AcasăȘTIRI EXTERNEPUTIN, DE NEOPRIT! Rusia cere Americii să-și elimine întreg stocul de arme...

PUTIN, DE NEOPRIT! Rusia cere Americii să-și elimine întreg stocul de arme chimice!

Rusia cere Statelor Unite să-și elimine întregul stoc de arme chimice, a declarat Ambasada Rusiei la Washington, într-o postare pe Twitter. Spectrul armelor chimice și biologice a revenit după invazia rusă în Ucraina.

„În 2017, Rusia și-a eliminat stocul de arme chimice. Acest fapt a fost documentat de OPCW” (Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice), au spus diplomații ruși.

„SUA să-și declare toate armele chimice”

„SUA, de partea lor, au amânat în mod deliberat distrugerea stocului de arme chimice rămase, 3%, care încă reprezintă o amenințare serioasă la adresa lumii. Solicităm SUA să-și lichideze toate armele chimice”, a spus partea rusă.

Declarația a fost făcută ca răspuns la subsecretarul de stat american pentru controlul armelor și securitate internațională, Bonny Jenkins, care a cerut Moscovei „să-și declare toate armele chimice”, scrie Tass.

După invazia militară a Rusiei în Ucraina, Moscova a acuzat Washingtonul că fabrică arme chimice și biologice în laboaratoare secrete din această țară, ceea ce americanii dezmint, afirmând că este vorba de o propaganda orchestrată de Kremlin pentru a justifica astfel de atacuri.

author avatar
Tudor Borcea
1.097 afisari

3 COMENTARII

  1. DUPA MAREA GOLANIE CU VIRUSUL SARCOV 19 S-A VAZUT CINE CU CE DEDESUBTURI UMBLA !,UNDE SUNT ARMELE CHIMICE ALE LUI SADAM ?? PENTRU CARE AMERICA & CO AU FACUT PRAF IRAKUL ??. NE INTOARCEM CU 40 DE ANI LA RAZBOIUL APEI IRAK -IRAN ,CAND GERMANIA ,FRANTA ,OLANDA AU DAT ARME CHIMICE LUI SADAM CA SA-I INVINGA IRANUL.AU MURIT 1 MILION DE OAMENI !,N-A CASTIGAT NIMENI,SADAM A FOLOSIT O PARTE DIN ARME IMPOTRIVA IRANULUI ,IAR CE I-A RAMAS A FOLOSIT SA-SI POTOLEASCA CURZII ,ACUZATIE CUNOSCUTA. CAND A FOST ANCHETAT SADAM ACESTA LE-A SPUS CE EI STIAU DEJA -VOI MI-ATI DAT ARMELE CHIMICE SI EU LE-AM PLATIT ,VOI M-ATI ASMUTIT IMPOTRIVA IRANULUI !,DESI SUNTEM POPOARE CU ACELAS SANGE !. VA PARE CUNOSCUTA POVESTEA ??,CAND NU INVETI ISTORIA ,ACEASTA SE REPETA.
    RUSIA STIE CE STIE !,AMERICA LA FEL !,AZI AVEM O SCENA DE MAHALA CAND AMBII SI-AU PUS POALELE IN CAP !,IMAGINEA ESTE CLARA FIECARE A ASCUNS CEVA .
    AZI ASISTAM LA CEEA CE ROMANII AU SPUS-O INTR-UN PROVERB ” PARINTII MANANCA AGURIDA ,IAR LA COPII LI SE STREPEGESC DINTII ” !!.
    POTENTIALUL DE DISTRUGERE AL OMENIRII A CESCUT SI FARA ALTE ARME NUCLEARE !, AMELE BIOLOGICE ,ARMELE CHIMICE S-AU DEZVOLTAT S-AU EXPERIMENTAT SI SE EXPERIMENTEAZA .MAI NOU TERORISMUL A DEVENIT O ARMA DE TEMUT,IAR PERFECTIONAREA EI SE FACE LA VEDERE ZI DE ZI CEAS DE CEAS PRIN MIJLOACELE MEDIA.
    RAZBOIUL DECLARATIILOR,RAZBOIUL COMBINATIILOR ,ALIANTELOR IMPOTRIVA NATURII SUNT AZI ELEMENTELE JOCURILOR MURDARE ALE POLITICII ,ALE ASA ZISEI DIPLOMATII .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger