AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia susține că a ucis ”80 de mercenari polonezi”!...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia susține că a ucis ”80 de mercenari polonezi”! Atacuri cu rachete (VIDEO)

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia susține că a ucis ”80 de mercenari polonezi”! Atacuri cu rachete

Rusia anunţă sâmbătă că a ucis ”până la 80” de combatanţi polonezi şi că a distrus ”20 de vehicule blindate” şi opt lansatoare de rachetă de tip Grad într-un bombardament în Doneţk, în estul Ucrainei, unde au loc lupte intense între armatele ucraineană şi rusă.

”Până la 80 de mercenari polonezi, 20 de vehicule blindate de luptă şi opt lansatoare multiple de rachetă (de tp) Grad au fost distruse în atacuri arme de înaltă precizie la uzina de zinc Megatex, în localitatea Konstantinovka”, în regiunea Doneţk, anunţă într-un comunicat Ministerul rus al Apărării.

Luptele grele s-au dus la Mîkolaiv

”Peste 300 de militari ucraineni şi mercenari străini, dar şi 35 de arme grele au fost distruse în decurs de o zi la Mîkolaiv”, în sudul Ucrainei, anunţă aceeaşi sursă.

Deocamdată, informaţiile au fost oferite de propaganda rusă, iar AFP nu a reuşit să verifice informaţia în mod independent. Ruşii n-au precizat dacă aceste bombardamente au avut loc vineri sau sâmbătă.

author avatar
Andrei Ștefan
788 afisari

14 COMENTARII

  1. fuarte bine! sa bubuie mercenarii si statele mercenare! sa vina prapadu! sa lupte dancu cu ciuca brothers in arms

  2. bravo! s-o tina tot asa pana la ultimul mercenar. le va ridica un cimitir si o statuie ptr gloria ameriolacilor si a psihopatului din Uk.

    • ameriolacii si psihopatul castiga , voi nu lepre coimuniste infecte si fetide ce sunteti! HUOOOOOOOO! LA CAP, LA GIOALE !

      • Castiga asa de bine incat zilnic se anunta noi localitati, puncte strategice cucerite de rusi. Cum au castigat nemtii la Stalingrad. Si goebbels tot anunta nemtisorii despre bravada trupelor naziste pe acest front. Rezultatul se cunoaste.

      • Nici o internare legala, pe bune la Marcuta nu te va salva, oricat de anonim te crezi …

  3. Măreț popor democrat
    Un lider de urmat
    Iubit pamant bine cuvantat
    Etalon de pace avansat
    Un spirit avântat
    Stat măreț consolidat
    America de laudat.

    AMIN!.

  4. Da, bai rusnacilor salbatici, denazificati-i pe toti mercenarii aia polaci dusi cu pluta, pana ajung cu totii in paradisul din iad !! Ha ha ha 🙂 Iar dupa aia, ce ramane din ei, le trimiteti la clovnul ala cu parul valvoi, si cam dus si ala cu pluta din Londonistan, sa faca ingrasamant natural din ei, sa fie bine ca sa nu fie rau !! Ha ha ha 🙂 Bai, dar voi a-ti observat cum nazistii astia din Occidentul ala ateu si decadent nu zic nimic de koruptia din Ukro-na-zia ? despre asta e voba, bai cobailor cu cap de pluta, si nu uitati: Noapte Buna !! Ha ha ha 🙂

    • decat cu coruptia din Rusia mai bine cu aia din UCraina. polonezii sunt bazati. au drept de port arma, au tinut migrantii la granita si au dat foc curcubeului lgbtist. daca Transilvania si Moldova ar fi fost vasale poloneze eram departe acum. Husarii inaripati ar fi salvat si Valahia. In rest ia cu Sabaton, javra comunista!

      • Polonezii nu sunt nici ei mai destepti decat tine si asa inaripati or sa o ia pe cocoasa.
        So dai pe mata sa fie vasala la polonezii inaripati si sa lasi Transilvania si Moldova in pace ca nu-i treaba ta, sa propui idiotenii in public este o meserie pagubasa.
        Ai grija cu (11:80)!?

  5. „… AFP nu a reuşit să verifice informaţia în mod independent.” Dar afirmațiile ucrainenilor privitoare la ruși erau verificate?

  6. @ Winged Husars=Husari Inaripati!? (11:08)…La cat esti de IDIOT,..cand ai sa mori nu o sa sti de ce ai murit.

  7. Nici o internare legala, pe bune la Marcuta nu te va salva, oricat de anonim te crezi …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger