

  1. Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
    SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com
    MINCINOSII SI FALSII JURNALISTI DE PE Zoaie.com IMPOSTORII ROMANIEI SI JURNALISMULUI ,

  2. ce, rusii n-au si ei ,,falitii”/spionii lor infiltrati? de acum va incepe dansul dupa ce ucraina a recunoscut ca au atacat tinte din rusia si fac prinsoare ca vor ataca si civili in curand!

  3. Rușii vor plăti daune pentru războiul pierdut generații întregi. Merită să-l piardă și îl vor pierde.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger